Galiba Ben biktim,bittim,yoruldum:(

Yazdıklarınız için teşekkür ederim .
Ama yukarda yazdıklarımdan ne anladınız bilmiyorum ama şöyle söyleyeyim.. cok sabırlıyımdır, ki 5 yıldır evliyim, eşimle cok tartışmalarımız oluyor.(kavgalarımızda) bir kere elimi kaldırmadım.ona iş konusuna gelince eskiden magazada satıs elamınıydım 6 yıl sonra evlendim ..
Ama cok uçan kacanımdır burcumdan olsa gerek..(esimde cok agır hep degişmemi söylüyor,ama ben karakterimden ödün vermek istemiyorum,çünkü zamanımda onun için cok seye katlandım sabrettim) ama artık yeter suan yuvamı toparlama asamasındayım ,en azından deniyorum, bir iyi bir kötüyüz,buda böyle yürümez herhalde...
Eşiniz sizi böyle görüp sevmemiş mi?

Görücü usulu evlendik... ilk baslarda böyle degildi sonradan davranışlarıma cok taktı.
Bende ikizlerim ama o kadar kasmışım ki kendimi ağır olacağım diye bir dönem dengeyi korumakta zorlanıyordum,neyseniz o olun ,ama siz baş başayken tahammül etmediği davranışlarınız mı,yoksa toplumda ki davranışlarınız mı onu rahatsız eden?buna göre de birazcık törpüleyebilirsiniz gibi geldi...Ama aşağılama durumu gerçekten çirkin onunda bu anlamda kendisine çeki düzen vermesi gerek bence!

Bende ikizlerim ama o kadar kasmışım ki kendimi ağır olacağım diye bir dönem dengeyi korumakta zorlanıyordum,neyseniz o olun ,ama siz baş başayken tahammül etmediği davranışlarınız mı,yoksa toplumda ki davranışlarınız mı onu rahatsız eden?buna göre de birazcık törpüleyebilirsiniz gibi geldi...Ama aşağılama durumu gerçekten çirkin onunda bu anlamda kendisine çeki düzen vermesi gerek bence!
Toplumdaki davranışlarım.agır olamıyorum 1,2 gün tık eski halime geri dönüyorum ..
Bu arada ben tam ikizler burcuyum bütün özelliklerini tasıyorum.. her burcumu okudugumda sanki beni anlatıyor:((( ama işte.. cok kötü

Toplumdaki davranışlarım.agır olamıyorum 1,2 gün tık eski halime geri dönüyorum ..
Bu arada ben tam ikizler burcuyum bütün özelliklerini tasıyorum.. her burcumu okudugumda sanki beni anlatıyor:KK43:(( ama işte.. cok kötü
Ne tarz tutumlarda sizi en çok eleştiriyor bilemiyorum tabi ama kendin olmak en güzeli olsa gerek!

Back
X