Galiba kiskaniyorum

Kaderin önüne geçemezsin ha geçerim dersende kaybedersin kimse kimsenin nazını cekemez yazık sevgılıne uzuldum bu kadar kin ofke ile dolmussun kı herkese en basta kendıne zarar verıyorsun hakkımda hayırlısı buymus demedıkce daha cok puruz cıkar

Kabullenemiyorum :KK43:
Biyere kadar haklısın yani gün verip gelmemişler ama gerekçeyide sölemiş izah etmiş..Aileninde zoruna gitmemiş ne var bunda demişler yani mahçup olmamıssın..Senin en ufak tökezlemede eşin olacak adamın burnundan getirme hesabına girmen seni küçültür..Kabullenemiyorum dediğin tamamen kıskançlığın ve hırsın..Yani aynı seyler en cok 2 ay sonra sanada yapılır bu kadar hırs yaparsan hep kaybeden taraf olursun..Bide alttan almıcam isterse ayrılsın gibi bişey demişsin madem öyle sen ayrıl en azından adamın gözündende düşmemiş olursun..Çünkü böyle yaparak sevgilinede ailesinede kıskanç ve art niyetli görünüyosundur..Üzgünüm ama böyle kendini tüketerek mutlu olamazsın..:KK51:

Valla siz cok cok fena bir gelin adayisiniz önce onu söyleyeyim.
Sizi istemeye geleceklermiste sonra hepten vazgecmisler gibi davraniyorunuz.
Simdiden cekisirseniz böyle ilerde neler yapmazsiniz.
Az sakn olun, biraz hanimefendi gibi davranin. Cazgirlik yapmayin.
Bird cocugun burnundan getirmeyin abisinin nisan arefesinde.
Bekleyin siranizi canim, aceleniz mi var, evden kovan mi var sizi?
Bir arkadasin dedigi gibi herkesin ailesine göre örf ve adeti var.
Yok önce ben olacaktim, ama eltim oldu gibi laflar mahaller karilarinin birbirlerini yemek icin sarf ettigi sözler.
Icinizde kin, öfke vs vs varsa, sevgilimin burnundan nasil getiririm planlari yapmak yerine, oturun dua okuyunda gecsin.

İsteme, söz, nişan, düğün nedir ki? Sanki sevgilinizle birlikte mutlu olmaktan daha önemliymiş gibi davranıyorsunuz. Sadece birkaç saatlik tantanalar bunlar. Kimsenin başı göğe ermiyor yani. Önce onlar sonra sen, hırslanacak ne var? Herkes mutlu olsun, sen de ol.

Hepinizden Allah binlerce kere razi olsun gozumu actiniz arkadaslar ben nasil bir insana donusmusum boyle kendimden utandim, dedigim sozlerden utandim :(
Sevgilimi aradim ozur diledim, kirildigimdan kiskancligimda bu turlu konusmalar yaptigimi soyledim
Sagolun kizlar iyiki varsiniz

Hepinizden Allah binlerce kere razi olsun gozumu actiniz arkadaslar ben nasil bir insana donusmusum boyle kendimden utandim, dedigim sozlerden utandim :KK43:
Sevgilimi aradim ozur diledim, kirildigimdan kiskancligimda bu turlu konusmalar yaptigimi soyledim
Sagolun kizlar iyiki varsiniz

Hatani anlamanda güzel birsey. Sana kizmistim ama simdi hosuma gittin.
Hatasini bilen insanlari seviyorum. Icine öyle hirs gelirse bilki seytan seninle ugrasiyor.
Vesveselerden uzak dur. Güzel düsün hep ki güzel olsun hersey.
Mutluluklar dilerim.

Sen korkulacak derecede kıskanç bir şeysin kız.
Ürktüm valla:stop:

malesef kiskanclik yonum var:( omur boyu cok sorunlar yasayacagimida biliyorum ama en azindan kendi icimde kimseye belli etmeden yasamayi ogrenmeye calisiyorum:)

belli etmemeyi ogrenmeye calisiyorum:) bir hic ugruna agza alinmayacak laflar ettim sevgilime ve pismanim. Birdaha boyle bir durum yasanmamasi icin elimden geleni yapacagim

Yap bence de..
İleride haklı yere kafanı taktığın her durumu önüne
kıskançlık olarak getirirler senin huyun bu zaten diye ;)

Back
X