Eski konularımdan bilen bilir daha önce bir bebek kaybettim şu an çok şükür tekrar hamileyim 20 haftalık kan pıhtılaşması dolayısıyla iğne kullanıyorum.Detaylı ultrasonu bekliyorum geçen gün kayınvalidemde eşimin kuzeni ile karşılaştım kendisi hamile ve erken doğum riski varmış oldukça sıkıntılı durumda önceki bebeği de erken doğup aylarca kuvezde yatmış.Hamilelik hakkında konuşurken detaylı ultrasonu sordum nerede yaptırdın sonuç iyi mi falan aa yaptıracak mısın bence çok gereksiz bana da doktor suyum çok diye zorla yaptırdı senin yerinde olsam hiç de yaptırmam dedi.Ben de güzel ve uzun süren tek tek her noktasına kadar bakılan bir merkezden randevu aldım 500 tl ye aa o neymiş o öyle dünya para diyip yaptırdığı yeri söyledi hiç kimsenin tavsiye etmediği bir yer 5 dk sürüyormuş 250 tl imiş ben de 5 dk süren bir işleme güvenemem perinatoloğa yaptıracağım hem kan sulandırıcı da kullanıyorum bebeğe giden kan akımı nasıl hepsini öğrenmek kafamdaki soruların cevabını almak istiyorum dedim çok abartıyorsun bence ne olacak ki 5 dk sürsün dedi.Yok ben güvenemem dedikçe çok abartıyorsun hiç bir şey olmaz dedi durdu.Ultrasonun parasını da kayınpederim vermişti neresi iyiyse orada olsun diyerek kuzeni öyle diyince dönüp bir acayip baktılar bana kendimi evhamlı gibi hissettim.Siz olsanız bebeğinizin sağlığı için 250 lira daha fazla vermeyi göze almaz mıydınız ?