- 6 Mart 2016
- 12
- 3
- 16
- 39
- Konu Sahibi Hayallerinpesinde
-
Arkadaşlarınız da mı yok?Kimseyle konuşamadığım bir derdim var buraya açılmaya karar verdim bir abla bir kardeş gibi dinleyim incitmeden yorum yaparsanız çok sevinirim Bi çıkış aradığım için buraya yazmaya karar verdim
Sorun kendimle ve psikolojik bir iki kez psikiyatriye gittim ama çözüm olmadı
Çok yalnızlık çekiyorum tek çoçuğum babanne annane de başka torun yok hala amca teyze anne baba hiç biri normal değil (gerçekten normal davranmıyorlar)
Sorunlu bir evliliğim var fedakar bir insanımdır evlilikten beklentimde çok düşüktü yanlız olmayım artık diye evlendim desem yeridir tabbi çok yanlış yaptığımı şimdi anlıyorum
Boşanmam lazım ama yanlız kalmaktan çok koruyorum daha boşanmadan yeniden evlilik hayallerim Var Aklımda biri olduğu için değil yanlış anlaşılmasın bir ailem olsun istediğim için hastaneye yanlız gitmek istemiyorum tada ne bileyim biri önemsesin beni istiyorum
Birinin elimden tutmasına çok ihtiyacım var buraya yazdım çünkü belki bir yorum bir umut olur
Hayatı başımıza bir şey gelecek endişesiyle yaşamayız. İnsanın ailesini kaybetmesi bir trafik kazasına da bakar.Çalışıyorum çok güzel bir yerde hemde ama olmuyor insan arkadaştan daha öte şey arıyor akraba değil de kardeş mi desem ne desem bilemedim hastaneye gittiğinde başına bişi geldiğinde kendini arkadaşına baktıramazsın heleki senin gibi yanlız değilse kimse anlamaz
Sağlıklı bir ilişki, sağlam bir kadın olmadan anne olmayi tavsiye etmek pek doğru gelmedi bana.yalnızlık artık herkesin yaşadığı birşey kardeş akraba arkadaş sen iyiysen yedirirsen kendini ezdirirsen var ama bir gün yapma bunları hiçbiri yoktur çevrende.Kendi kendine yetmeyi öğrenmelisin ve de ya bu evliliğinde ya da derhal boşanıp daha uygun bir evlilik yaparak kısa zamanda bir evlat sahibi olmalısın hem psikolojn düzelir hem de yalnızlık korkun minumuma iner
O zaman kaygı durumundan bahsetmek daha dogru.Akrabaların tuhaf olduğu herkesin kabul ettiği bir durum benimle alakalı değil
Arkadaşlarım var beraber ağlayıp güldüğüm hadi şimdi kahve İçel'im desem 5 kişi vardır ama öyle değil anlatmak istediğim şey daha farklı daha farklı şeyler eksik
Bu da benim imtihanım belki
Belki gerçekten kaygı sebepli ama girdap gibi olan yanlızlığı öyle derin hissediyorum ki
Yorumunuz için teşekkür ederim. Konu hastaneye yanlız gitmek değil ihştyacınız olduğu andan telefonun ucunda biri olduğunu biliyorsunuz ama bilmiyorum hoşCanim 6 kardesiz cok sukur guzel bir evliligim de var ama hastaneye oldum olasi yalniz giderim. Hamilelgim boyunca sadece acillere gittigimde esim geldi benle. Bekarken hic bir zaman anne yada kardesjm benle suraya gel demedim. Cok cok severim onlari, diyalogumuzda cok iyidir ama ben arkadaslarimla takilmayi daha cok seviyorum. Cok ihtiyac djymadikca kimseye yuk olmam. Basimin caresine bakarim yalniz takilirim.
Bunlari soylememmin nedeni 10 kardesinde olsa belli bir zaman sonra herkes kendi ailesi ile vakit geciriyor.
Ayrica bir cok kardeste var ki küs kanli bicakli birbirlerine selam bile vermezler. Kimi arkadasta kardesten onemli. Bence sizin gercekten guvenecek bir dosta ihtiyaciniz var
Allahnyardimciniz olsun. Empati kurmak zor oluyor bazen. Ama bunu kabul etmekten baska careniz yok. Guclu olun derim sadece. Iyi aksamlarYorumunuz için teşekkür ederim. Konu hastaneye yanlız gitmek değil ihştyacınız olduğu andan telefonun ucunda biri olduğunu biliyorsunuz ama bilmiyorum hoş
Rabbim kimseye kaldırmayacağı yükü vermez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?