Gamze baykan huzur hastanesi

evet cok tatlı bı bayan ama .. aması var sadece ınsanların duymak ıstedıgını soyledıgı ıcın herkes memnun bence:uhm:
galiba.
bu arada bu kotu tecrubeyı gamze hnm damı edındın merak ettım

evet.ilk gebeliğimde kendisine gittim kese görünmedi bhcg testi istedi 1500 üzeri ise ve gözükmüyosa dış gebeliktir dedi test sonucum 1570 civarı çıktı ve 2 gün sonra gel gözükmezse ya dış gebelik yada problemli gebelik dedi.Dış gebelik için acil ameliyat olman gerekebilir geldiğinde ameliyatı konuşuruz dedi. ben o gün başka doktora gittim ve kese göründü. haa problemli bi gebelik yaşadım ama onda da böyle bi kötü tecrubem oldu. aynı şeyleri yaşayacakmışım gibi geldiği için tekrar ona gitmeye çekiniyorum fakat geçenlerde hamilelik için değilde hamilelik düşündüğüm için normal muayeneye gittim çok tatlı bi bayan çok açıklayıcı konuşuyo ama bilgisinden şüphem olduğunu da belirtmeden geçemiyorum.

bayanlar merhaba...gamze hanım şunda zeytinburnu avrasya hospital da...bilgilerinize...
bir de tip 1 diabetik gebelik takibinde önerebileceğiniz bir kadın doğumcu var mı?kendisi tip1 diabet olan doğum yapmış hanımlardan tavsiye alabilir miyim?

Back
X