• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Galiba 40 yaş gerçekten bir dönüm noktası

37 yaşında kariyer sahibi, maddi durumu iyi hic Evlenmemis bir kadin olarak kendinize çoluk cocuk sahibi, boşanmış, anasının koltugunda yaşayan elli yaşında amcayi layık görüyorsaniz neyden sikayetci oluyorsunuz ki?
Sizden çok değil 5 yaş küçüğüm, elli yaşındaki adam amcamdir, sümüğümü atmam. Hele ki hem kel hem fodul denilen cinsten, hiç artısi olmayan bir adam
hem kel hem fodul bu cümlenizden dolayı nerelisiniz diye sormak istedim . eşimin tarafındada çok kullanılırda :KK49:

Valla eski sevgilisi ile kıyaslıyor diye telefonu yüzüne kapadım; sonra bana küfürlü mesajlar yazmaya başladı. Ben de terbiyesiz, arama beni bir daha diyip engelledim :) aşırı seviyeli davrandım, kendimle gurur duyuyorum :))) bazı insanlar için üzülmeye bile değmiyor, ne zavallılar.
Karakterini ortaya koymuş işte. İstediği olmayınca nasıl da çirkinleşmiş hemen.
Senin gibi yağlı kapı buldu bırakır mı? Adamın hayatı beleş. Küfür falan etmek ne demek yaa, ne ayıp. 50yaşında koskoca adam olacak bir de

Nolur dönüp bakmayın bir daha..
gelmiş geçmiş olsun

Ağlamadım; ama boğasım geldiği çok oldu :) Adam işe de hafta 1 ya da 2 gün gidiyor, diğer günler yata yata bir hal oluyor. Sen uyanıyorsun, adam yatıyor, toplantılara giriyorsun, adam yatıyor, sen evi temizliyorsun adam yatıyor. Sonra niye boğmak istiyorsun, ne yapayım :)))
Siz kendinize çocuk arıyorsunuz o zaman evlatlık alın daha iyi bu ne hicbir yararı yok aksine zararı var. Aurıca bu tembellikle kondisyonu vb de berbattir bunun cidden hiç yararı olmaz size

Kurtulmanıza sevindim. Önce bir süre iyileşmek için kendinize zaman tanıyın. Gezin, eğlenin. Sonra tam olarak zihnen kurtulduğunuzda yeni aşklara yelken açarsınız. Bu kez size denk biri çıkar umarım karşınıza.

Adamdan kurtulmuşsunuz ne güzel.Ben size psikologa gitmenizi tavsiye ederim.Bizim içinden çıkamadığımız,belki farkına varamadığımız çok sayıda problem için psikolog şart.

Back
X