• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gamsiz sevgili

asiaaa

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
33
0
16
Belçika
Merhaba arkadaslar ne yapicagmi sasirdim o yuzden size yazmak akil almak istedim

benim uzun sureli bir iliskim var, erkek arkadasimla ara ara tartismalarimiz olur, ve her zaman barismak icin ilk adimi ben atmisimdir. Kirildigimi, uzuldugmu bilesede zor adim atar, bu zamana kadar belki toplam olarak 5 kez adim atmistri, ve gercekten beni artik cok yoruyo.

gecen gun bir konu hakkinda konusuyoduk, ve bir yerde bir sozune cok kirildigimi ifade ettim ve kendisi ne yapti uste cikti kendisi telefonu kapati, daha sonra tabiki ben msj attim herzaman ki gibi bu davranislari hos olmadigni uzuldugumi belirtim ama hic birine cvp vermedi, o yazmayina bende yazmadim 2 gun hic yazismadik daha snra dayanamadim yazdim kisa kisa cvplar verdi sonra ben boyle olmayacagiini bu huyu beni cok yorudgunu soyledim ama yine cevap YOK ! Cok gamsiz umursamaz, beni sevdigni biliyorum ama neden boyle yapiyo anlayamiyorum

Tukenmeye basliyorum arkadaslar, boyle bir durumda ne yapmam gerek ? karakteri boyle diyip kabul mu etmem gerek ?
Not: Turkcemden dolayi ozur diliyorum

O karakter meselesi değil alışkanlık durumu.

Nasıl olsa senin arayacağını,ne kadar suçlu olursa olsun senin onu affedeceğini bildiği için artık yüzsüzleşmiş sana saygısını kaybetmiş

seven insan nasıl gamsız ve umursamaz olabilir ki.. sevgi özen , itina , anlayış , yeri geldiğinde alttan almayı gerektirir.. kendinden yola çık.. seviyosun ve adım attığını söylüyosun.. o neden yapamasın bunu..?

bunun türlü huyuyla suyuyla uğraşacağına istediğin gibi biri çıkana kadar karşına bekle derim.

bu gamsizlık değil nazlılık
hiç sevmem böyle erkekleri demek isterdim ama bi tane de benim başımda var
direk yüzüne söylüyorum çok nazlısın diye
sözler veriyor ama yine aynı
ama ben de onu tandıgım için sabrediyorum, aramıyorum
eninde sonunda arıyor
Sen de bunu deneyebilirsin

bukadar ılgıszken nasıl sızı sevdiğinden emınsınız

seven insanda kaybetme korkusu olur 2 gun sevgılılık dönemınde uzun bı sure hemde haksızken

ilerde dahada yorar bu durum harcadığınız zamana acırsınız

senın gonlunu almaya calısmanı beklıyorsur pasabey

arkadaşım bende aynı durumu yaşadım 2,5 yıl sonra aldattıgını ogrendım ben onun ıstemedıgı hıcbırseyı yapmıyordum ama o dedıgın gıbı cok gamsızdı sonuç ne aldattı suanda cok guzel bı ılıskısı var cok deger verdıgınde degersız olan sen oluyosun herzaman agırlıgını koru kaybetme korkusunu yasat ona bılıyorum umursamıcak ama zamanla anlıcaktır.

arkadaslarım nasıl konu olusturabılırım burada yenıyım ama tecrubelerımı yasadıklarımı sızlerle paylasmak ısterım yardımcı olur musunuz?

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Ilk once yorumlariniz icin cok tesekur ederim arkadaslar

Ben aramasam biliyorum ki beni aricak ama ne zaman ? beklemeye sabredemiyorum yoksa er yada gec aricagindan eminin belki 4 gun sonra yada 2 hafta sonra.
Beni sevdigine hep inandim ama uzun sureli iliskilerde bir sureden sonra sevgi aliskanliga donusuyo, belkide aliskanliktir onunkiside bilmiyorum

Peki, artik ilk adimi atmayi dusunmuyorum, bir arkadas agirligini koru demis nasil ?

Bana göre seven insan gamsız,düşüncesi olamaz tam aksine seviyorsa gerçekten sevdiğini üstüne düşer daha hassas davranır.
O bu durumu artık alışkanlık haline getirmiş senin arayacağından emin çünkü.
İlgi,alaka yokken sevgilinden yana da insan ister istemez seviyor mu diye bir şüpheye düşüyor.
Yine de eğer bu haliyle seviyorum diyorsan ne ala devam et ama yapamıyorum diyorsan da otur bir güzel onunla bu durumu konuş ona göre de hareket edersin ilişki adına.

Onun bu huyunu tamamen kurutamazsın ama benim gibi törpüleyebilirsin
Ben tehdit ediyorum, bi daha böyle bişey olursa ayrılırım felan diye
Başka bi yerden gene nazlanıyor ama aynı şeyleri tekrarlamıyor en azından

hep senden ilk adımı görmeye alıştığından umursamaz davranıyor resmen.Benden tavsiye ne mesaj at ne de ara sor .Aklı başına gelsin ve o kafasında ki ben bulunmaz hint kumaşıyım edalarından vazgeçsin.

arkadaşım bende aynı durumu yaşadım 2,5 yıl sonra aldattıgını ogrendım ben onun ıstemedıgı hıcbırseyı yapmıyordum ama o dedıgın gıbı cok gamsızdı sonuç ne aldattı suanda cok guzel bı ılıskısı var cok deger verdıgınde degersız olan sen oluyosun herzaman agırlıgını koru kaybetme korkusunu yasat ona bılıyorum umursamıcak ama zamanla anlıcaktır.

bende ayni ornegi verecektim arkadasa benim de oyleydi aramazdi sormazdi seviyor derdim de ne oldu birkizla satmas dolas resmini gordum ve gayette guzel gidiyor hani sevgi tarzi bu diyorsun bi bakiyorsun kiza oyle seyler yapiyor ki diyosun ya bu bana sokakta kenarda bulunan cop kafar bile deger vermemis diyorsun sonra emeklerine yaniyorsun. arama sorma demeyecegim yapamazsin yasa ve gor derim uzme kendini en degerli sensin deger vermiyorsa ogret ama kibar ama zorla.

arkadaslarım nasıl konu olusturabılırım burada yenıyım ama tecrubelerımı yasadıklarımı sızlerle paylasmak ısterım yardımcı olur musunuz?

n8qz1.png

kırmızıyla kare içine aldığım yerden açabilirsin :44:

Neyse konu sahibine dönersek beni sevdiğini biliyorum demşsin ya, yanlış biliyorsun bence.

Back
X