gamsız,bencil koca !

Matruska

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
1.027
95
318
İstanbul
merhaba kızlar,
uzun süredir buraya yazmıyordum..sorun olmadıgından değil,bazı seyleri düşündükçe kötü oldugum için...arkadaşlar o kadar moralım bozukki eşim o kadar vurdumduymaz,bencil,kendınden baska kımseyi düşünmeyen bir insanki artık bıktırdı beni.derdim olunca sormaz,oturup saçımı okşamaz ilg sevgi sıfır.

örneğin,dün sabah mutfakta küçük sineklerden varmıs oda ılaçlamıs uyandıgında.öglene dogru aradı temızlednmı mutfagı böcekler vardı bir sürü bilmem ne halbukı ıkı uc tane sinek.bir de bu lafları sekreter kadının yanında söylüyor.sus diyorum habire pislikten oluyor bunlar falan filan.bende çalışan bir ınsanım aksamları eve gelmem 9 buluyor.bı hafta sonum var ondada elımden geldıgı kadar temızlıyorum zaten.çok kızdım bu haraketıne.akşamında ablamın esınıın dogum gnu vardı oraya gıttık.annemde yastıklarımı almıstı yıkayıp geri getirmiş kadın,ablamlarla evımız çok yakın.ben tasımam dedi eşim.aldım yüklendım kendım getirdim.surat yaptım nıe böle davranıosun dedım.vermeseydın yastıkları çalışma etme hep bi savunma hali.

bu sabahta geldı yanıma sırnaştı falan bagırdım cagırdım.öglen arkadasını aradı sınemaya gıdelım dıye.delirdim.eskiden oldugu gıbı evde oturup zırlayan kızı çok ararsın dedım giyindim çıktım evden.şuan evdeyım,gelmemiş.

o kadar mutsuzum ki...

Bir de sekreterin yanında mı söylüyor size bunları :KK67:
Bence oturup iyice anlat sorunlarını umarım anlar..

Ben çalışan bayanların "napim çalışıyorum ev temizlemeye vaktim yok" triplerine çok karşıyım.Ya ne olursa olsun ev düzeni kadının görevi böyle gelmiş böyle gider.illa hem çalış hem eline al bezi temizlik yap demiyorum ama sorumlulugu sende oldugu icin organizasyonunuda sen yapıcaksın.temizlik yapamiyorsan temizlikci tutacaksın, tutamıyorsan eşini dürtüp kalk başlıyoruz diyeceksin.Çalışma evinle ilgilen gibi bir cümle kuruyorsa ev temizligi ve düzeninden gercekten rahatsız demekki.

Yalnız konu sadece temizlik değil anlaşılan, her konudan elini etegini çekmeye çalışıyor belliki.o zaman ona göre davranacaksın.mesela o aksam o yastıkları taşımıyorsa sende taşımayacaktın ve o gece onu yastıksız yatıracaktın.böyle herseyi ben hallederim moduna girersen maalesef eşin semer vurmaya çalışır.kendimden biliyorum.

Eşiniz çalışmayın desede çalışın.bir bayanın ayakta durması,kendi parasını kazanması gerekiyor,özellikle böyle kocalar olunca dahada bir şart diye düşünüyorum.
Eğer kocanız vurdum duymassa sizde ona karşı öyle olun.yoksa çok üzülürsünüz.

hem temizlik istiyor hem temizlenmiş yastıklara niye veriyorsun diye laf ediyor.
başkalarının yanında yok evimiz pis bilmem ne
koca yastıkları kendisi taşıyacağına sana taşıtır
sana değer vermeyen adamdan neden ilgi alâka bekliyorsunki.
anlattığın kadarı ile eşin sana karşı biraz soğuk gibi. ufak tefek şeylerin problem olması aradaki soğukluktan da olur. birbirinize karşı sevginiz nasıl?

merhaba kızlar,
uzun süredir buraya yazmıyordum..sorun olmadıgından değil,bazı seyleri düşündükçe kötü oldugum için...arkadaşlar o kadar moralım bozukki eşim o kadar vurdumduymaz,bencil,kendınden baska kımseyi düşünmeyen bir insanki artık bıktırdı beni.derdim olunca sormaz,oturup saçımı okşamaz ilg sevgi sıfır.

örneğin,dün sabah mutfakta küçük sineklerden varmıs oda ılaçlamıs uyandıgında.öglene dogru aradı temızlednmı mutfagı böcekler vardı bir sürü bilmem ne halbukı ıkı uc tane sinek.bir de bu lafları sekreter kadının yanında söylüyor.sus diyorum habire pislikten oluyor bunlar falan filan.bende çalışan bir ınsanım aksamları eve gelmem 9 buluyor.bı hafta sonum var ondada elımden geldıgı kadar temızlıyorum zaten.çok kızdım bu haraketıne.akşamında ablamın esınıın dogum gnu vardı oraya gıttık.annemde yastıklarımı almıstı yıkayıp geri getirmiş kadın,ablamlarla evımız çok yakın.ben tasımam dedi eşim.aldım yüklendım kendım getirdim.surat yaptım nıe böle davranıosun dedım.vermeseydın yastıkları çalışma etme hep bi savunma hali.

bu sabahta geldı yanıma sırnaştı falan bagırdım cagırdım.öglen arkadasını aradı sınemaya gıdelım dıye.delirdim.eskiden oldugu gıbı evde oturup zırlayan kızı çok ararsın dedım giyindim çıktım evden.şuan evdeyım,gelmemiş.

o kadar mutsuzum ki...
Yardımcı kadın tutun haftada ya da 2 haftada bir yarım gün tutsanız yeterli verdiğiniz parayı laf edecek olursa senin sinemada arkadaşlarınla harcadığın parayla ben de kazanıyorum kadın tuttum deyin.

O meşhur sinekler hava soğuduğu için içeri kaçıyorlar.
Lakin kocan tam bir odunmuş kusura bakma.
Unutmasin ki kadın hem rezil hem vezir eder. Hatırlatıver.
SEVGİLER;;)

Bence çalışmanı istemiyor...
Sorun cıkarıp yıldırıo.. güçlü kadın istemiyorlar cinslerr

Bence çalışmanı istemiyor...
Sorun cıkarıp yıldırıo.. güçlü kadın istemiyorlar cinslerr
Calisan kadini guclu gormenizde beni bitiriyor hakikaten burda ne ogretmenler neler neler okuduk dayak yiyip deger gormeyen bosanamayan guc nerede ? Bunu bana biri gosyersin almis gitmissiniz ayaklari ustunde duran para kazanan kadin gucludur kadin koskoca bakan olmus ama dayak yemiş para pozisyon bunlari engellemiyor malesef bu kadinda calisiyor ama boyle muamele goruyor guc nerede yanlis anlamayin kadin calissin destek olsun elbet kazansin ama gucle bagdastirmaktan vazgecin ve saniyorsunuz calismayani hep dovup sovuyorlar oyle birsey yok yapacak adam para kazaniyor kazanmiyora bakmiyor sanmayin calismaya karsiyim ama gucluluk sadece para degil

Calisan kadini guclu gormenizde beni bitiriyor hakikaten burda ne ogretmenler neler neler okuduk dayak yiyip deger gormeyen bosanamayan guc nerede ? Bunu bana biri gosyersin almis gitmissiniz ayaklari ustunde duran para kazanan kadin gucludur kadin koskoca bakan olmus ama dayak yemiş para pozisyon bunlari engellemiyor malesef bu kadinda calisiyor ama boyle muamele goruyor guc nerede yanlis anlamayin kadin calissin destek olsun elbet kazansin ama gucle bagdastirmaktan vazgecin ve saniyorsunuz calismayani hep dovup sovuyorlar oyle birsey yok yapacak adam para kazaniyor kazanmiyora bakmiyor sanmayin calismaya karsiyim ama gucluluk sadece para degil
calışmak kadının şiddet,hakaret görmesini engellemez ama kadının ayakta durmasını isterse gidebilmesi gücünü verir.kadının ayrılmak istememesini çalışmakla nasıl bağdaştırdınız bilmiyorum ama içsel bir mesele bu.
ve evet günümüz dünyasında para güçtür.

merhaba kızlar,

o kadar mutsuzum ki...

beğenmiyosa kendi yapsın ya da gündelikçi tutsun sinekleri öldürdü diye çok büyük iş başardım triplerine girmiş, ayrıca neden yastıkları taşımak istemedi ki sanki cimento taşıcak
oh ne ala dört dörtlük kadın istesinler, hem çalışsın hem temizlesin, hem çocuk baksın hem bakımlı olsun, hem yatak odası faaliyetleri güzel olsun, hem hem hem... yok öyle bi dünya
sakın işi bırakayım deme, azıcıkta kendi çaba göstersin en azından biraz nazik olmayı öğrensin, sekreterin yanında ev olaylarını konuşmamayı öğrensin en azından bunlar basit şeyler, zor değil

calışmak kadının şiddet,hakaret görmesini engellemez ama kadının ayakta durmasını isterse gidebilmesi gücünü verir.kadının ayrılmak istememesini çalışmakla nasıl bağdaştırdınız bilmiyorum ama içsel bir mesele bu.
ve evet günümüz dünyasında para güçtür.
Hayir guc degildir parasi olup ayaklarinin ustunde durdugu halde dayak yiyip hor gorulup o evde oturuyorsa o kadin guclu bi kadin olamaz nasil zeki bir insan onu kullanmasa hic bir ise yaramaz ayni sekilde kadinda imkanlari kullanamiyorsa o guc guc degildir ben calisip para kazanip evde sopa yiyip oturan kadini guclu goremem isterse 20milyar geliri olsun

Ben de çalışıyorum üstelik yarım gün.
Yine de ev işlerinin ortak olduğunu düşünüyorum. O evde sadece kadın yaşamadığına göre...Sadece kadın dağıtmadığına göre...

Ah be şekerim hangi pencereden bakıyon... fiziksel güçten bahsetmiyom ki ben... dayak yememek de elimizde o raddeye gelmemeyi sağlamak önemli olan...
Ben maddi güçten bahsediyom. Bazı erkekler para kazanan kadını hazmedemiyo işte...

Şu yormları adam akıllı okumadan yorumlamanız da beni bitiriyo beaa...

Ah be şekerim hangi pencereden bakıyon... fiziksel güçten bahsetmiyom ki ben... dayak yememek de elimizde o raddeye gelmemeyi sağlamak önemli olan...
Ben maddi güçten bahsediyom. Bazı erkekler para kazanan kadını hazmedemiyo işte...

Şu yormları adam akıllı okumadan yorumlamanız da beni bitiriyo beaa...
Bende fiziksel olarak bahsetmiyorum siz adam akilli okuyun para kazanan kadin hazmedilmiyor sopa yiyor hakaret goruyor deger verilmiyor diyorsunuz buda tamam peki o maddi gucu olan kadin neden hala bunlari cekiyor ? Benim gozumde maddi imkani olan kadin sen bana dayak hakaret edemessin deyip susmayip resti cekip kendine hayat kurabiliyosa on numara guclu kadindir o ama imkanlari olup evde boyle seylere katlanip ayrilamayan kadin korkaktir sadece guclu oldugu anlamina gelmez parasi olmasi

Calismayan bayanlar dahi esinin arasira destek olmasini ister haklida, calisiyorsa hele kesinlikle is bolumu yapilmali. Sinek oldurmek marifet sanki.

Evinizinde kirli oldugunu sanmıyorum, boyke ahkam kesmesinden oyle anlıyorum.

Ayrica kucuk sinekler pislige gelmz. Cop kutusu uc bes gub kalirsa gelir ki cop niye birakasiniz degil mi? Bunun disinda en cok dogal sebze meyvelerden olusur.kesik unutulursa cururse v.s

BIRDE calisan bazi kadinlarin iyice kendini kölelestirdigini dusunuyorum. Para kazaniyor,ev sorumluluguda ona ait, destek yok ustelik tebrik yerine azar isitiyor. Ya calismayin ya da yardimci tutun lutfen boyle erkeklerin bulundugu evliliklerde.

Birsey daha var bunu kimseyi hor gormek amacli yazmiyorum ama guclu bir kadin dayak yiyip hakaret isitip kocasina boyun egip bosanamiyorsa ve sizlaniyorsa o kadinin parasi evin alim gucunu yukseltir sadece kadini guclu yapmaz benim zavalli annecigimde senelerce kendini paraladi calisti ama ne siddetler gordu zamanindada gidemedi bosan diye yalvardim
Oysa guclu kadin
Ben bir birey olarak olarak dayak ve hakareti hak etmiyorum esim olmanda sana bu hakki vermez kendime olan saygimdan dolayi bu iliskiyi surduremem der gider misler gibi gecimini saglar ayaklari ustunde bir erkek olmadanda durur guc budur bence oburu kendini avutmak gucluyum para kazaniyom oyuzden dayak yiyip oturuyorum buda benim secimim ? Mutluyum diyosa ne mutlu ona

Once yapabiliyorsaniz su baskalarinin yaninda azarlar.gibi konusma olayini duzeltmeye calisin.En zoru bu olsa gerek...
Bi arkadasin dedigi gibi ben olsam ben de getirmezdim yastiklari.
Calisan bayana esi yardimci olmadiginda cok zor gelir ev cekip cevirmek.Bu konuda degismeyecegini dusunuyorsaniz.temizlik icin yardimci tutun ne olacak.aylik haftalik nasil ihtiyaciniz varsa...Herseyi kndiniz ustlenerek karsinizdakini de boyle alistirirsaniz hep siz yipranirsiniz.Allah kolaylik versin bizim bi akrabadan biliyorum sorumsuz es cok zor ...

Back
X