• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Galiba ak oldum of!

ah_le_yar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
57
0
86
- Yurtdışı
kizlar ya benim 4 seneden beri tanidigim biri war..üniverstenin ilk döneminden beri tanisiyoruz, arkadastik...sürekli mail yazardik birbirimize yada öylesine kantine fln oturup beraber biseyler icerdik. sonra ilgisini kesti birdenbire.....ne mail geldi nede maillarimi cevapladi. facebuktan kendini fln silmis... Dogum günü icin kutlama msji yolladim E-mailine eskiden cvplardi ama bi tsk bile etmedi. Fazla samimi degildik havadan sudan konusurduk birde dogumgünlerimizi unutmazdik....

:asigim::asigim::asigim:

Son düzenleme:
evt cok güzeeeeeeeel bir duygu kendimi liseliler gibi hissediom.....bugün 30 kez mailime bakmisimdir kesin. baska birinden geldimi üzlyom ondan geldimi bisi sevincten ucuyom..ikikez yazdi bana upuzunnn :teytey:

okurken ben heyecanlandım kaydirigubbakcemile3 umarım hayırlısı olur yakında çıkar kokusu bi teklifle gelir kapına :kedi: ey aşk sen ne güzel bir duygusun..opuyorumnanaktan

Sen acıkla duygularını o söylemiyorsa sen söyle saklama duygularını bence biraz cesaret tatlımopuyorumnanaktan hayırlısı olsun canım

bir erkek önce başka bi kızla konuşmaya başlıyor

sonra başka bi kız ile tanışıp sevgilisi yapıyor

sonra o sevgilisinden ayrlınca bi önceki adaya gidiyor

o aday da dünden razı kapı açık onu bekliyor zaten

ben mi çok karamsarım :bbo:

hayırlsı olsun

ilk başlarda normal arkadaşlarmış zaten. kız arkadaşı olunca ilgisini kesmesi normal bence her bayan bunu bekler yani sadece kendisiyle ilgilenmesini. belki de eski kız arkadaşı bazı şeyleri biliyordu, ya da sezdi o yüzden sildirdi facebooktan falan... olur mu olur:))

karamsar düşünmeyelim bence de şu an çok güzel duygular içinde çünkü umarım hep böyle aynı heyecan devam eder de sonu güzel olur:))

bir erkek önce başka bi kızla konuşmaya başlıyor

sonra başka bi kız ile tanışıp sevgilisi yapıyor

sonra o sevgilisinden ayrlınca bi önceki adaya gidiyor

o aday da dünden razı kapı açık onu bekliyor zaten

ben mi çok karamsarım :bbo:

hayırlsı olsun

yok kiz....azcik yanlis anlamissin....biz önce normal arkadastik öyle beraberligimiz yoktu. Sadece bir tanidikti samimi degildik. Aklima hicbirsey gelmezdi onunla konusurken..Beraberligimiz olsa idi yada niyeti önce ba$ka olsaydi sonra geri dönseydi yuuhh hadi baska kapyia derdim. Ben ne kadar asik olsam da senin anlattigin bi durumu asla kabullenmezdim bnmde bi gururm war ;)

Son düzenleme:
ilk başlarda normal arkadaşlarmış zaten. kız arkadaşı olunca ilgisini kesmesi normal bence her bayan bunu bekler yani sadece kendisiyle ilgilenmesini. belki de eski kız arkadaşı bazı şeyleri biliyordu, ya da sezdi o yüzden sildirdi facebooktan falan... olur mu olur:))

karamsar düşünmeyelim bence de şu an çok güzel duygular içinde çünkü umarım hep böyle aynı heyecan devam eder de sonu güzel olur:))

evt cnm aynen öyle;) bende normal kar$iladim durumu anladim ve iyi yapmis dedim....bakalim sonu nasil olucak....ama ben su an bisi caktirmyiorum. Deniyorum onu...Belkide hicbirsey olmuycak. belkide tekrar ger cekilip bidaha citi cikmiycak.gerci bulusmaya calisiyor kackez dedi...bilmyiorum asil ben cok karamsarim sanki karamsar olmak iyi, belki birsey olmaz en azindan hayal kirikligina ugramam.

Son düzenleme: