Galiba anneesi benimle gorusmesini istemiyo ?

Gizemgulu

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2019
169
48
13
28
Biraz önce is yerime arkadaşım geldi çok yakındık önceden birbirimizi görmek için fırsat kollardık farklı ilcelerde yaşıyoruz . Onun okulu benim is yerimin karşısında . Bu arkadaşım nöbet usulü çalışıyo ve çok yoğun eskiden hep birlikte kalırdik görüşmelerimiz okadar azalmıştı ki sebebinin yoğunluğu olduğunu sanmistim . Biraz önce annesi aradı yanımda olmasına rağmen okuldayım dedi bunu defalarca yaptı . Önceleri oyalaniyo diye sorun yapıyordur sandim ama . Biraz önce kadın aradığında resmen gizemin yanına fln uğramıyorsun demi ( gitme sakin der gibi)dedi ve o anda sesi kisti hemen arkadaşım kadın daha biseyler diyodu duyamadım sonra da yok hahahah diyip güldü zoruma gitti bişey de diyemedim sizce ne yapmalıyım ?

Telefon kapanınca neden sormadınız, annen ne demek istedi diye?

Sebebini sorsaydiniz keske. Annen neden öyle dedi diye. Sonrada gorusmezsiniz olur biter, hiç takmayın

Çok açık belli, keşke duyduğunu belirtseydin. Yüzüne karşı annen benimle görüşmeni istemiyorsa görüşme, ben de çok meraklı değilim de.

arkadaşınız kız mı erkek mi?
erkekse annesi yanlış anlıyordur sizi de istemiyorsa baskı yapıyordur

Şimdi ben öyle desem kesin kendini savunacak o bana oyalanma diye öyle dedi fln diyecek
Görüşmeyi kesin ne yapacaksınız başka
Sebebini sorsaydiniz keske. Annen neden öyle dedi diye. Sonrada gorusmezsiniz olur biter, hiç takmayın
Çok açık belli, keşke duyduğunu belirtseydin. Yüzüne karşı annen benimle görüşmeni istemiyorsa görüşme, ben de çok meraklı değilim de.

Bencede arkadasina sor . Annesini ne dediğini . Eğer sana baska birsey derse . Sende hissettiklerini söyle ve görüşme bence

Back
X