Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 978055
kızlarrr dün kan tahlilim 27 çıktı bugunde evde test yaptım daha erken mi kesinmidir
Ay inş. Çooooj tşk ederim Rabbim kucağımıza almayı nasip etsinmerhaba bende hamileliğimi dün öğrendim. benimde hcg 127 çıktı. normalde adet olmam gereken günde kan testi yaptım. umarım çok sağlıklı bir hamilelik geçiririz. tebrikederim..
Eki Görüntüle 978055
kızlarrr dün kan tahlilim 27 çıktı bugunde evde test yaptım daha erken mi kesinmidir
daha erken olduğu için silik canm hayrlısı olsun :)
Eki Görüntüle 978055
Canım ovulasyon testı yaptın mı denemek amacıyla
evet canım ovulasyon testide kullandım ayın 3 ünde pozitifti o günler çalıştık
Yok hamıle oldugunu ogrendıkten sonra kullandın mı tatlım ne çıkıyor merak ettım de
canım haklıymışsın bugün ovulasyon testi yaptım oda pozitif çıktı bu lh ile hcg nin yapısı biraz benzermiş o yüzden galiba
Evet canım öyleymıs o yüzden merak ettım benım de gunüm gectı ovulasyon yaptım cıft cıktı
Eki Görüntüle 978055
Evet canım öyleymıs o yüzden merak ettım benım de gunüm gectı ovulasyon yaptım cıft cıktı
ovulasyon testiyle hcg aynı mı yani hamilelik olup olmadığını gösteriyor mune zaman yaptın yani adetine daha varmıydı :44: