garanti bankası kredi dosya masraf iadesini vermiyor

denizim84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
1.595
125
123
ya arkadaşlar çıldıracağım el insaf ya ağustos ayında başvurumu yaptım yazı geleli 1 ayı geçti 15 gün içinde mahkeme yolu açık ama beni ne mahkemeye veriyor ne de paramı veriyor hakem heyetini aradım vermek zorundalar diyor vermezlerse icraya verin diyor bankada size bilgi veremeyiz hakem heyetine kararı yolladık diyor hakem heyetini arıyorum kararı biz onlara tebliğ ettik onlar bize yeni bir karar yollayamaz diyor ne yapmalıyım zaten borç gırtlağa kadar acaba icraya vermeli miyim ne yapılması gerek

arkadaşlar banka bana ayın 23 ünde dava açmış sizce bunun sonucu ne olur

hırsızlar.... garanti maaş bankam olmasa önünden bile geçmem... kredinin hayat sigortasını her yıl yeniliyorlarmış, kesinti olunca farkettim,itiraz ettim, müdürle görüştüm, sözleşme maddesinde varmış hayat sigortası yenileme olayı (diğer bankalarda yok böyle birşey) müdür yapıcı davrandı ama kanun maddesi vererek girdim adamın yanına, şu kanunun şu maddesine göre diye bir cümle kurdum, (şimdi unuttum bile) müdürle görüşün ama bir bankacıdan akıl alarak gidin ki birşey bilmediğinizi düşünmesin,net ve katı konuşun... müdürden başka kimseyle muhatap olmayacağım diyin... ben hakem heyetine veremedim dosyamı çünkü maddenin altına imza atmıştım yapacak bir şey yoktu... banka davayı kazanırsa dava masraflarını da size ödetirler,çok iyi araştırın derim ben... kolay gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…