Gamsiz hayat!!

Wilma11

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
36.937
119.196
798
36
Merhaba arkadaşlar bu dert mi bilmem ama dert tam psikolijik olduğu düşünüyorum burada. Derman bulsada pskiolojiyi yenebilirim herade....
Benim ki de hic biseye kafama takmamak... Taksamda amann bosverrrr! Demek.
Çok gamsizim ben. Hic biseye takmiyorum umursamiyorumm esim de kiziyor çok gamsizsin biseye umursamiyorsun diyor... O çok ince düşünceli Pimpiriklidir.. Ben ise pimpirikli değilim o kadarda..
Bazi şeylere hee geçip boşveriyorum. Pes ediyorum birşey yapacagima.. Ve o yaptigi ise umursamiyorum.. Ama mantikli düşünüyorum her konuda.. Duygusalligim fazla yok. Çok fazla gamsiz olmak da kotu ya. Azicik pimpirikli olayim takayim umursayim desem olmuyor.

Geçen konunda da içime ata ata bir hal oldum diyordun o_O

ayyyy ne güzel yaaaa.......
Allah sende ki bu gamsızlığın onda birini bana versin AMİNNNNN.
Hem böylece gamsızlığında azalır:KK53:

Dert degil bu bence guzel bir huy. Kafaya taksan da takmasan da sonuc olacagina variyor

Valla ben çok değişik biriyim bunu kendimi bile anlamiyorum bi psikolojik oluyor bi yada aman boşver diyorum çok tuhaf biriyim valla.. Ne olduğumu bile bilmiyorum bebeğimi kaybettikten sora sanirim kafayi bozdumm:KK45:

Gamsiz huyunu pek sevmiyorum birazcik pimpirikli olsam iyi ama bosversem de ara ara psikolojik geliyor bu tuhafligimdan oluyor anlamiyorum kendimi bre ya :)

Valla gamsız olmak güzel bir şey.Benim annemin anneannesi hala yaşıyor,Allah uzun ömür versin.O kadar gamsız ki şuan 96 yaşında mı ne .Hastalığı falan hiçbir şeyi yok,çünkü kafasına takmıyor,bir tek kendini düşünüyor.Geçen yıl diş taktırdı rahat yemek yiyemiyor diye.:KK48::KK48:

Back
X