galiba eşimden nefret ediyorum artık

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.958
2.041
398
30
kızlar o kadar sinirliyim ki. anlatacagım şeye güleceksiniz resmen. 11 yaşında erkek kardesim var benim daha ergen bile degil .aile watsap grubumuz var esim de grup yöneticisiydi kardesim grup yöneticiliginden cıkarmıs bunu o veya bu sebeple. eşimde alınıp gruptan cıktı. kardesinin egosuyla ugrasamam falan dedi. ya eşim cidden normal degil.kendim kocaman 20 li yaslarda görümcelerimle ne sorunlar yaşadım bikere ara bulmadı.

Bi'tane de bende var 16 yasindaki ergenimle ergenlik yaristiyo arada. Ben esek kadar adamsin sen de ergen oldun o seni anlamaz ama sen onu anlarsin diyorum. Nefret edilecek bi'sey yok yani. Erkekler zaten buyumuyo oyuzden ayni yasta gibi davranmasi normal😂😂

tövbeler olsun :D benimde kardeşim var 13 yaşında eşim böyle yapmış olsa ne düşünürüm bilemiyorum çocukça sonuçta alınacak yer arıyormuş resmen :D :D pek üstüne düşmeyin boşverin

Bu bir çekirdek aile sorunu..Maaile diyerek sizde abartmiş olabilirmisiniz:KK66:
"Maaile" yi ev halkı olarak kullanırım genelde.
Bir de erkek kardeş de "Şu veya bu sebepten yöneticilikten çıkarma." gibi bir tepki vermişti.
Tabi size abartı gelmiş olabilir; saygı duyarim.

kızlar o kadar sinirliyim ki. anlatacagım şeye güleceksiniz resmen. 11 yaşında erkek kardesim var benim daha ergen bile degil .aile watsap grubumuz var esim de grup yöneticisiydi kardesim grup yöneticiliginden cıkarmıs bunu o veya bu sebeple. eşimde alınıp gruptan cıktı. kardesinin egosuyla ugrasamam falan dedi. ya eşim cidden normal degil.kendim kocaman 20 li yaslarda görümcelerimle ne sorunlar yaşadım bikere ara bulmadı.
Kardeşiniz neden çıkardı acaba😄
Alıngan bir anına denk gelmiştir belki. Tamam sinirlenmişsiniz anlıyorum ama bu sebepten nefret biraz fazla gibi.
Öncesi de varsa bilemiyorum tabi.

Kocanız 11 yaşındaki minicik kardeşinizle ego yarışı yapıyor anladık yanlış ama 11 yaşındaki çocuğun büyüklerin kullandığı whatsapp grubunda işi ne?
Herşeyden önemlisi 11 yaşında çocuğun elinde telefonun işi ne?

Kardeşinizin iş güzarlığının sebebi ne peki ?
11 yaşındaki de pek masum değil ,eşinizde kendince büyükler yaptırdı diye düşünüyor olabilir ondan böyle bi tepki vermiştir ,
Hemen bundan nefret ettiğinizi sanmıyorum ,öyleyse sorun var ...
Bak nasıl çözmüş sorununu kendisi görümcenizle vs yaşadığınız sorun için eşinizi suçlamayın o konularda ortayı bulmak o kadar kolay olmuyor

Erkeklerde çocuk gibi zaten normal bnce kurmayın kendinizi boş yere başka bi sorun yoksa bunun icin boş yere soğutmayın kendinizi

😂😂 hey Allahım bu erkekleri anaları büyütse keske de biz de öyle alsak

Back
X