Yaklaşık 3 hafta önce gördüm onu,bizim mahallede teyzesinde kalıyor.Kendisi Denizli'li İzmir'de polis.İlk resmi kıyafetleriyle gördüm üzerine çok yakışmış daha ilk andan etkilendim ondan. :asigim: Birkaç defa daha karşılaştık.Farkettim o da bana bakıyor =).Dün otobüste karşılaştık yanında bir kız vardı içim biraz kötü oldu bir baktım arkasındaki koltuk boş hemen oturdum ve izlemeye başladım çok geçmeden yaşlı bir teyze bindi otobüse ve yerini ona verdi kızla hiç konuşmadı demekki tanımıyormuş sadece yanyana otuyorlarmış öyle sevindim kii =).Aynı durakta indik.Benim yanımda annem vardı.Hemen önümüze geçti ve önümüzden yürüdü.Offf aşık oluyorum heralde yaa hemen facebooktan baktım ilişkisi yokmuş =) ama aramızda 8 yaş var =(..Benim 3 yıl çıktığım sevgilimde bizim mahalleden o yüzden çok korkuyorum bişey söylerse çocuğa diye.Bizim mahalledekilerlede küsüm arkadaşlarımla falan hep dedikodu yapıyorlar ya inşallah bişey olmaz.Başınızı şişirdim kızlar ama içime atmak istemiyorum.Gelişmeler oldukça burdan devam edeceğim.Tekrar bu duyguları yaşamak o kadar güzelki kızlar boshayallersmile Okuyan tüm arkadaşlarıma teşekkürler.. a.s. :enbuyukkk: