Galip Derviş Kanal D

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Son olarak "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde rol alan Engin Günaydın, Emmy ödüllü polisiye komedisi "Monk'un" yerli uyarlamasıyla ekrana dönüyor.

Dizi Kanal D'de ekrana gelecek.

Yapımcılığını Ahmet Kayımtu'nun üstlendiği dizide takıntılı bir kişiliğe sahip dedektif Monk'un mecaraları anlatılıyor.

Her bölümde farklı olaylar, inanılmaz bir dikkat ve zeka ile Monk tarafından çözülüyor. Dizinin yerli uyarlamasını Barış Pirhasan kaleme alacak.

Monk*u çok seviyordum ben yaa

hiç orjinal değil bizim millet. zaten hep taklit ediyorlar:ssz:

monk güzeldi, engin günaydını da özlemiştim. iyi olmuş iyi:46:

Birebir kopyalama mı yaparlar uyarlama adı altında diye düşünmedim değil.. Neyse, umuyorum ki güzel bir dizi olur. Çünkü Monk'a da, Engin Günaydın'a da hayranım.

Engin Günaydın'ın Monk isimli yabancı bir diziden uyarlanacak olan yeni dizisinin adı belli oldu.

Başarılı oyuncunun yeni dizisinin adı Derviş Garip olacak.

Engin Günaydın'a dizide Algı Eke partnerlik edecek. Dizi yeni yılda Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

BKM Mutfak oyuncularından Ersin Korkut, şu sıralarda Engin Günaydın ile birlikte yeni dizisinin çekimleri ile meşgul.
Gece hayatinda zaman zaman gözüken Ersin Korkut, Derviş Galip isimli dizinin ilk bölümünün tamamlanmasından sonra gezmeye çıktı.
BKM Mutfak ekibinden arkadaşları ile buluşan Korkut'un ağzını bıcak açmadı.
Ersin Korkut ile Engin Günaydın'ın izleyiciyi çok güldürecek dizisi merakla bekleniyor.

Content-300x225-634943502006974161.jpg

[video=youtube;9La_XwoYGjI]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9La_XwoYGjI[/video]

Son düzenleme:
bende sevdim diziyi güzel olmuş bence
yalnız dizinin adı Galip Derviş :)
ben bu şekilde arayınca burda bulamadım sinir oldum
nilim bi zahmet adı değiştirir misiniz? :)

Ben bayılıyorum Galip Derviş dizisine.:16::16:Engin Günaydın'dan bir başkası olmazdı olsa da tutmazdı isabetli bi karar Algı Eke de süper uymuş.

su siralar en sevdigim dizi, sezon finali yapinca orjinaline bakayim dedim oradaki adam engin kadar oynayamamis :27: sıkıldım. ozleyecegim seni galip dervis :5:

Back
X