Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beninde adetime 3 gün var bir düşük yaptım hiç belirtim yok senin var mı. İnşallah sağlıkla kucağına alırsınDaha önce dış gebelik ve kalp durması sonucu kayıpla 2 sağlıksız gebelik yaşadım.Bata 3 gün var kızlar bakar mısınız heyecandan elim ayağım titriyor.
öncelikle amin Allah razı olsunBeninde adetime 3 gün var bir düşük yaptım hiç belirtim yok senin var mı. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın![]()
Allah razı olsun. Bende test yaptım negatif çıktı. İlla belirti lazım mış yani bendeöncelikle amin Allah razı olsunve çok geçmiş olsun. Belim ağrıyorsun kaç gündür kasıklarımda kramp var bugün lekelenme gördüm hatta. Bir de sık idrara çıkma ve uyku hali var
Kızlar bata 1 gün kala yani bugün kan verdim 605 çıktı iyi midir sizce pek belirtim de yok belirti olmaması beni korkutuyorDaha önce dış gebelik ve kalp durması sonucu kayıpla 2 sağlıksız gebelik yaşadım.Bata 3 gün var kızlar bakar mısınız heyecandan elim ayağım titriyor.
Beta değeri güzel fakat tek başına bir şey ifade etmez düzenli artışa bakmak gerekir. Belirti de kişiye göre değişir; benim çok belirtim vardı düşük yaptım, arkadaşımın hiç yoktu bu hafta kucağına aldı bebeğini. Size de sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallahKızlar bata 1 gün kala yani bugün kan verdim 605 çıktı iyi midir sizce pek belirtim de yok belirti olmaması beni korkutuyor
Belirti yasamak zorunda degilsiniz. 2 gun sonra yine kan verin beta 2 katina cikmali.Kızlar bata 1 gün kala yani bugün kan verdim 605 çıktı iyi midir sizce pek belirtim de yok belirti olmaması beni korkutuyor
Amin Teşekkür ederimBeta değeri güzel fakat tek başına bir şey ifade etmez düzenli artışa bakmak gerekir. Belirti de kişiye göre değişir; benim çok belirtim vardı düşük yaptım, arkadaşımın hiç yoktu bu hafta kucağına aldı bebeğini. Size de sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah![]()
Hayırlı uğurlu olsunAmin Teşekkür ederim![]()
Çok geçmiş olsun. Ben dış gebelikten 6ay sonra gebeydim ama kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım. Bu 3. Gebelik olacak inşallah güzel bir süreç olurHayırlı uğurlu olsunBende dış gebelik yaşadım. Altı aydır tekrar deniyoruz ama olmuyor. Siz kaç ay sonra hamile kaldınız
![]()
Amin sağlıkla gelsin inşaAllahÇok geçmiş olsun. Ben dış gebelikten 6ay sonra gebeydim ama kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım. Bu 3. Gebelik olacak inşallah güzel bir süreç olur![]()
Merhaba benim testim bozuk sanırım ç deki çizgi çıkmadı ana çok az çıktı gibi de sizce var mıdır gebelik şubat ağında tüp bebeğe başlayacağız sperm azlığından dolayı 1 senedir bebek istiyoruz bi ihtimal sormak istedimEvet var görünüyor sabah ilk idrarla tekrar deneyin dilersenizinşallah kan testiyle de garantilersiniz
Merhaba testiniz bozuk . Başka varsa test tekrar deneyin benceMerhaba benim testim bozuk sanırım ç deki çizgi çıkmadı ana çok az çıktı gibi de sizce var mıdır gebelik şubat ağında tüp bebeğe başlayacağız sperm azlığından dolayı 1 senedir bebek istiyoruz bi ihtimal sormak istedim![]()
Başka testim şu an yok yarın alacağım test bu hale döndü 2-3 saat sonra tabiki 5-10 dk sonra bu testlerin doğruyu göstermediğini biliyorum ama daha önce bozuk da çıksa hiç çift çizgi görmemiştim insan heyecanlanıyor ne yapayımMerhaba testiniz bozuk . Başka varsa test tekrar deneyin bence
Merhaba tekrarladım testi ama yok gibi de ama çizgi silik de olsa var gibi de emin olamadımBence yeni test alıp tekrarlayın daha garanti olur
Evet var gibi ama eğer test bozuksa üzülürsünüz.