• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Galiba depresyondayım !!

Ruks

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2014
20
1
1
İstanbul
Merhabalar .. Oncelikle sunu belirtmek istiyorum suara hersey kotu gıdıyor gıbı .. Etrafımda hiiç duzgun bısey yok.. Yuzme antrenoruyum çalıstıgım spor merkezınde basımdakı cahıl bı ınsanla sıkıntım var.. Nerde nasıl davranmasını bılmeyen cahılliği neredeyse herkes tarafından tespit edilmiş bi bayan.. Unıversite hazıran da bıttı 4yıldır yasadıgım ev arkadasımın aslında dostum dıye bıldıgım kişinin çirkinliklerini sinsiliklerini oğrendım tartıstım konusuyorum ama artık sevmıyorum hiç onu.. Çalıştıgım spor merkezınde yaklaşık 3 yıldır calısıyorum okulumun bıtmesını beklıyorlardı hatta 4gozle.. Şimdi ise işler umudgum gibi gitmiyor.. Haksızlıga ugradıgımı dusunuyorum.. Oturdugum mahallede ki komsulardan ıkı aile ile tartıstım biri baya buyuk dıgerı laf atısması.. Sebebi ise saat gece 01:00....02:00 olmus hala top oynuyorlar kadınlar oturmus kakara kıkırı .. Uyuyamıyorum sabah işe gidicem hastayım ezıyet cekıyorum resmen bıde ustune ustelık tavuk bakıyolar pis kokuyor hastalık cabası.. Krsı komsunun alt katını kaçak şyeri yapmıslar sesten durulmuyor hala çalısıyolar hafta osnu ıde bugun rahat oturamıyoruz... Tamırcı.. Sözlümle atısıp duruyorum o da spor akademısı mezunu bıyerde çalısıyor 4hafta yatılı olmak zorundaydı karşıydım ama yatılı kaldı evıne uzaktı vs.. Onun sıkıntısını yasadık hadı dedım neyse tamam kal .. Buseferde gorusemıyoruz hafta ıçıgunduz çalısıyor ben daha cok yazabılıyorum o hiç yazamıyor bana .. akşam desen kalan çocuklarla ılgılenıyor yada yuzuyor vs saat 8oluyor sonra odasında ya bişi izliyo yada uyuyor yoruluyor cunku.. Oysa ben normalde 3..4 gibi işim bitiyor sadece salı perşembe 7:30a kadar devam edıyorum okadar.. Hafta sonu oldu gorusemedık arabasını bıyere goturdu yada cuma gecesı abısıne arabasını bırakmak zorundaydı erken gıttı bı yarım saat gorustuk vs vs vs. Bugun de gorusecektık saat 6olmus neredeyse kartaldayım vs dıo gelecekte gorusecegiz iftar 8:50de gidip gorusup donmem 4..5 saat oda onu 5.10 dk gorursem eger.. Sinirden ölmek üzereyım haa bide annemın kaynanası yanı babanem bıde o derrrt.. Delirmek uzereyım unıversitede bi hoca hakkımı yedı notumu dusurdu cok moralım bozuk.. Yanı sanırım depresyondayım saglık sorunlarımda cabası...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dertleşmeye çok ihiyacım var.. :(

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back