Galiba Bdv

Hayallerinpesinde

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2016
12
3
16
39
Kimseyle konuşamadığım bir derdim var buraya açılmaya karar verdim bir abla bir kardeş gibi dinleyim incitmeden yorum yaparsanız çok sevinirim Bi çıkış aradığım için buraya yazmaya karar verdim
Sorun kendimle ve psikolojik bir iki kez psikiyatriye gittim ama çözüm olmadı
Çok yalnızlık çekiyorum tek çoçuğum babanne annane de başka torun yok hala amca teyze anne baba hiç biri normal değil (gerçekten normal davranmıyorlar)
Sorunlu bir evliliğim var fedakar bir insanımdır evlilikten beklentimde çok düşüktü yanlız olmayım artık diye evlendim desem yeridir tabbi çok yanlış yaptığımı şimdi anlıyorum
Boşanmam lazım ama yanlız kalmaktan çok koruyorum daha boşanmadan yeniden evlilik hayallerim Var Aklımda biri olduğu için değil yanlış anlaşılmasın bir ailem olsun istediğim için hastaneye yanlız gitmek istemiyorum tada ne bileyim biri önemsesin beni istiyorum
Birinin elimden tutmasına çok ihtiyacım var buraya yazdım çünkü belki bir yorum bir umut olur

çalışmıyor musunuz?
hiç komşunuz, arkadaşınız falan yok mu?
sosyalleşin biraz bence

benim o kadar akraba var da ne oluyor 40 yılda bir görüşüyoruz

Yalniz kalmissin belki kardesinin olmamasindan belki ailenden belki baska etkenlerden ... anliyorum seni cunku bende cok kez bu kuru kalabaligin icinde yalniz hissettim kendimi ... ailemi cok seviyorum evet ama insan cogu sorununda kendiyle basbasa kaliyor .. anlatacak mecali bike olmuyor ... sana tavsiyem kendini birseye bagla ... cocuk yapmayi dusunmek olmasin ama bu ! ... cevre edin kendine kurs olur etkinlik olur egitim olur amabi mesgalen sosyalligin olsun ... eminim rahatliycaksin ...

Çalışıyorum çok güzel bir yerde hemde ama olmuyor insan arkadaştan daha öte şey arıyor akraba değil de kardeş mi desem ne desem bilemedim hastaneye gittiğinde başına bişi geldiğinde kendini arkadaşına baktıramazsın heleki senin gibi yanlız değilse kimse anlamaz

Arkadaşlarınız da mı yok?
Birlikte haftada bir kahve icebileceginiz?
Alışverişe gidebileceğiniz, parkta simit yiyebileceginiz?
Aile ve akraba seçilmiyor, bunlarla ilgili sıkıntı yaşamanızı anlarım, ama bu yaşınıza geldiğinizde etrafınızda sizin derdinizle dertlenen, size vakit ayıran arkadaşınız yoksa cuvaldizi kendinize batirma zamanı gelmiştir belki.

illa kardeşi kuzeni vs olan yalnız değildir demek olmuyor..
benim teyze dayı vs hepsi var.
ama annemin hastalığında yalnız bıraktılar
evlenirken yalnızdım mesela.
bayramda 2 saat oturup sohbet etmekle yalnızlık bitmiyor.
kardeşim var ben 1-2 ay aramasam aklına gelmem diye düşünüyorum.

bence şu anki evliliğinizde sevgi saygı var ise kurtarabilirsiniz. en azından deneyebilirsiniz.

Hayatı başımıza bir şey gelecek endişesiyle yaşamayız. İnsanın ailesini kaybetmesi bir trafik kazasına da bakar.
Ya basima bir sey gelirse benim başka kimim olur? Diye düşünmeyiz ama.
Bugün 5 kardeşiniz de olsa bu duyguları hissedebilirdiniz. Yalnızlıktan ziyade kaygılarınız problem.

Çoçuğum olmasını çok isterim ama onu yanlızlığıma ortak olması için istemem
Sıcak bir yuvada büyüsünler isterim güven duyacakları ortamları olsun yoksa yaşadıklarımı yasamasınlar

Hem kendimle sorunlarım var diyorsunuz hem tüm akraba bana tuhaf davranıyor. Psikoloğa gitmeye devam edin bence.

Merhabalar
Yasam bizlere cogu zaman istedigimiz seyleri vermeyebiliyor. Kendi emegimiz aklimizla dahi olsa bir baskasinin samimi icten dogal ilgisini goremeyebiliyoruz. Bir yakinin akrabanin sevgisi varlığı bagliligi elbet cok onemli.bir dayanak bir guc temsili. Fakat sizin yasaminizda bu mevcut degilse bunu ruhunuzda beklenti olmaktan cikarmak gerekir. Yok saymak onlar yokmus gbi gormek. Hayati oyle yasamak.oncelikle ise kendinizi sevmekle baslamalisiniz.degerli kıymetli oldugunuzu kendinize surekli tekrarlamalisiniz. Yalniz olmadigijizi size en iyi hissettirecek saat namaz saatleridir diye eklemeden gecemeyecegim.bambaska bir huzura kavusabilirsiniz . Asilamayacak seyler oldugunu dusunmuyorum derdinizin. Siz yeterki kendinizin onunde durup kendinuzi yanlizlastirmayin. Sosyal olun.dua okuyun ve hakettiginize inandiginiz insanlarla yasami devam ettirin.

Canim 6 kardesiz cok sukur guzel bir evliligim de var ama hastaneye oldum olasi yalniz giderim. Hamilelgim boyunca sadece acillere gittigimde esim geldi benle. Bekarken hic bir zaman anne yada kardesjm benle suraya gel demedim. Cok cok severim onlari, diyalogumuzda cok iyidir ama ben arkadaslarimla takilmayi daha cok seviyorum. Cok ihtiyac djymadikca kimseye yuk olmam. Basimin caresine bakarim yalniz takilirim.
Bunlari soylememmin nedeni 10 kardesinde olsa belli bir zaman sonra herkes kendi ailesi ile vakit geciriyor.
Ayrica bir cok kardeste var ki küs kanli bicakli birbirlerine selam bile vermezler. Kimi arkadasta kardesten onemli. Bence sizin gercekten guvenecek bir dosta ihtiyaciniz var

Akrabaların tuhaf olduğu herkesin kabul ettiği bir durum benimle alakalı değil
Arkadaşlarım var beraber ağlayıp güldüğüm hadi şimdi kahve İçel'im desem 5 kişi vardır ama öyle değil anlatmak istediğim şey daha farklı daha farklı şeyler eksik
Bu da benim imtihanım belki
Belki gerçekten kaygı sebepli ama girdap gibi olan yanlızlığı öyle derin hissediyorum ki

yalnızlık artık herkesin yaşadığı birşey kardeş akraba arkadaş sen iyiysen yedirirsen kendini ezdirirsen var ama bir gün yapma bunları hiçbiri yoktur çevrende.Kendi kendine yetmeyi öğrenmelisin ve de ya bu evliliğinde ya da derhal boşanıp daha uygun bir evlilik yaparak kısa zamanda bir evlat sahibi olmalısın hem psikolojn düzelir hem de yalnızlık korkun minumuma iner

Sağlıklı bir ilişki, sağlam bir kadın olmadan anne olmayi tavsiye etmek pek doğru gelmedi bana.
Psikoloji düzeltmek için çocuk yapılmaz, neyseki konu sahibi bunun farkında.

O zaman kaygı durumundan bahsetmek daha dogru.
Eğer sosyal bir çevreniz, sağlıklı arkadasliklariniz varsa, bunlar sizin korkulariniz.
Bu düşünceler aklınıza geldiğinde mutlu olacağınız şeyleri yapmayı deneseniz. Bunu beslemek yerine uzaklaştırmak belki ise yarayabilir. Düşündükçe içine gömülür çünkü insan.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Konu hastaneye yanlız gitmek değil ihştyacınız olduğu andan telefonun ucunda biri olduğunu biliyorsunuz ama bilmiyorum hoş
Rabbim kimseye kaldırmayacağı yükü vermez.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Konu hastaneye yanlız gitmek değil ihştyacınız olduğu andan telefonun ucunda biri olduğunu biliyorsunuz ama bilmiyorum hoş
Rabbim kimseye kaldırmayacağı yükü vermez.
Allahnyardimciniz olsun. Empati kurmak zor oluyor bazen. Ama bunu kabul etmekten baska careniz yok. Guclu olun derim sadece. Iyi aksamlar

Yalnizlik konusuna gwlirsek burda bir cogumyzun senin gibi kalabaliklar icinde yalnizligi yasayan insan modeli bence...oyle olmasa bir çoğumuz dertlesmek icin yada sikintimizi gidermek icin solugu burda almazdik gibi geliyor

Kendinden örnek verecek olursam kalabalik bir ailede buyudum ve suan bi basima sayilirim is okul evlilik hepsi simdi bir yerde aramasam arayacaklari yok gibi hepsinin kendince gecerli sebepleri var

Yalnizlik git gide toplumu icine alan bir okgu gibi geliyor artik bana sanki kabullenmemiz lazim gibi geliyor

Ama bana soracak olursan her dokyor iyi olacak diye birsey yok yanlis okumadiysam psikiyatrik yardim aldim demissin bide psikolojik destek almayi denesen cunku anladigim kadariyla birikmisliklerin paylasmak istediklerin var gibi geldi yada doktorunu degistir

Ve evliligin neden bitiyor birde bunun ustunde durum dusunmeni tafsiye ederim yani senin bu durumunla alakali bir sorun mu yoksa evliliginizle alakali mi bir sorun var ortada
Burda sana teselli olsun diye soylemiyorum ama uzulerek soyluyorum sahiden toplum olarak yalnizlasiyoruz bir sureden sonra bireysel yasayacakmisiz bireysel cikarlarimiz onceligimiz olacak gibi geliyor Allah korusun o gunleri gormek istemem ama vaziyet onu gosteriyor gibi

Yada belkide dedigin gibi bu senin imtihanindir kimisinin imtihani cevredindekiler ile kimisinin de yalnizlikla bence ipleri bu kadar kolay birakma elinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…