- 16 Haziran 2012
- 2.587
- 3.445
- 198
Malesef,Türkiye'nin üstünden hiç gitmeyecek bir lanet bu.O devrim Türkiyeye gelene kadaaaar..............Yil 2014 "vajinama televizyonun kumandosu degdi, acaba zarim zedelendemi" gibi topikler açiliyor bu forumda.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef,Türkiye'nin üstünden hiç gitmeyecek bir lanet bu.O devrim Türkiyeye gelene kadaaaar..............Yil 2014 "vajinama televizyonun kumandosu degdi, acaba zarim zedelendemi" gibi topikler açiliyor bu forumda.![]()
Game of Thrones'un 4. sezonu olaylı başladı
Game of Thrones'un olaylı ilk bölümüne tepkiler büyüyor...
Game of Thrones'un 4. sezonu olaylı başladı
Her daim cesur sahneleriyle ön plana çıkan dizi, bu defa izleyiciler tarafından 'fazla ileri gitmekle' suçlanıyor. Diziye yeni katılan prensin dizinin ilk sahnelerinden birinde, birkaç hayat kadınını teker teker soyması ve daha sonra gerçekleştirdiği eşcinsel eğilimler ABD'nin muhafazakar çevresini kızdırdı...
Reyting rakamlarına göre 700 bin izleyici bu sahne sırasında diziyi izlemeyi bıraktı, kanal değiştirdi. Twitter'daki yorumlar ise; "Dizi artık çok ileri gitti. Fazlaca tecavüz ve cinayet var. Bu kadarını izlemekten keyif almıyoruz!" denildi.
ŞİDDETİ VE SAĞLIKSIZ İLİŞKİLERİ NORMALLEŞTİRİYOR
Dizide bu kadar açık sahneler varken, akşam 9'da başlaması da ayrıca ailelerin tepkisini çekti. Twitter'da yapılan yorumlardan biri ise, "Game of Thrones artık tam anlamıyla bir tecavüz festivaline dönüştü" oldu. Yapımcılar Birliği'nden de tepkiler yükseldi: "Bu sahneler şiddeti ve sağlıksız ilişkileri normalleştirmektir. Televizyonda bu sahneleri izlemenin hiçbir anlamı yok!" milliyet
batının her b..kuna özeniyoruz ondan sonra öz dayı erkek yegenine tecavuz ediyo bba öz kızına
bu işin sonu çok kötüye gidiyor çoook.
bir an evvel kendimize gelmemiz lazım bizim toplum olarak![]()
maalesef ensest ilişkilerin veya sapıklıgın kökeninin dogu-batı ayrımı gozettigini dusunmuyorum.
insanlar ozendikleri icin mi boyle seylere yelteniyorlar yani? bu diziler yokken hic mi yoktu yegenine tecavuz eden dayılar?
fakat elestiriniz ayrı ayrı, batıya ozenmeyi bırakıp kendi degerlerimizi olusturmak ise evet katılıyorum,
bir yandan da sapıklıgı bu cografyadan temizlemek, egitim seviyesini arttırmak gerekliligini soyluyor iseniz, buna da katılıyorum.
ama ikisi birbirine engel teskil eden seylermis gibi gormenin ve her gordugumuz olayı dışmihraklara baglamanın, maalesef toplumumuzdaki gecmisten bu yana suregelen gercegi yadsımak oldugunu dusunuyorum ki; sorunların reddedilerek aslında biz boyle degiliz diyip ustu kapatılarak cozulebilecegine inanmıyorum.
size kesinlikle katılıyorum, ancak batının yada v.s.değerlerni örnek alarak maalesef
o kimliğin içine girdiğimizi asla inkar edemeyiz
ha bu çocuklara tecavuz edenler game of thronesimi izledi elbette hayır..
Ancak toplum olarak maaalesef bilinç altımızda bir yer ediyor.
Dizilere bakalım aman canım ne olacak bak leylada nejlanın kocasına bakmıştı.
seviyorum aşk bu ne yapayım gönül ferman dinlemiyor diyebilecek kadar rahatlayabiliyor.
tabiki kimlik meselesi ancak örnek alınan değerler bir o kadarda önemli.
açıkçası ben herhangi bir dizi izlerken etkilenmiyorum, oradaki aşklara imrenip aldatasım gelmiyor veya aldatanı normalestirmiyorum.
boyle seyler izleyip canı çeken varsa da bu yaptıgı, bahane gostermekten öte olamaz bence. kendi deger yargılarını yetiskin bir birey olarak olusturamamıssa sokakta karsılasabilecegi bir suru kotu seye karsı da onlemini alamaz ki.
yani ozetle demek istedigim şu ki, birseyi izlerken direkt açık mesaj vermesine gerek yok, siz kendi dogrularınıza gore karsıtlıgını koyarsınız zaten.
ayrıca aşk, cinsellik insanın hangi tarihsel donemde olursun olsun yasadıgı gerceklige dahilse, romanlarda edebiyatta yer verildigi gibi sahne sanatlarına veya dizi/filmlere konu olmasını yadırgamıyorum, onlar da icinde bulundugumuz yasadıgımız hayattan besleniyorlar sonucta.
belki cocukların gelisimini etkilememesi, dogru yanlısı ayırt etmesi icin prim time yayınlanmayabilir... nitekim bu koda cok bilgili olmadıgım icin cocuk gelisimi uzmanı birinin yorumu daha detaylı ve bilimsel olur.
fakat benim rahatsızlıgım bu tip seylerin gercekliginden ziyade insanların merak duygularına hitap ettiginden ötürü tum yapımların benzer iceriklere sahip olmaya baslaması ve seksist bir bakış açısıyla bunları sunuyor olmaları.
ve sizin dediginiz gibi kimlik olusturma, bir alt mesaj verme durumu varsa; kadın bedeninin ve/veya duygularının manipule edilebilecegi, bir yandan da aynı cinsiyetin seytan rolune bürünüp fitne fucur katan canlılar oldugu, erkegin ise istedigi sekilde kullanan ve tum bunlar yaşanırken de etki altında canlılarmıs gibi gosterilmesi beni de rahatsız ediyor.
mesele cinsellik ve duygusallık olsa tıkım çıkmaz.
Ancak 11-12 yaşında bir çocuğun abla kardeş cinsel ilişkiye girdiğini izlemesi
sizce ne kadar kimliğini etkilemez ..
ben etkileyceğini düşünüyorum.
Ensest ilişki bir hastalıktır.Diziden etkilenmez.Türkiye'deki çoğu insan bunları izlemiyor zaten.Ayrıca keşke Batı'nın ahlakını tamamiyle alabilseydik.Belki o zaman cinsel devrimini yapmış,sağlıklı bir toplum olurduk.Saçma sapan toplum baskısı olmazdı.
batının her b..kuna özeniyoruz ondan sonra öz dayı erkek yegenine tecavuz ediyo bba öz kızına
bu işin sonu çok kötüye gidiyor çoook.
bir an evvel kendimize gelmemiz lazım bizim toplum olarak![]()