galiba bende görümcemle kafayı bozdum :/

umut_iklimi

Tanrı yağmurdadır ...
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2012
966
11
118
İstanbul
kızlar içimi buraya döküp rahatlamak istiyorum artık görümcemin hareketlerinden artık o kadar gıcık aldım ki onu görmeye tahammül bile edemiyorum. dün beni yine çileden çıkardı . sırayla yazıcam çünkü eğer yazmazsam içimde patlıcak :2:

1-sürekli çoçuğunu övmesi, sütünü övmesi , gögsünü herkesin içinde açıp üzerine vurup çoçuğun ağzına tıkması em oğlum em em demesi (iyice midemi bulandırıyo) özellikle erkeklerin önünde yapıo

2-sürekli kendini övmesi neymiş çok güzelmiş, saçları çok güzelmiş oğluda kendine çekmiş daha 4 aylık herkese 7 aylık diyo ay benim çoçuğum 1 yaşında gibi duruyo diyo vb hareketler.

3-kendi tekstil mezunu ben üniversite öğrermenlik okuyorum 2.üniversitem bana üç kuruşluk aklıyla fikirler vermesi ( elinizdeki parayı tut aman harcama faturanız bu ay kaç geldi elektrik çaycı ve fritözünü kullanmazsan daha az gelir ya sanane benim faturamdan senden mi çıkıyo ? ayrıca benim fatura 45 kendininki 58 tl gelmiş)

4-benim çoçuğun eskilerini yıkadım poşete koydum yeni bişey alma onları giydir ve kullanmadığı bezler varmış onları getirecekmiş bana (ben çoçuğuma giydireceğim şeyi sana mı sorucam o bez markasını belki ben kullanmıcam üzerine vazife mi?)

5-çamaşırlardaki lekeler niye çıkmıyo benim diyo bende dedim ki süreki günlük hızlıda yıkatıyosun biraz farklı programlarda yıkat farkı görüceksin dedim neymiş o programlarda yıkatırsa faturası çok gelirmiş ( o zaman kendini bunu deyipte rezil etme sanki durumu yok gibi)

6-Allah ın her günü annesinde we ben artık onu görmemek için annesine gitmek istemiyoum çünkü gerçekten katlanamıyorum ve işin kötüsü bende artık ona cevap vermeye başladım tahammül bile edemiyorum ...

ve buna benzer bi ton olay ve olaylar zinciri şu an sadece hatırladıklarımı yazdım ben şimdi napıyım yeminle çok bunlattı beni ve sürekli annesinde kendi evinde hiç durmuyo yani bende kv gittiğim sürece onu görüyorum sesini duyuyorum iyice nefret ettim

her evlilikte olur bunlar normal.tabi yaptığı şeyler ayıp ve doğru değil.fakat onun ayıbı ben senin yerinde olsam önemsemem he de geç sonuçta mutlaka görüşeceksizniz.uygun bir zamanda konuş yaptıklarının seni rahatsız etteğini anlat.eğer yapamayacaksan kalbini temizlemen lazım .Allah'u teala diyorki; siz birinin kusurunu örterseniz bende kıyamet günü sizin bir kusurunuzu örteceğim demiş.buda senin sınavın la havle kuvvete illa billah aliyyül azim de geç. kafana takma..cevap verirsen uzar gider daha çok sıkılırsın.

zaten sürekli öle yapıorum bi duyuyorsam üçünü duymamazlıktan geliyorum ama artık tahammül edemediğimin frkındayım neden bilmiyorum ama gerçekten artık bazen çok fena cevaplar veresim geliyor. sürekli lafları beynimde dönüyor onu demişti bunu demişti hep aklımda ve cevap vermediğim içinde keşke söle deseydim böle deseydim diyorum galiba kafayı sıyırdım

göğsünü erkeklerin önünde mi açıyor?

sen de onun suyundan gitsene tiyatro yap. aaa evet aaa evet de sonra sus.

ewet canım erkeklerin arasında yapıor çok tuhaf bi hareket yapıor önce gögsünü iyice açıyor sonra iki eliyle üzerine vuruyo dilini dışarı çıkıyo hadi oğlum sende çıkar yala em felan diyor ay iğrenç gerçekten tahammül edemiyorum rol yapa yapa bi tuaf oldum zaten her gün aynı şeyler demesinden bktım

bu ne garip birşey ya, yanında açtığı erkekler eşi kardeşi filan mı?
başkalarının yanında açıyorsa sizden çok eşi düşünmeli bence
bazı insanlar kendinden daha eğitimli insanların karşısında kompleks yapabiliyor böyle, kendine göre az bulduğu tarafını güzelliğiyle çocuğuyla vs. tamamlamaya çalışıyor. bunun farkında olup gülüp geçerseniz davranışları bu kadar rahatsız etmez sizi. evinizin içine çocuğunuza karışmaya kalkarsa sakin bir dille cevabını verip kendi işine bakmasını ima etmek en iyisi bence çünkü ömür boyu görüşeceğiniz bir insan. :44:

mesela pikniğe gitmiştik piknikte herkes war ben eşim annesi kayınları onların eşi felan düşün onları bırak piknikteki insanların içinde yaptı kocası laf geçiyoremiyo bizim yanımızdada rezil olucağı için çok ses etmedi etmiyo zaten her gün annesinde yani sabah 6 da geliyo akşam 11e kadar annesinde eşi de kzııoyr ama dinletemiyor

canım yaaa valla işin zor zengesiz biri dikkat et senin dengenide bozmasın.öyle insanlar adama kafayı yedirir.seni çok anlıyorum.az görüşsen eşine söyle mesafe koy.

ne istersiniz şu görümcelerden anlamam valla:
ne yani ölsünmü bütün görümceler
Size batmış söyledikleri ama söylediklerini kafaya takcak bişey yok.havadan nem kapmayın derim benim fikrim bu tabi..

ewet söyledikleri bana batıyor çünkü ben kendi anne ve babamı evime karıştırmam ki ona da laf düşmez ve sürekli aynı şeyleri söylediği için artık ruhumu bunlattı anladın mı? sürekli makine gibi aynı sözckler aynı şeyler ve en garibime giden de kendini öve öve öve öve bi hal oldu evet lafları batıyor çünkü bana görgüsüzlük gibi geliyor kalkıpta birilerine kendini övmek ve artık tahammülüm kalmadı kv bile frkında bunun ve sğrekli kızının açığını kapamaya çalışıyo benim evimi beni takip edene kadar kendi huylarına baksın yeter artıkk görümceler ölsün müymüş ne alaka yani buraya içimizi döküyoruz senin çıkardığın anlama bak gerçi çekmeyen başına gelmeyen bilemez

ne istersiniz şu görümcelerden anlamam valla:
ne yani ölsünmü bütün görümceler
Size batmış söyledikleri ama söylediklerini kafaya takcak bişey yok.havadan nem kapmayın derim benim fikrim bu tabi..

kız bu kadar sıkıntısını sıralamış kendisini rahatsız etmiş olduğunu söylüyor.sizin yorumunuza baktım pesss artık başka bişey demiyorum.

Canım görümcende sanırım davranış bozukluğu var nerde ve ne zaman davranacağını bilmiyor sende onu kibar bir dille uyar emzirme konusunda ve senin aile içi geçimine karışmaması konusunda anlamayana kibar bir dille uyarıcaksın ondan da anlamıyorsa resmen yüzüne söyle ve rahatla kendini hasta etme...Sevgiler.

ay hic normal degil bu kadin...

bence hic muhattab olma yaa

bi gün olmazsa diğer gün mutlaka görüyorum onu çünkü kv ye gitmediğim zaman kv arıyor neden gelmiyosun diye görümcem de sürekli orda yani gitmezsem de kv küsüyor bende sırf o var diye gitmek istemiyorum artık çok bunaldım gerçekten

Aman Allahım gerçek mi bu yazdıkların
Resmen çok bilmiş, ya çocuğun eskilerini niye veriyor sana, tabi sana sorması gerek kullanır mısın diye iyi niyetini belirtmesi gerek, tabi iyi niyetliyse Çok değişik bir insanmış ne diyeceğimi şaşırdım.
Sık sık görüşmeyin, görüştüğünüzde mesafeli olun, fazla dertlerinizi sorunlarınız anlatmayın ona da sormayın dinlemeyin, kendiliğinden azalır ilişkiniz. Gürültü patırtı kopmadan en doğru yol bence bu

geçen de şöyle bir olay oldu bizim binamızım aidat parası 20 tl bina silinmemeiş kv dedi ki sizin binayı yine silmemişler ben de cevap vermedim görümcem hemen atladı aa silmiyolarsa neden her ay 20 tl veriyosun ki git yöneticiyle kavga et niye silinmiyomuş diyo ya ben bu binada kiracıyım senelerdir oturan bina sahipleri hiç bişey demiyo bana laf düşermi? bende görümceme dedim ki ben neden kendimi kötü edeyim eninde sonunda o 20 tl yi vercem kendimi kötü edemem kusura bakma dedim çıldırtçak beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…