Gamsızlıkk...

kanatlarimyok

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
159
94
13
Haftalardır internete onun adını yazıp ne yapıyo neediyo diye bakmıyordum. Bu sabah aklıma geldi baktım. Kapattıgı sosyal medya hesaplarından birini tekrar acmış. Bulundugu şehirden başka yere taşınmış belliki hep orada fotolar paylaşmış. Beyimiz çok eğleniyor çok geziyor fotolara bakılırsa. Tam 150tane kız eklemiş listesine 150 :/ hepside ortalamanın üstüne güzeller coguyla arkadaslık bile kurmuş sağolsun. arabasını degiştirip son model lüks bi marka araba almış. Bi havalar bi havalar..

Daha boşanmadık be boşanmadık.. Ben bir erkeğe yol sorarken bile elim ayagım titrerken o orda burda kızlarla..
Aylar önceydi beni ortada bırakıp ortadan kaybolması.. Ne günler geçirdim ben. Toparlanabilmem için nasıl bütün çevrem seferber oldu. İlaçlar kullandım.. Oturdugum yerden 10 kilo verdim. Gecenin bir yarısı ateşlenip hastaneye kaldırıldım. Ne günler yaşadım. Daha atlatıp doğru düzgün hicbiryerde eğlenemez agzımın tadıyla vakit geçiremezken, onun bu sürede gezmediği yer yemediği yemek gezmediği kız kalmamış...
Hiç mi üzülmez insan. Kısa bir süre de olsa. Hiç mi yad etmez. Ne bu adamdaki acele? Bu kadar mı gamsız olunur.......
Daha boşanamadık bile hala o varlığın soyadını taşıyorum ve bu soyadı taşıdıgım her güne lanet ediyorum....

Buda burda dursun yazasım çok geldi....

Son düzenleme:
upload_2016-6-10_16-28-38.webp

Tipik olaylar çok şanslısın en başta çektin acıları,sıkıntıları, krizleri ama sonrası hep en güzeli oluyor eminim seninde öyle olucak ama o senin bu cektiklerini cooook uzun süre cekecek çeksinde o bu acıları çekerken 150 kızdan 1 i yanında olcak mı acaba??

Nereye kadar kızlarla gezip tozacak elbette sonu gelecek canım işte o zaman dank edecek ne yaptım ben diye ama o zaman da sen mutlu bir hayat kurmuş olacaksın

Şuan 9 ay falan oldu ayrılalı.. Erkek stabil bi şekilde eğlenmeye devam ediyor. Ben stabil bi şekilde ağlamaya devam ediyorum. Bu fotolarda belkide sadece zaman aralıgı tutmamıştır:)
kadınlar boyle kendilerini ilk zamanlar yer bitirir erkekler baska kızlarla konusarak boslugu doldurmaya calısır ama sen duzeleceksin o gelecek kapına

Kızlar güzel paylaşımlar yapmış!!!!:sampiyon:
Bunların en güzel örneklerinden biri,bknz. Laale Laale :KK73:
Ahahahahahhaha kendi kendimi etiketledim.:KK70:
Neyse ne diyordum şu komik paylaşımların gerçek olması için çaba sarfetmek zorundasın arkadaşım.:KK60:
O ne hali varsa görsün,bırak,sen kendi hayatını çiz.
Evdeysen işe gir.
Çalışıyorsan daha çok asıl.:spor:
Boş vakitlerinde gez,toz,denize gir,ooooo tam havası ne güzel.:temizlik:
Elbet bunaldığın zamanlar olacak,o zaman da kalk namaz kıl,dua et.:KK68:
Allahım yolunu açsın, yardımcın olsun inşallah...:KK31:

Yani fotolarda eklemiş gezmiş tozmuş yemiş içmiş. İnan ben hala cocuk gibi zar zor cocuk gibi uzun uzun çiğneyerek anca yutabiliyorum. Tat alamıyorum.

geçer ablacım geçer. şu forumda terkedilmeyen, boşanmayan kadın sayısı yok gibi bişey. hangi biri ben atlatamadım hala aynıyım diyor bak bi. hepsi zamanla geçiyor işte. en büyük kanıtı buralardaki kadınlar.

okuduğum gibi aklımdan geçeni paylaşmış zaten arkadaşlar.bu gerçekten böyledir.ayrılıkta kadın harab olur, erkek ringo ringo şişeler modunda. Ama devran dönüyor, kadının kendini toparlama sürecinde erkeğe bişey oluyor, artık dank mı ediyor neyse.Üzülmeyin hem, sizin eski eşiniz henüz gelişimini tamamlayamamış gibi geldi bana.Ne o öyle ergenler gibi kızları ekleme muhabbet etme fln.

Back
X