galiba ecelim yaklaştı

sualp27

OGLUMA KAVUSTUM (COK SÜKÜR RABBİM)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
6.283
2.955
248
34
1 haftadan beri rüyamda kendimi beyaz elbisler yada gelinlikler içinde çok güzel görüyorum okadar çok güzelleşmişim ki yüzüm makyajlı ama çok doğal gibi duruyor normal halimden kat kat daha güzel ve bakımlı dünyada bu derece güzellik görmedim diyebilirim benim suratım ama çok farklı bir sima ve güzellik artışı olmuş ve eşimle forogrf çektiriyorz oda oldugundan kat kat daha yakışıklı olmuş ve ben incir yiyorum üzüm bide
eşim de ben rüyamı anlatmadığım halde az önce evdeydi yarım saat uyudu uyandı rüyasını anlattı diyorki rüyamda sen oldugundan kat kat güzzelleşmişsin makyajın falan abartılı ama çok güzel olmuşsun benmle kavga ediyorsun öncesinde kavun yiyoruz beraber sonra sen herkese çatıyorsun bana bişeyler fırlatıyorsun bende seni ayagımın altına alıp eziyorum dövüyorum sen küsüp gidiyorsun diyo

anlamları çok ii gelmedi baana sürekli aynı rüyaları görüyorum 1 haftadır ne tesadüf ki eşimle benzerrüya görüyoruz yine korkularım başladı ve sıkıntılarım bugün ev temizleyecektim elimi kımıldatasım gelmiyor öleceğim yada sevdiklerime bişey olacak gibi geliyorr

bende geçenlerde eşimi ölmüş gördüm ve bir kaç gün etkisinde kaldım ,rüyalar çok gerçekçi oluyor ,uyanıyorsunuz ve hala rüyada gibi oluyorsunuz bazen ,bence kötüye yormayın hayırlısı olsun deyin ,ölümü filanda düşünmeyin sakın ,psikolojinizi bozmayın ..

Beyaz iyidir.Kötüye yorma,saçma sapan ecel ölüm gibi şeyler de düşünme.Allahım hayırlısını ver de.Çoğu rüya bilinçaltına yerleşmiştir.Gerçeği yansıtmaz.

rüyayı nasıl yorarsan öyle olur derler.
hatta herkese de anlatılmaz kötü yorumlayan olur diye.
hayırlısı olsun deyin. iyi düşünün. rüyanızda zaten kötüye benzemiyor:26:

hayırlara gitsin inş...
beyaz belki çocuk olabilir yeni kısmetli şeyler felan
ben hayatım boyunca unutamayacağım 3 rüyam çıktı bir gece öncesi sanki beyan oluyor bana malesef hepsi kötü olaylardı ama çok şükür hepsi iyiye gitti
ölümü aklınıza getirip kendinize eziyet etmeyin malum birgün öleceğiz anın tadını çıakrmaya bakın...

Bu ruyaları ecele yormanız garıp...Kotu dusunmeyın hemen ve bılınc altınıza bunu yerlestırmeyın...
Hayırlısı olsun:26:

Bu rüya biraz bebek e işaret sanki. İnşallah hayırlı olur senin için...

üzüm çok güzeldir.Bereket derler...Bence rüyanız kötü değil.Beyazlar içindesiniz güzelsiniz vs.Bence iman temizliği anlamında falan olabilir.Dua edin.Ve kötü hissettiğiniz rüyalarıda anlatmayın.Ayrıca abdestsiz görülen rüyaya pek ehemmiyet vermemek lazım derler... NOT:Abdestsiz olup olmadığınızı bilmiyorum tabi :)

Son düzenleme:
benim de rüyamda birileri bana hep iltifat edip duruyor:)

geçen tanımadığım adamın biri sabaha kadar rüyamda iltifat etti:)

en beğenmedim yerlerimden başlayarak :) deli mi ne diyodum içimden adama :D

ertesi gün bir uyandım

allahım aynada kendimi dünya güzeli görüyorum :):)

ve bu ruyamda sık sık oluyor:)

Son düzenleme:
cnm bak sana bisey anlaticam ben ruyamda deniz balik gorim cok iyi seyler gelir basima annem gorsun cok kotuye yorar ve kotu gelir basina bana gore senin gordugun ruya gayet guzel ama senin neye yorduguna bagli basina gelen sey

diğer konunda da yazmıştım sinirlerin bozuk olduğundan bu rüyaları görüyosun
çocuk meseleside zayıf olan sinirlerini yıpratıyor
bian önce tedaviye başla yoksa depresyon depresyona gireceksin

rüyada güzelleşmek devamlı ve sürekli bir sıkıntınız hastalığınız varsa bundan kurtulacağınız ya da çektiğiniz sıkıntıyla günahlarınızın temizlendiği anlamlarına geliyor olabilir. bir kaynaktan değil kendi içimden geldiği gibi yorumladım. hayıra çıksın.

yorumlarınız için teşekkrüederim arkadaşlaar bebek yok test negatif bugünde ölmüş dedemi gördüm ve ben yine beyaz giyinmiştim ölmüş olan dedemin arabasına binip gittim ve sürekli yolculuk yapıyorum rüyalarımda birde erkek çocuk doğurmuşum okadar güzel bir bebekki kalabalık gördüm piskolojim çok bozuldu ve 4 günden beri arkamdan sanki azrail gelecek gibi hissediyorum çok korkuyorum heran ölecekmişim gibi ürperiyorum kalbim hızlı hızlı çarpıyor ne oldu bana böyle anlamıyorum

Canım rüyaya takılı kalma.Bilinç altınızla alakalıdır muhtemelen.İçini ferah tut..
Ben ruyamda kendımı beyazlar ıcınde gormustum abımın kolları altında ucuyoduk asagı baktıgımda mezarımı gordum acıktı ve ıcınden alevler fıskırıyordu adeta :53:
Göreli 1 seneyi geçiyo çok şükür yaşıyorum :)

Panik atak olabilirsin dikkat et,sen ölümü düşündükce rüyalarına girer bence kafanı dağıtsak biseylerle uğraş düşünmemeye çalış

Back
X