Galiba yanlis anlasildim

Night Night

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2016
530
733
103
Merhabalar. Is ortamında çoğu kişiyle muhabbetim vardır kadın erkek . Bitane de evli arkadaş var erkek. Onla da var muhabbetim . Normalde konuşurken filan da hatta ismimle hitap eder hocam demez yani. Neyse işte akşam 10 buçuk gibi kız kardeşlerimle mesajlastim watsap grubumuz var. Ben de video çekmiştim onlara attım sonra bir de baktım ki bu arkadaşa da atmışım. Hemen sildim o görmeden. Gece vakti mesaj ne alaka dimi . Yazdım işte kusura bakma yanlış oldu diye. O da önemli değil hocam yazmış mesafe koymuş bariz . Çünkü iş icabı öğrencilerle ilgili arada yazisirdik samimiyetini bilirim yani.acaba yanlış mı anlaşıldım kötü hissettim gerçekten. Not: ben de evli ve çocukluyum.

Sagolun biraz daha rahatladim

Gece gece üyelik isminizi ve profilresminizi değiştirdiğiniz için bir an yanlış konuya mı girdim diye düşümdüm

insanlık hali bence yanlış düşünmemiştir diyorum ben.

Anlamamistir heralde, yanlis anladiysa da yapacak birsey yoo zaten olayin ustune devamli kendinizi aciklamaya calismaniz daha garip olur.

Bu arada sitede Anne Boleyn gormekten içim çikti valla artik. Herkes Anna mubarek
Tudors sevdalısı çok demek ki

Benim kocama akşam akşam iş arkadaşından video gelse silse gönderen kişi ve eşimde ona ismiyle hitap etse. Eceline susamış benim adam derim. Hocada buna fırsat vermemek için mesafemiz var diyerekten size o an hocam demiş. İki tarafta yanlış anlaşılmasın istemiştir muhtemelen çok doğru hareket.

eşi yanlış anlamasın diye öyle yazmıştır. sonuçta gece yarısı benim de eşime mesaj gelse ben de bi dikkat kesilirim. ama sizin de bi hatanız yok kaza sonuçta hep olabilecek şeyler. sorun etmeyin bence. karşı taraf sizi tanıyor yanlış anlamamıştır.

Eşi ya da sizin eşiniz görürse diye sorun olmasın istemiş. Düşünceli davranmış gibi geldi. Görünce davranışından anlarsınız. Tabi eşi görmüş ve sorun çıkarmışta olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…