Ganopeptly iğnenin 14. Günü kahverengi leke

Ekea

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2024
121
30
13
30
Merhaba Mayıs ayında çatlatma iğnesi sonucu hamile kalıp 6 haftalıkken düşük yaptım. Bu ay yine klomene başladım 3 yumurta oluştu 4 tane ganopeptly iğne vuruldum iki gün. Bugün iğnenin 14. Günü henüz test yapmadım bu hafta bulantilarim kasik batmalarim oldu bu seferde tuttu diye düşündüm ama azonce lavaboya gittim peçetede kahverengi pütürlü leke gördüm şuanda da kasik ve bel ağrım var adet mi oluyorum yerleşme mi emin olamadım üzüldüm ilk gebelikte yerleşme kanaması falan olmamıştı yardımcı olur musunuz bu leke neyin nesi sildikce çok az geldi yine

Kimse Yok mu

Pıhtı varsa doktunuza ulaşın düşük olmasın. Test yapın bence. Bir de neden iğneyi 4 tane vurdunuz acaba? Doktorum ovitrelle bulamazsan ganopeptyl 1 tane vur demişti. Ovitrelle buldum onu vurdum bu ay ama regl oldum. Tekrar klomen içeceğim. Bulamazsam ganopeptyl vuracağım ben de

pıhtı yok kahverengı hafıf kırmızıya donuk affınıza sıgınıyorum kusura bakmayın ama sumuksu yapıda sıldıkce gelen bısı var agrım gectı suan ama bılemıyorum kı dusukte kıpkırmızı kanamam olmustu.dr oyle dedı ben ovıtrelleyle kalmıstım neden ganopeptly verdınz ddm bu daha ıyı dedı sadece neden 4 tane verdı onu sormadım

Bemc test yapın varsa kesin çıkar

Bemc test yapın varsa kesin çıkar
Bu leke ve ağrı o kadar moralimi bozdu ki ne test istiyorum ne bişi. Yoruldum artık daha yolun başındayım bir kere düşük yaptım ama yoruldum tutmadiysa aileme ne dicem Dr a harcadigim para cabasi boşuna mı ugrasiyoruz diye dusunucekler hepsinden önemlisi ben evlat sahibi olmicak miyim niye bu kadar cefanin üstüne bu leke oldu şimdi nolur yani bı bebeğim olsa iğneden mıdır bilmiyorum aşırı duygusalim ağlayıp duruyorum deli gibi dünden beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…