- 23 Ekim 2023
- 297
- 57
- 18
Kac dakikada da çıktı çizgi? Çizgi var çünküMerhaba tekrarladım testi ama yok gibi de ama çizgi silik de olsa var gibi de emin olamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac dakikada da çıktı çizgi? Çizgi var çünküMerhaba tekrarladım testi ama yok gibi de ama çizgi silik de olsa var gibi de emin olamadım
İlk 5dk da çıktı çizgi inşallah öyleyimdirÇizgi ilk 5 dakika da çıktıysa muhtemelen hamilesiniz hayırlı olsun![]()
Kızlar 10 aralıkta beta vermiştim e nabıza düşmüştü bugün baktım tahlil sonucum silinmiş. E nabızı aradım hastanenin silme yetkisi var diyor şaka mı anlamadım niye böyle yapsınlar kiDaha önce dış gebelik ve kalp durması sonucu kayıpla 2 sağlıksız gebelik yaşadım.Bata 3 gün var kızlar bakar mısınız heyecandan elim ayağım titriyor.
İlk 5dk da çıktı çizgi inşallah öyleyimdirhayir
Hayırlı olsunİlk 5dk da çıktı çizgi inşallah öyleyimdir![]()
Yarın tekrar kan verin 10 unda verdiyseniz zaten 12 sinde bugün tekrar vermeniz gerekirdi artışı görmek için belki bir karışıklık olmuş silinmiştir korkacak bir durum yok idrar testlerinde pozitif görmüş müydünüzKızlar bakabilir misiniz ya korkuyorum kötü bişey olmasından
Görmüştüm zaten hastenede çalışıyorum sistemimde görebiliyorum ama e nabızda yok bugün tekrar vericemYarın tekrar kan verin 10 unda verdiyseniz zaten 12 sinde bugün tekrar vermeniz gerekirdi artışı görmek için belki bir karışıklık olmuş silinmiştir korkacak bir durum yok idrar testlerinde pozitif görmüş müydünüz
Ozaman endişe edecek bi durum yok değer 600 ise dün 1200 olmuş olmalı bugünde 1800 civarı çıkar tahmini yarın kese gözükür zaten 3bin ve üstü gözüküyor karındanGörmüştüm zaten hastenede çalışıyorum sistemimde görebiliyorum ama e nabızda yok bugün tekrar vericem
2200 olmuş çok şükürOzaman endişe edecek bi durum yok değer 600 ise dün 1200 olmuş olmalı bugünde 1800 civarı çıkar tahmini yarın kese gözükür zaten 3bin ve üstü gözüküyor karından
Ay çok güzel maşallah cuma kese görürsünüz Allahın izniyle2200 olmuş çok şükür
Allah razı olsunAy çok güzel maşallah cuma kese görürsünüz Allahın izniyle![]()
Maalesef yokmuş gebelik beta <1.20 çıktı üzüldüm napalım zamanı değil demek ki daha Rabbim zamanını daha iyi bilirHayırlı olsun![]()
Gözünüz aydın. Maşallah barekallah. Gebelik gözüküyor canım. Bat günü ya da bat gününü bir kaç gün gece kan verirseniz sağlıklı bir sonuç alırsınız inşallahDaha önce dış gebelik ve kalp durması sonucu kayıpla 2 sağlıksız gebelik yaşadım.Bata 3 gün var kızlar bakar mısınız heyecandan elim ayağım titriyor.
Canım bazen hemen kana gecmeyebiliyo. Umutsuzluğa kapılmayın. Adet gününüzü bekleyin. Bazı arkadaşlar adet gununden 2 hafta sonra öğrendiler kanda.Maalesef yokmuş gebelik beta <1.20 çıktı üzüldüm napalım zamanı değil demek ki daha Rabbim zamanını daha iyi bilir
Canım bazen hemen kana gecmeyebiliyo. Umutsuzluğa kapılmayın. Adet gününüzü bekleyin. Bazı arkadaşlar adet gununden 2 hafta sonra öğrendiler kanda.
Adet günüm 5 gün geçmişti zatenCanım bazen hemen kana gecmeyebiliyo. Umutsuzluğa kapılmayın. Adet gününüzü bekleyin. Bazı arkadaşlar adet gununden 2 hafta sonra öğrendiler kanda.
Himmmm. Sağlık olsun. Biraz daha bekleyin bakalım. Olmadı bir doktora gidin. Kiste de dönüşmüş olabilir.Adet günüm 5 gün geçmişti zaten![]()
Allah razı olsun adetim geçti betam güzel geldi çok şükürGözünüz aydın. Maşallah barekallah. Gebelik gözüküyor canım. Bat günü ya da bat gününü bir kaç gün gece kan verirseniz sağlıklı bir sonuç alırsınız inşallah![]()