gaLiba oLuyor...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hawana
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
H

hawana

Ziyaretçi
geneLde hep dert payLaştım,bu sefer de mutLuLuk payLaşmak istiyorum...

konusu tabi ki de aşk... :)
üzüntüLü,depresyonLu,acıLı geçen ve kendimi 15 sene yaşLanmışım gibi hissettiren bir buçuk ayın sonunda yawaş yawaş düzene giriyor gaLiba hayatım...

karşı tarafın pişmanLık itirafLarı,sewgi sözcükLeri we benim de sabrım sayesinde sanırım tekrar başLıyoruz...sanırım diyorum çünkü eLimizde oLmadan 2mizin de çekindiği bazı noktaLar war...özeLLikLe karşı tarafın...
çünkü ayrıLığı kendi istedi,kendi terketti..acaba hawana bana yeniden güwenebiLecek mi?oLanLarı unutabiLecek mi kaygısı war biLiyorum...
benimse acaba aynı hatayı yeniden tekrarLayacak mı kaygım war doğaL oLarak...

ama benim öyLe bir yapım war ki,ben içimde kin,nefret taşımam...bana bunca şey yaşatmasına rağmen oLanLarı bir anda siLebiLirim...çünkü o da çok acı çekti biLiorum,böyLe oLmasını o da hiç istemedi...beni düşündüğü için böyLe bir karar aLdı...
bu kadar sakin oLduğuma bakmayın asLında son bikaç gündür içim içime sığmıyor,yeniden doğmuş gibiyim.. :)

peki ben ne yaptım bu bir buçuk ayda...arayıp sormak için can attım tabikide,nerde napıor acaba başına bi iş geLdi mi diye geceLeri uyuyamaz oLdum...arada bir mesaj attım aradım,msnden yazdım,bağımı koparmadım hiçbir şekiLde..istedim ki her zaman onun yanında oLduğumu biLsin...we tabi biraz da,ben eLimden geLeni yaptım,içimde keşke'nin k si kalmadı diyebiLmek için...

sadece inandım..bana geri döneceğine inandım...kocaman karanLık bir odada zayıf,titrek bir mum ışığım wardı we ben sadece onun o cıLız ışığıyLa yaşadım...we şimdi o küçük mum ışığı aLevLenmeye başLadı.. :)

okuyan herkeze teşekkür ediyorum ve benim gibi bekLemekte oLan bütün arkadaşLarıma tüm kaLbimLe mutLuLukLar diLiyorum... :)

geneLde hep dert payLaştım,bu sefer de mutLuLuk payLaşmak istiyorum...

konusu tabi ki de aşk... :)
üzüntüLü,depresyonLu,acıLı geçen ve kendimi 15 sene yaşLanmışım gibi hissettiren bir buçuk ayın sonunda yawaş yawaş düzene giriyor gaLiba hayatım...

karşı tarafın pişmanLık itirafLarı,sewgi sözcükLeri we benim de sabrım sayesinde sanırım tekrar başLıyoruz...sanırım diyorum çünkü eLimizde oLmadan 2mizin de çekindiği bazı noktaLar war...özeLLikLe karşı tarafın...
çünkü ayrıLığı kendi istedi,kendi terketti..acaba hawana bana yeniden güwenebiLecek mi?oLanLarı unutabiLecek mi kaygısı war biLiyorum...
benimse acaba aynı hatayı yeniden tekrarLayacak mı kaygım war doğaL oLarak...

ama benim öyLe bir yapım war ki,ben içimde kin,nefret taşımam...bana bunca şey yaşatmasına rağmen oLanLarı bir anda siLebiLirim...çünkü o da çok acı çekti biLiorum,böyLe oLmasını o da hiç istemedi...beni düşündüğü için böyLe bir karar aLdı...
bu kadar sakin oLduğuma bakmayın asLında son bikaç gündür içim içime sığmıyor,yeniden doğmuş gibiyim.. :)

peki ben ne yaptım bu bir buçuk ayda...arayıp sormak için can attım tabikide,nerde napıor acaba başına bi iş geLdi mi diye geceLeri uyuyamaz oLdum...arada bir mesaj attım aradım,msnden yazdım,bağımı koparmadım hiçbir şekiLde..istedim ki her zaman onun yanında oLduğumu biLsin...we tabi biraz da,ben eLimden geLeni yaptım,içimde keşke'nin k si kalmadı diyebiLmek için...

sadece inandım..bana geri döneceğine inandım...kocaman karanLık bir odada zayıf,titrek bir mum ışığım wardı we ben sadece onun o cıLız ışığıyLa yaşadım...we şimdi o küçük mum ışığı aLevLenmeye başLadı.. :)

okuyan herkeze teşekkür ediyorum ve benim gibi bekLemekte oLan bütün arkadaşLarıma tüm kaLbimLe mutLuLukLar diLiyorum... :)

CANIM SENİN ADINA SEVİNDİM UMARIM DÜZELTİRSİNİZ HERŞEYİ MUTLU OLURSUNUZ.
BEN BEKLEMİYORUM OLMICAGNIDA BİLİORUM BU YUZDEN SESSİZ KÖŞEMDEYİM HİÇBİZAMAN BİR ARAYA GELMİCEZ MALASEF AMA BÖYLE MUTLU OLANLARI GÖRDÜKÇE SİZİN ADINIZA SEVİNİORUM .
MUTLU OLMAN DİLEGİYLE ...:delphin:

teşekkür ederim canım...diLerim senin için hakkında hayırLısı oLur...

canım cok sevındım ınsallah aynı hataya bır daha yapmaz

havanacım umarım her şey bundan sonra çok daha güzel olur.yaşanılanlardan ders alabildiyseniz ve birbirinizi çok seviyorsanız daha dikkatli davranmanız gerekiyor bundan sonra.birbirinizin kıymetini bilin her zaman.ciddi anlamda sorunlar yoksa bundan sonra gelecek güzel günlere odaklanın.kafandan da olumsuz düşünceleri at.hayatta her şey olabiliyor her şey biz insanlar için.sorunları geride bırakıp mutlu olun.

adına sevindim canım,hadi bakalım hayırlısı yerimseniben

Hayırlısı olsun canım inş gelişmeleri bekliycez sewgilera.s.

insan bazen karsisindakini uzuyor frkinda olmadan fakat pisman olunca is isten gecmis oluyor..
ne mutlu sana sevdigin erken davranmis senide ikna etmis..
sende affetmissin SIKI tutunun ve birakmayin birbirinizi ileride keske dememek icin cok mutlu oldum gercekten senin adina:1hug:

hepinize çok teşekkür ederim kızLar.. a.s.

ben bu sürede neyi anLadım biLiyor musunuz...((ayrıLık sebebimiz doğruLtusunda konuşuyorum tabi,maddi probLemLeri nedeniyLe ayrıLmıştık))hani bizim yanımızda dewLeşen,onun yanındayken bize hiçbirşey oLmaz gözüyLe baktığımız erkekLerimiz,süper kahramanLarımız,asLında bir yerde o kadar sawunmasızLar ki...

bizim kadar mantıkLı değiLLer,soğukkanLı değiLLer,oLgun değiLLer...en ufak bir zorLuk karşısında tek yapabiLdikLeri köşe bucak kaçmak..hem de bir kaLbi kırıp dökerek,sonunun ne oLacağını düşünmeden...

diLerim haksız yere terkedip giden bütün erkekLerin geç oLmadan akıLLarı başLarına geLir.. :)

hawanacim cnm çok sevindim senin için umarim artik birbirinize siki siki baglanirsiniz, benimkide maddi yuzunden terketmisti simdi tam 1 sene 1 ay oldu biteli, ise girdi ama durumumuz hala ayni malesef benim artik hiç bir umudum kalmadi, kendiside diyor ki baslayamayiz diye :( o sadece bi bahaneydi

hawanacim cnm çok sevindim senin için umarim artik birbirinize siki siki baglanirsiniz, benimkide maddi yuzunden terketmisti simdi tam 1 sene 1 ay oldu biteli, ise girdi ama durumumuz hala ayni malesef benim artik hiç bir umudum kalmadi, kendiside diyor ki baslayamayiz diye :( o sadece bi bahaneydi

ewet canım biLiorum az biraz senin hikayeni...
bence de onunki bir bahaneymiş,yer arıyormuş bitirmeye ama keşke dürüst oLsaymış...oLamıyorLar işte bizim gibi dümdüz oLamıyorLar...
umarım en kısa zamanda atarsın akLından we de kaLbinden..we sana değer weren seni gerçekten sewen birini buLursun..

Back
X