- 25 Temmuz 2012
- 3.484
- 1.229
- 248
- Konu Sahibi pembetilki
Aile sosyal politikalar bakanlığını arayın onlar gelincik hattına yönlendirir.avukatla direk görüşürsünüz onlar size ne yapmanız gerektiğini söyler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haksiz oldugunu dusundugun bir yer yoksa neyden cekiniyorsunki sende herseyi dedlil olarak kullan ailende arkandaymis kurtulman icin guzel bir sans cocugunda kucuk eger haklida cikarsan zaten senden iyisi yok bide darp var adamda haksiz oldugunu dusunmuski anlasmali bosan diyo bence avukattan destek alMerhaba hanımlar ilk kez konu açıyorum. Hic boyle bi konu açacağım aklima gelmezdi.
7yıllık evliyim. 32 yasindayim esimbenden 11 yaş büyük 43 yasinda. 6yaşında dünya tatlısı bir oglum var. Esim ogretmen, ben de ozel sektorde yogun saatlerle calisiyorum. (Yogun saatlerle calisiyorum dememin sebebini birazdan anlaticam)
Esim genel olarak kıskanç ve sert bir yapısı var. En ufak seylere kızan, hakaretler eden birisi. Sığır der mesela. Gonul almayi da pek bilmez. 7senelik evliligimde hic yanima gelip ben hakli olsam bile özür diledigini bilmem. Küsme huyu var. Hakli oldugum konuda azicik trip atsam hemen küser, 3hafta konusmaz. Kendimi artik bastirilmis, ezik, kendini savunamayan biri gibi gormeye basladim. Cunku dedim ya hep o hakli. Aman küsmesin diye hakli bile olsam alttan aliyorum. İyiyken cok iyiyiz. İyi de bir insan aslinda. Ama en ufak biseyde bambaska birine donusuyor. Onceki aksam kavga ettik. Benim şirket telefonumu karıştırmış. Telekominikasyon sirketinde calisiyorum bayilerle ilgileniyorum ben, sorumlu oldugum 45tane bayi var ve bu bayilerin %90i sahibi erkek. 5yildir da ayni bayilerle calisiyorum ve ister istemez her gun bi sekilde coguyla konusunca bi samimiyet gelisti. Ama her zaman herkes sınırını haddini bilmistir. Bayilerimde de bana yan gözle baktigini hissettigim biri olmadi. Bayinin birine duyurulari gonderdim, sonra gırgır muhabbet gelisti. Laylay yapmayi seven biri herhalde. Hic bir sekilde flort durumu da yok msjlarda. Ara ara muhabbet etmisiz ama hep gırgır muhabbet yapilmis. Bunu gördü esim çıldırdı. Birden kalkti o...pusun sen, biz seni calisiyon saniyoz sen o...puluk pesindesin.. bitti artik kapinin onune koycam seni falan birsuru hakaretler etti ve defalarca vurdu tekmeledi, ellerimde yuzumde morluklar var. Sabah doktora gittim darp raporu aldim. Kesinlikle bu evliligin bittigini soyluyor konuşmalarin ekran goruntulerini aldi, mahkemede aleyhime kullanacakmis. Sinirlendigi msjlari polis de dahil olmak uzere herkese gosterdim, bisey yok ki bu msjlarlda diyolar.
Babami aramis gelin kizinizi alin diye ortalik karisti. Babam kesinlikle arkamda annem de ablam da. Ablam istanbulda, istersen buraya gel ama nolur o psikopattan ayril diyolar. Ben cocugum icin endiseleniyorum sadece. Beni ona kötü anlatiyor esim. Kotu kadin senin annen diyo. Ama bakin yukarida Allah var tek bir gun bile yanlisim olmadi. Her zaman dikkat etmisimdir insanlarla mesafeme. 5yillik ev kredisi cektik, 1yilini odedik. Kredi benim adima. Ama esim de kefil. Anlasmali bosanmazsak ödemem cocuk da sende kalirsa batarsin diyo bana. Anlasmali bosanirsak, cocuga beni kotu anlatmazmis, borcu da bi sekilde halledermisiz. Kafam cok karisik. Darp raporu aldim diye cok sinirlendi. Serefsizmisim. Kafam o kadar karisik ki. Nasil alisacagim
Keske sikayetci olsaydin. Darp raporunu mahkemede kullanirsin siddet gordugune dair. Tazminat hakki dogar.Cocugun yaninda vurmadi biz kavga ederk
Bu msjlarla bisry ispatlayamaz yani. Buna sevindim. Benim darp raporu almama asiri derecede sinirlendi. Darp raporu aldim ama sikayetci olmadim. Bu durumda ceza alir mi acaba. Cunku benden iki yil once kiz kardesini de darp etti, kardesi de darp raporu aldi ama sikayetci olmamisti. Memuriyetinin yanacagini dusunuyor biraz
Darp raporunun üzerinden zaman geçmesini istiyor gibiBu aksam tekrar konustuk hanimlar. Diyor ki okullar tatil olana kadar bir arada kalalim oyle bosanalim dedi. Anlasmali bosanalim, krediyi de suan kiraci var evde, kira parasini dustukten sonra kalan aylik miktari beraber öderiz, 5yilin sonunda da noterde ikimizin de evi satamamasi uzerine bir anlasma yapip evin cocuga kalmasini saglayalim. En azindan cocuk ikimizin cocugu, en azindan bir ev bırakalım ona diyor. Noter anlasmasi yapalim kimse satamasin evi karsi tarafin imzasi olmadan. Diyor. Benim kafam iyice karisti. Haziran ayina kadar beraber kalicaz, barismadan. İdare edicez artik birbirimizi diyor. Babam da diyo ki cocuk icin hazirana kadar katlan, duzeni bozulmasin. Bu adamdan cacik olmaz nasilsa bosancaksiniz. Bosanacagim bu kesin artik. Ama neden hazirana kadar beraber kalalim demis olabilir
Neden bir avukata gitmiyorsun? Haklarini o sana soyler. Baskalarini babani esini dinleme. Avukata git sor. Hak kaybin olabilir cunku.Darp raporunun üzerinden zaman geçmesini istiyor gibi
Hani biz o olaydan sonra zaten barışmıştık şimdi neden şikayetçi oluyor diyebilir hakim karşısında
Babanızım kızının tekme tokat dayak yediği adamla kalmasına rıza göstermesi hiç normal değil, eşiniz kendi kardeşini de darp etmiş daha önce , size yine şiddet uygulayabilir, Haziran'a kadar yine şiddet görme olasılığınız çok yüksek farkında mısınız?Bu aksam tekrar konustuk hanimlar. Diyor ki okullar tatil olana kadar bir arada kalalim oyle bosanalim dedi. Anlasmali bosanalim, krediyi de suan kiraci var evde, kira parasini dustukten sonra kalan aylik miktari beraber öderiz, 5yilin sonunda da noterde ikimizin de evi satamamasi uzerine bir anlasma yapip evin cocuga kalmasini saglayalim. En azindan cocuk ikimizin cocugu, en azindan bir ev bırakalım ona diyor. Noter anlasmasi yapalim kimse satamasin evi karsi tarafin imzasi olmadan. Diyor. Benim kafam iyice karisti. Haziran ayina kadar beraber kalicaz, barismadan. İdare edicez artik birbirimizi diyor. Babam da diyo ki cocuk icin hazirana kadar katlan, duzeni bozulmasin. Bu adamdan cacik olmaz nasilsa bosancaksiniz. Bosanacagim bu kesin artik. Ama neden hazirana kadar beraber kalalim demis olabilir
Evet aslinda bir an once savciliga gidip uzaklastirma cikarmasi lazim.Babanızım kızının tekme tokat dayak yediği adamla kalmasına rıza göstermesi hiç normal değil, eşiniz kendi kardeşini de darp etmiş daha önce , size yine şiddet uygulayabilir, Haziran'a kadar yine şiddet görme olasılığınız çok yüksek farkında mısınız?
Kesinlikle öyle, ne cesaret aynı evde kalacaklar anlamış değilim.Evet aslinda bir an once savciliga gidip uzaklastirma cikarmasi lazim.
Adam sanki koylu kurnazi. Bir oyun pesinde. Hazirana kadar beklemeler fakan.. evi de cocuga verelim demeler... 18 yasindan kucuk cocugun uzerine ev verilmiyor ki, onda da vasi ataniyor bildigim. Ben olsam gakim karar versin der, hakkimi soke soke alir cekismeli bosanirdim.Kesinlikle öyle, ne cesaret aynı evde kalacaklar anlamış değilim.
Bende, adam beni tekme tokat dövecek ben birkaç ay daha onunla aynı evde kalıp birde anlaşmalı boşanmağım. Akıllı mantıklı hiçbir insanın yapacağı birşey değil bu.Adam sanki koylu kurnazi. Bir oyun pesinde. Hazirana kadar beklemeler fakan.. evi de cocuga verelim demeler... 18 yasindan kucuk cocugun uzerine ev verilmiyor ki, onda da vasi ataniyor bildigim. Ben olsam gakim karar versin der, hakkimi soke soke alir cekismeli bosanirdim.