Galiba hamileyim bakar mısınız 🥰

orhfeza

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2023
344
154
23
Daha önce dış gebelik ve kalp durması sonucu kayıpla 2 sağlıksız gebelik yaşadım.Bata 3 gün var kızlar bakar mısınız heyecandan elim ayağım titriyor.

Eklentiler

• IMG_9746.webp
    IMG_9746.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 356
  • IMG_9747.webp
    IMG_9747.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 346
  • IMG_9748.webp
    IMG_9748.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 338
Sağ olun kızlaaar🥰rabbim isteyenlere de nasip etsin afiyetle. İstanbulda doktor önerisine açığım tek tüplü ve düşük yaptığım için 🙏

Daha önce dış gebelik ve kalp durması sonucu kayıpla 2 sağlıksız gebelik yaşadım.Bata 3 gün var kızlar bakar mısınız heyecandan elim ayağım titriyor.
Beninde adetime 3 gün var bir düşük yaptım hiç belirtim yok senin var mı. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın 🥰

Beninde adetime 3 gün var bir düşük yaptım hiç belirtim yok senin var mı. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın 🥰
öncelikle amin Allah razı olsun 💐ve çok geçmiş olsun. Belim ağrıyorsun kaç gündür kasıklarımda kramp var bugün lekelenme gördüm hatta. Bir de sık idrara çıkma ve uyku hali var

öncelikle amin Allah razı olsun 💐ve çok geçmiş olsun. Belim ağrıyorsun kaç gündür kasıklarımda kramp var bugün lekelenme gördüm hatta. Bir de sık idrara çıkma ve uyku hali var
Allah razı olsun. Bende test yaptım negatif çıktı. İlla belirti lazım mış yani bende 😅

Kızlar bata 1 gün kala yani bugün kan verdim 605 çıktı iyi midir sizce pek belirtim de yok belirti olmaması beni korkutuyor
Beta değeri güzel fakat tek başına bir şey ifade etmez düzenli artışa bakmak gerekir. Belirti de kişiye göre değişir; benim çok belirtim vardı düşük yaptım, arkadaşımın hiç yoktu bu hafta kucağına aldı bebeğini. Size de sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah 🙏

Beta değeri güzel fakat tek başına bir şey ifade etmez düzenli artışa bakmak gerekir. Belirti de kişiye göre değişir; benim çok belirtim vardı düşük yaptım, arkadaşımın hiç yoktu bu hafta kucağına aldı bebeğini. Size de sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah 🙏
Amin Teşekkür ederim ☺️

Hayırlı uğurlu olsun 🤲🏻 Bende dış gebelik yaşadım. Altı aydır tekrar deniyoruz ama olmuyor. Siz kaç ay sonra hamile kaldınız ❤️
Çok geçmiş olsun. Ben dış gebelikten 6ay sonra gebeydim ama kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım. Bu 3. Gebelik olacak inşallah güzel bir süreç olur ;)

Evet var görünüyor sabah ilk idrarla tekrar deneyin dilerseniz 🤗inşallah kan testiyle de garantilersiniz
Merhaba benim testim bozuk sanırım ç deki çizgi çıkmadı ana çok az çıktı gibi de sizce var mıdır gebelik şubat ağında tüp bebeğe başlayacağız sperm azlığından dolayı 1 senedir bebek istiyoruz bi ihtimal sormak istedim :(

Eklentiler

• IMG_7372.webp
    IMG_7372.webp
    200,8 KB · Görüntüleme: 183
Merhaba benim testim bozuk sanırım ç deki çizgi çıkmadı ana çok az çıktı gibi de sizce var mıdır gebelik şubat ağında tüp bebeğe başlayacağız sperm azlığından dolayı 1 senedir bebek istiyoruz bi ihtimal sormak istedim :KK43:
Merhaba testiniz bozuk . Başka varsa test tekrar deneyin bence

Merhaba testiniz bozuk . Başka varsa test tekrar deneyin bence
Başka testim şu an yok yarın alacağım test bu hale döndü 2-3 saat sonra tabiki 5-10 dk sonra bu testlerin doğruyu göstermediğini biliyorum ama daha önce bozuk da çıksa hiç çift çizgi görmemiştim insan heyecanlanıyor ne yapayım :(

Eklentiler

• IMG_7377.webp
    IMG_7377.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 134
Bence yeni test alıp tekrarlayın daha garanti olur
Evet var gibi ama eğer test bozuksa üzülürsünüz.

Bence yeni test alıp tekrarlayın daha garanti olur
Evet var gibi ama eğer test bozuksa üzülürsünüz.
Merhaba tekrarladım testi ama yok gibi de ama çizgi silik de olsa var gibi de emin olamadım

Eklentiler

• IMG_7380.webp
    IMG_7380.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 93
  • IMG_7381.webp
    IMG_7381.webp
    64 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_7382.webp
    IMG_7382.webp
    12 KB · Görüntüleme: 146
Back
X