- Konu Sahibi umut_iklimi
-
ewet canım erkeklerin arasında yapıor çok tuhaf bi hareket yapıor önce gögsünü iyice açıyor sonra iki eliyle üzerine vuruyo dilini dışarı çıkıyo hadi oğlum sende çıkar yala em felan diyor ay iğrenç gerçekten tahammül edemiyorum rol yapa yapa bi tuaf oldum zaten her gün aynı şeyler demesinden bktım
mesela pikniğe gitmiştik piknikte herkes war ben eşim annesi kayınları onların eşi felan düşün onları bırak piknikteki insanların içinde yaptı kocası laf geçiyoremiyo bizim yanımızdada rezil olucağı için çok ses etmedi etmiyo zaten her gün annesinde yani sabah 6 da geliyo akşam 11e kadar annesinde eşi de kzııoyr ama dinletemiyor
kızlar içimi buraya döküp rahatlamak istiyorum artık görümcemin hareketlerinden artık o kadar gıcık aldım ki onu görmeye tahammül bile edemiyorum. dün beni yine çileden çıkardı . sırayla yazıcam çünkü eğer yazmazsam içimde patlıcak :2:
1-sürekli çoçuğunu övmesi, sütünü övmesi , gögsünü herkesin içinde açıp üzerine vurup çoçuğun ağzına tıkması em oğlum em em demesi (iyice midemi bulandırıyo) özellikle erkeklerin önünde yapıo
2-sürekli kendini övmesi neymiş çok güzelmiş, saçları çok güzelmiş oğluda kendine çekmiş daha 4 aylık herkese 7 aylık diyo ay benim çoçuğum 1 yaşında gibi duruyo diyo vb hareketler.
3-kendi tekstil mezunu ben üniversite öğrermenlik okuyorum 2.üniversitem bana üç kuruşluk aklıyla fikirler vermesi ( elinizdeki parayı tut aman harcama faturanız bu ay kaç geldi elektrik çaycı ve fritözünü kullanmazsan daha az gelir ya sanane benim faturamdan senden mi çıkıyo ? ayrıca benim fatura 45 kendininki 58 tl gelmiş)
4-benim çoçuğun eskilerini yıkadım poşete koydum yeni bişey alma onları giydir ve kullanmadığı bezler varmış onları getirecekmiş bana (ben çoçuğuma giydireceğim şeyi sana mı sorucam o bez markasını belki ben kullanmıcam üzerine vazife mi?)
5-çamaşırlardaki lekeler niye çıkmıyo benim diyo bende dedim ki süreki günlük hızlıda yıkatıyosun biraz farklı programlarda yıkat farkı görüceksin dedim neymiş o programlarda yıkatırsa faturası çok gelirmiş ( o zaman kendini bunu deyipte rezil etme sanki durumu yok gibi)
6-Allah ın her günü annesinde we ben artık onu görmemek için annesine gitmek istemiyoum çünkü gerçekten katlanamıyorum ve işin kötüsü bende artık ona cevap vermeye başladım tahammül bile edemiyorum ...
ve buna benzer bi ton olay ve olaylar zinciri şu an sadece hatırladıklarımı yazdım ben şimdi napıyım yeminle çok bunlattı beni ve sürekli annesinde kendi evinde hiç durmuyo yani bende kv gittiğim sürece onu görüyorum sesini duyuyorum iyice nefret ettim
ne istersiniz şu görümcelerden anlamam valla:
ne yani ölsünmü bütün görümceler
Size batmış söyledikleri ama söylediklerini kafaya takcak bişey yok.havadan nem kapmayın derim benim fikrim bu tabi..
ewet canım erkeklerin arasında yapıor çok tuhaf bi hareket yapıor önce gögsünü iyice açıyor sonra iki eliyle üzerine vuruyo dilini dışarı çıkıyo hadi oğlum sende çıkar yala em felan diyor ay iğrenç gerçekten tahammül edemiyorum rol yapa yapa bi tuaf oldum zaten her gün aynı şeyler demesinden bktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?