galiba bebğim hareket etti...

sero13

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2014
223
37
118
40
bayanlar merhaba çözemedim bebeğim hareketmi ediyor başka bişey mi oluyor. bugün başladı buna bişeyler yer değiştiriyor sanki. ayıptır söylemesi gaz olur ya onun gibi ama değil göz seyrimesi gibi sağ tarafımda ay çok şaşkınım. siz ne yaşadınız

Ben ilk önce 2 zayıf minik çarpma gibi hissettim. Sonradan sanki içimde kabarcık patlıyor gibi hissediyordum. Bu durumu herkes farklı yorumlayabiliyormuş. Kimisi kelebek çırpması gibi diye tanımlar. Ama daha önce hissetmediğiniz gibi bir his ise yüksek ihtimal bebeğinizdir. Tadını çıkarın :) ileriki aylarda varlığını daha sık hatırlatıyor, muhteşem bir his. İşte en stresli anımda onun kıpırdanması yüzümü gülümsemeye yetiyor.

kesinlikle gaz vb seslerden farklı...küçük pıt pıtlar gıbı.....çok guzel bir duygu...cinsiyeti ne acaba sızın bebeğinizin

göstermedi bu hafta öğrenicez işallah. bu arada evet küçük pıt pıtlar gibi damar atıor sanki

bayanlar merhaba çözemedim bebeğim hareketmi ediyor başka bişey mi oluyor. bugün başladı buna bişeyler yer değiştiriyor sanki. ayıptır söylemesi gaz olur ya onun gibi ama değil göz seyrimesi gibi sağ tarafımda ay çok şaşkınım. siz ne yaşadınız
o göz seğirmesi gibi olan şey senin damar atman canım bebek hareket ettiğinde inan ki anlarsın o çok farklı oluyor

Ben ilk önce 2 zayıf minik çarpma gibi hissettim. Sonradan sanki içimde kabarcık patlıyor gibi hissediyordum. Bu durumu herkes farklı yorumlayabiliyormuş. Kimisi kelebek çırpması gibi diye tanımlar. Ama daha önce hissetmediğiniz gibi bir his ise yüksek ihtimal bebeğinizdir. Tadını çıkarın :) ileriki aylarda varlığını daha sık hatırlatıyor, muhteşem bir his. İşte en stresli anımda onun kıpırdanması yüzümü gülümsemeye yetiyor.
:))))))))) şuan istibariyle 11 hafta iki günlük hamileyim 3 gün önce aynısı bende de oldu.Kasık kısmımda sağ tarafımda oldu.Göz seğrimesi gibi yada içimde kelebek pır pır ediyorumuş gibi :)

GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BİR DUYGU ALLAH HERKEZE BAHŞETSİN. İLERKİ AYLAR BEİ DAHA ÇOK KORKUTUYOR NE YALAN SÖYLİYİM

Evet hakaret etmiş birkaç hafta sonra dışardan hareketlerini rahatça göreceksiniz; )

İki haftadır hissediyorum bende Allah olmayanlarada versin inş cok güzel bi duygu

Back
X