Galiba?

mugehatun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
2.854
8.285
108
Çok sevdiğim bir ablam-yaşı var ama ruhu o kadar genç okadar güzel ki ona abla diyorum- ihanete uğramış. O kadar naif bir kadındı ki yanına asla yakışmayan o pis meymetsiz adam bir de onu aldatmış, birikimlerini diğer kadına harcamış kadının haberi olmadan. Bana gelmiş direk, aklına ben gelmişim.
O kadar üzüldüm ki . Sarıldım sadece. Sanırım onu en iyi ben anlarım.
"Yirmi yılım gitti" deyişi ve içli içli ağlayışı içimden çıkmıyor.

Onu teselli edecek cümle bulamadım. Yok çünkü. Bu böyle bir şey. Sanki Allah onu bana bilerek getirmiş gibi hissettim. Yirmi yılın içinde ağlayabilirdin bak Müge...

Yine iyi değilim. Yine işsizim, yine şişkoyum, yine mutluymuş gibi davranıyorum ama bir fark var kendimi biraz daha güçlenmiş hissediyorum. Mesela, öğrendiğim bir haberi (evet onunla alakalı, evet :) Saydırabilirsiniz ama teker teker gelin bacım bee :))) )

iki hafta önce öğrenseydim içimde kırk yıllık karamsarlığı olurdu. Şimdi öyle değilim, gördüğümde bir şey hissetmedim. Bu da bir şeydir? dimi?

Geçiyor galiba artık?

Hiç bir zaman "daha da kötüsü olmaz" dememeyi öğrendim gerçi. Çünkü ne zaman öyle derseniz tam olarak daha da kötüsü oluyor ve siz sadece "vay be oluyormuş" diyorsunuz.

Yine içini döken, mızmızlanan ama daha az karamsar olan Müge'yi dinlediniz :)

Dinleyenleri de çok mıncırdım

Mugem gecenin efkari cokuyor hepimiz gibi sana da.yasadiklarin kolay degil bak gecen platonik asik oldugum kisinin evlendigini ogrendim boyle bir gozlerim portledi:KK57:
Ama o seni kaybetti sen onu degil.cirkeflesmis hayatlarin da mutlumu olacaklar cehhenem beriyse daha oteye gitsinler:KK19:

Müge çok sevindim seni bir nebze daha iyi görmeye. Geçecek bu günler, Allahın sevgili kuluymuşum da o insan müsveddesinden kurtulmuşum vakitlice diyeceksin:KK76::KK76:

Çok daha iyi olacak hayatın sen çok mutlu olacaksın:KK68:

Çok sevdiğim bir ablam-yaşı var ama ruhu o kadar genç okadar güzel ki ona abla diyorum- ihanete uğramış. O kadar naif bir kadındı ki yanına asla yakışmayan o pis meymetsiz adam bir de onu aldatmış, birikimlerini diğer kadına harcamış kadının haberi olmadan. Bana gelmiş direk, aklına ben gelmişim.
O kadar üzüldüm ki . Sarıldım sadece. Sanırım onu en iyi ben anlarım.
"Yirmi yılım gitti" deyişi ve içli içli ağlayışı içimden çıkmıyor.

Onu teselli edecek cümle bulamadım. Yok çünkü. Bu böyle bir şey. Sanki Allah onu bana bilerek getirmiş gibi hissettim. Yirmi yılın içinde ağlayabilirdin bak Müge...

Yine iyi değilim. Yine işsizim, yine şişkoyum, yine mutluymuş gibi davranıyorum ama bir fark var kendimi biraz daha güçlenmiş hissediyorum. Mesela, öğrendiğim bir haberi (evet onunla alakalı, evet :) Saydırabilirsiniz ama teker teker gelin bacım bee :))) )

iki hafta önce öğrenseydim içimde kırk yıllık karamsarlığı olurdu. Şimdi öyle değilim, gördüğümde bir şey hissetmedim. Bu da bir şeydir? dimi?

Geçiyor galiba artık?

Hiç bir zaman "daha da kötüsü olmaz" dememeyi öğrendim gerçi. Çünkü ne zaman öyle derseniz tam olarak daha da kötüsü oluyor ve siz sadece "vay be oluyormuş" diyorsunuz.

Yine içini döken, mızmızlanan ama daha az karamsar olan Müge'yi dinlediniz :)

Dinleyenleri de çok mıncırdım
Bir önceki konunda sana dibi görmeden sıçrayamazsın şuan diptesin demiştim
İlk sıçrayışı yapmışsın müge :halay:
Gerisi daha kolay artık:KK19:

Müge konularını biliyorum,acını dibine kadar yaşadın... Bir Söz vardır ya ; herkesin ederi değeri kadar... Artık ex eşin için üzülme değmez. İnşAllah bundan sonrasında yüzün hep güler.

Mugem gecenin efkari cokuyor hepimiz gibi sana da.yasadiklarin kolay degil bak gecen platonik asik oldugum kisinin evlendigini ogrendim boyle bir gozlerim portledi:KK57:
Ama o seni kaybetti sen onu degil.cirkeflesmis hayatlarin da mutlumu olacaklar cehhenem beriyse daha oteye gitsinler:KK19:

Anaa kız hiç bilmiyor muydun nişanlandığını filan duymadın mı? :(
Of o da zor olmuştur direk evlendiğini duymak?
Geceler zaten en zoru.. Hep efkar hep uykusuzluk

Bir önceki konunda sana dibi görmeden sıçrayamazsın şuan diptesin demiştim
İlk sıçrayışı yapmışsın müge :halay:
Gerisi daha kolay artık:KK19:

Of yapmışım dimi :)
Hayırlısı artık, inşallah. Biraz daha sıçrasam.. süper olcak :D

CANIMmmm bak ben öylelerine hepisi Bo...kunda boğulsun diyorum, emin ol her şey çok güzel olacak. Senden bin mislisini yaşadım ama hayat sana gülecek ;)

Back
X