galiba ikimiz de özür bekliyoruz

meryemd

Kudüs Lenaa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2013
4.526
2.099
178
Merhaba kızlar,yine ben :27:
Bu seferki sorunum nişanlım.
Normalde zaten Çok sinirli biri ve son zamanlarda ciddi ailevi sorunları da var bu yüzden daha bi gıcık.
Benim ayağım çatlamıştı o da aksam okul çıkışı beni almaya geldi çantamı aldı koluma girdi aramız iyiydi sonra benim boğazım durmadı canım dondurma çekti derken orda dondurma seçerken bana çok karıştı çok düşündü oysa benim istediğim belliydi sonra ben de uğraşmaya gelemedim ve boşver almayalım dedim surat astım o da başladı saymaya hakaret etti ben de uyardım bir kelime daha hakaret et gidicem dedim buna rağmen yine laf söyledi ben de çektim gittim arkamdan gelmesine müsaade etmedim ve o gün bu gündür konuşmuyoruz neymiş adam yerine koymamışım şimdi kim alttan almalı sizce?

Tabi bu saatte herkes mışıl mışıl di mi :26:
Ben de o gıcık yüzünden uyuyamıyorum :41:

Meryemcim bence ortada abartilacak bi durum Yok. bir iki gün sonra kendiliginizden barisirsiniz 😅

Son düzenleme:
Bu kadar kucuk, keyifli bir seyi bile bir probleme donusturup, huzursuzluk yarattiginiz icin siz...
Fakat su da var o hakaret isini cozun, adiminizi atin, ozrunuzu dileyin ama yeri gelincede bundan vazgecmesi icin konusun...Size hakaret etmeye hakki yok, sinirlenmek baska, saygisizlasmak baska...
Fakat su anda ozur sizden gelmeli bence...

Öncelikle sen ona özür dilemelisin..
Canın çektiği için sana bu kadar karışmış olmasın..
Aslında göstermiş olduğu ilgi. Ama siz farklı yorumlamışsınız..

Hic bir sey bir kadinin hakaret isitmesini mazur gostermez. Bunun bir sonraki adimi siddettir. Once o hakaretleri icin ozur dilesin. Eger bir sikintisi varsa konusarak halletmekten acizse bence siz de biraz dusunun bu iliski uzerine. Bu kadar basit seyden hakaret goren kadina once sen ozur dilemelisin diyen hemcinslerimi de hayretle okudum. Olayda hakaret olmasa sadece karsilikli munakasa olsa belki ben de siz ozur dileyin derdim ama durum bu degil.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Son düzenleme:
Merhaba kızlar,yine ben :27:
Bu seferki sorunum nişanlım.
Normalde zaten Çok sinirli biri ve son zamanlarda ciddi ailevi sorunları da var bu yüzden daha bi gıcık.
Benim ayağım çatlamıştı o da aksam okul çıkışı beni almaya geldi çantamı aldı koluma girdi aramız iyiydi sonra benim boğazım durmadı canım dondurma çekti derken orda dondurma seçerken bana çok karıştı çok düşündü oysa benim istediğim belliydi sonra ben de uğraşmaya gelemedim ve boşver almayalım dedim surat astım o da başladı saymaya hakaret etti ben de uyardım bir kelime daha hakaret et gidicem dedim buna rağmen yine laf söyledi ben de çektim gittim arkamdan gelmesine müsaade etmedim ve o gün bu gündür konuşmuyoruz neymiş adam yerine koymamışım şimdi kim alttan almalı sizce?

bir dondurmadan bu noktaya he
:46:
ikinizide tebrik etmek lazım

hadi şunu anladım
ters anınıza denk geldi tartıştınız
hakaret nedir ya
:45:

dondurma yüzünden hakaret eden adam
daha önemli bir neden için şiddette uygular

bence sen dondurma değil de aklını peynir ekmekle yemişsin
:49:
bide özür dilemeyi düşünüyorsun

çok çocukca, saçma, ve gereksiz bir problem:40:

ben neden yorum yaptım ki neuse:10::10:

Meryemcim bence ortada abartilacak bi durum Yok. bir iki gün sonra kendiliginizden barisirsiniz 😅

İnadı tuttu ya gönluum alırdı normalde sonra konuşur hallederdik. Neymiş adam yerine koymamışım.

Bu kadar kucuk, keyifli bir seyi bile bir probleme donusturup, huzursuzluk yarattiginiz icin siz...
Fakat su da var o hakaret isini cozun, adiminizi atin, ozrunuzu dileyin ama yeri gelincede bundan vazgecmesi icin konusun...Size hakaret etmeye hakki yok, sinirlenmek baska, saygisizlasmak baska...
Fakat su anda ozur sizden gelmeli bence...

Evet benim suçum var ama son dönemlerde psikolojik olarak ikimiz de tahammülsüzüz bunu ikimz de biliyoruz illa haaret etmesi mi gerekiyor bu hakaret konusu için anneine şikayet ettim ayağıma kapandı özur diledi ama yine aynı:25:

Öncelikle sen ona özür dilemelisin..
Canın çektiği için sana bu kadar karışmış olmasın..
Aslında göstermiş olduğu ilgi. Ama siz farklı yorumlamışsınız..

Hayır ben tahammül edemiyorum o kadar ayrıntıya rahatsız oluyorum sıkılıyorum
Off nasıl gururma yedircem hem hakaretleri nolcak:26:

Hic bir sey bir kadinin hakaret isitmesini mazur gostermez. Bunun bir sonraki adimi siddettir. Once o hakaretleri icin ozur dilesin. Eger bir sikintisi varsa konusarak halletmekten acizse bence siz de biraz dusunun bu iliski uzerine. Bu kadar basit seyden hakaret goren kadina once sen ozur dilemelisin diyen hemcinslerimi de hayretle okudum. Olayda hakaret olmasa sadece karsilikli munakasa olsa belki ben de siz ozur dileyin derdim ama durum bu degil.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Çok özür diledi ama sonuç aynı :(
Zaten hakaret olmasa düşünmeden özrumu de dilerdim.

bir dondurmadan bu noktaya he
:46:
ikinizide tebrik etmek lazım

hadi şunu anladım
ters anınıza denk geldi tartıştınız
hakaret nedir ya
:45:

dondurma yüzünden hakaret eden adam
daha önemli bir neden için şiddette uygular

bence sen dondurma değil de aklını peynir ekmekle yemişsin
:49:
bide özür dilemeyi düşünüyorsun
Aşk olsun neden hakaret ediyorsun
Konu dondurma değil ki ikimiz de zor dönemler geçiriyoruz hemen patlıyoruz
özür dilemeyi düşünmüyorum kararsızım sadece öyle olmasa konu açmazdım

Son düzenleme:
Dondurma için olana bak :)
Ne olacak surat asmaya değer mi?

Özre gerek bile yok..

Al iki cornetto git kapısına..
Aşkımla erir misin? diye sor:1:

Özür dilemenizi gerektirecek bir şey göremiyorum burda,özür dile diyen arkadaşları da anlayamadım.
Hakaret etmese tamam huysuzlandım biraz kusura bakma diyebilirdiniz ama şu durumda çok gereksiz yani.

LG-P710 Tapatalk

Hakaret etti derken ne dedi size ?? Ciddi ciddi mi söyledi..Bu ayrıntılarıda versen..
Yani hakaret olmasa özre gerek yok. Normal hiç birşey olmamış gibi mesaj atıp birşey sor derim ama..Hakaret diyince bi yorum yapamadım.

Özür dilemenizi gerektirecek bir şey göremiyorum burda,özür dile diyen arkadaşları da anlayamadım.
Hakaret etmese tamam huysuzlandım biraz kusura bakma diyebilirdiniz ama şu durumda çok gereksiz yani.

LG-P710 Tapatalk

Evet hatalarımı farkettiğimde zaten bn gerekeni yaparım ama onu bu konuda durduramıyorum :(

Hakaret etti derken ne dedi size ?? Ciddi ciddi mi söyledi..Bu ayrıntılarıda versen..
Yani hakaret olmasa özre gerek yok. Normal hiç birşey olmamış gibi mesaj atıp birşey sor derim ama..Hakaret diyince bi yorum yapamadım.

Ben de kelimeleri tam hatırlamıyorum ama gerizekalı türünden bişey hem bu ilk değil :50:
Napcam ben,kk bu konuda hemfikir değil

Back
X