Galiba bosaniyoruz.

Abla Allah aşkına artık uzun uzun yaz yorumlara kadar okudum sorun nedir ya? İngilizce de yazayım bari "what is the problem?"
Kavga ediyoruz karşılıklı diyorsun birden koltukta otururken "neden koltuk var?" diye kavga mı ediyorsunuz? Kavganın sebebi ne? Sana şiddet gösteriyor mu? Her gününüz mü kavgalı? Senden tensel açıdan falan uzak mı? Elinde sürekli telefon mu var senden gizliyor mu? İş yerinde kıskandığın birisi mi var? Kayınvaliden-eltin-görümcen-kayınpederin-kaynın varken sana bağırıyor mu? Facebook'tan eski nişanlısını mı aratmış? Kızlara mı bakıyor? Maaşı mı yetmiyor? Olası bir standart "bir derdim var" konuları bunlar.

Kusura bakmayin agir ilaclar kullanıyorum aklımı tam toplayip yazamıyorum.

Bi kavgamizin nedeni ailenin yanina gittigimizde kendimi cok yalniz hissediyorum dedimm. Sonuç olarak telefonumu kırdı. Suratima tükürdu.karsilikli şiddetli uyguladık.bana olan butun nefretini kustu.
Dertlerimi kimseye anlatmaya pek alışık degilim. Hor görülmekten korkuyorum.. beni mazur gorun nolur

Bi kavgamizin nedeni ailenin yanina gittigimizde kendimi cok yalniz hissediyorum dedimm. Sonuç olarak telefonumu kırdı. Suratima tükürdu.karsilikli şiddetli uyguladık.bana olan butun nefretini kustu.
Dertlerimi kimseye anlatmaya pek alışık degilim. Hor görülmekten korkuyorum.. beni mazur gorun nolur
seni mazur görmem düzgünce anlatmıyorsan yorumda bekleme..üstte yazdığın tek durumla boşanmak istiyorsan buyur boşan ,bir konuyla insanlar sana nasıl yorum yapsın..

Kafanı toplayamadığın kesin.
Olayların derinine inemiyorsun. Bir anda o telefon nasıl kırılır? Nasıl yüze tükürülür?
Ağır ilaç kullanacak kadar ne derdin var onu bilebilsek iyi olurdu.
Sen aklına geldikçe yaz öyle yayınla.

seni mazur görmem düzgünce anlatmıyorsan yorumda bekleme..üstte yazdığın tek durumla boşanmak istiyorsan buyur boşan ,bir konuyla insanlar sana nasıl yorum yapsın..
Bana bi ornek ver dediler verdimm. Hepsi bu.tabiki tek konuyla boaanmiyorum.karsimda sadece anne babasini dusunen bi adam var. Kendini etrafa mukemmmel gösteren ama soz konusu ben olunca umrunda bile olmadigim bi adam.

Cok seviyorum deliler gibi. Ama ayni sevgiyi karşıdan göremiyorum. Cok yoruldum artık. Üstelik bi de yaranamiyorn. Bi de aileler işin icine girince hersey berbat oldu. Evlilik yildonumumuz galiba bosanma yildonumumuz olucak. Nolur teselliye ihtiyacim var :KK43:(((((

üzülme biraz detay verir miin

Ya biraz sakin karlisasaniz derdimi anlatamiyorum diyor bazi insanlar oyledir daha cok ustune gitme yerine daha ılımlı davransaniz ne olur ölür musunuz

Burda bazilarin yorumlari sert olsada cogu kimse seni anlayacaktir hor niye gorulsun kimse kimseyi tanımıyor burda ne oldu cokmu sinirli esiniz neden oyle yapti siz ailesi hakkinda birsey mi dediniz

Ya biraz sakin karlisasaniz derdimi anlatamiyorum diyor bazi insanlar oyledir daha cok ustune gitme yerine daha ılımlı davransaniz ne olur ölür musunuz
samireciğim bir kaç gündür fazla mı ılımlısın sen şaşırtıyorsun beni :)

Bana bi ornek ver dediler verdimm. Hepsi bu.tabiki tek konuyla boaanmiyorum.karsimda sadece anne babasini dusunen bi adam var. Kendini etrafa mukemmmel gösteren ama soz konusu ben olunca umrunda bile olmadigim bi adam.

Canim cok degisik duygular icindesin anladigim kadariyla.
Fakat sen kendi acindan kocani yargiladigin cumleleri soyluyorsun. Belki sende de hata vardir. Belki sen hakikaten kufreder gibi demissindir burada rahat olamiyorum diye.onun oncesinde gerilmissinizdir telefon kirilmasi icin..
Ama hatalar karsiliklidir. Ben iyiyim o kötü demek dogru değil.

psikiyatrik olarak rahatsızlığınız var ilaç kullanıyorsunuz hatırladım sizi.hastalığınızı bilmiyorum tam olarak ama..
ailenizin yanına dönmüştünüz,iyileşip dönecektiniz ne oldu?
siz bu hastalıağınızı düzene koymadan evliliği düzene sokmanız çok zor.

Canim cok degisik duygular icindesin anladigim kadariyla.
Fakat sen kendi acindan kocani yargiladigin cumleleri soyluyorsun. Belki sende de hata vardir. Belki sen hakikaten kufreder gibi demissindir burada rahat olamiyorum diye.onun oncesinde gerilmissinizdir telefon kirilmasi icin..
Ama hatalar karsiliklidir. Ben iyiyim o kötü demek dogru değil.
Bilmiyorum ben de haksız olabilirim ayirdedicek gucum kalmadi ki

Sebep esimin biturlu benim de ailesi oldugumu kabul edememesi
. Artik dayanamiyorm bitsin istiyorum

seni çok iyi anlıyorum çünkü biz de aynı yollardan geçtik.eşimin ailesi yüzünden 3 defa boşanmaktan döndük.ama şuan çoook şükür düzeldi.erkekler ilk zamanlar o dengeyi malesef kuramıyo.bana ilk zamanlar kavgamızda senden önce onlar vardı senden sonrada onlar olacak diyen adam şimdi önceliğim sensin önce sen diyo düşün yani.ama bu aşamaya gelene kadar ben de kendimi frenledim alttan aldım.ailesiyle ilgili şeyler,i bıraktım kendin gördü ben hiç yorum yapmadım.yanlarında surat asmadım ve elimden geldiğince güler yüzlü oldum.eğer sen 1 zıtlaşırsan erkek 2 zıtlaşıo malum erkeklik gururu.sonuç olarak aile yüzünden yuva yıkmayın sabredin emek verin inş sonucunu alırsınız.bi daha düşünün.taktiklerinizi değiştirin derim.

Back
X