garantı mi gerçekten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pskolojik sikintimda olabilir ama konu çok derin önce akşam eve benim amcam geldi ben onu aradım. Banane senin amcandan diyerek enistemle takılıyorum dedi. Amcam tek oturdu kalktı gitti mahcup oldum adama karsi da. Sonra gece konuyi açtım ve enişten çok my değerli amcam Konyadan geldi haftaya geri gidecek gibi sözler ettim. Fazla uzatmamak için yazmadım konuya bu kısmı

Ayrıca herkese pskolojik sıkıntın mi var yaziyosunuz Psikolog musunuz yoksa pskoloji ye takıntıniz mi var?

Pskolojik sikintimda olabilir ama konu çok derin önce akşam eve benim amcam geldi ben onu aradım. Banane senin amcandan diyerek enistemle takılıyorum dedi. Amcam tek oturdu kalktı gitti mahcup oldum adama karsi da. Sonra gece konuyi açtım ve enişten çok my değerli amcam Konyadan geldi haftaya geri gidecek gibi sözler ettim. Fazla uzatmamak için yazmadım konuya bu kısmı
Amcan geldi diye arayıp eve gel demen manasız olmuş ben olsam bende gelmezdim.Mahcup olacak bi şey yok ki amcan haber verecekti tek oturmak istemiyorsa.
Ayrıca ablası ayrılacak olduğunu size söylese bile ablanı atacak falan derseniz adama böyle tepki alırsınız.Hatayı kendinizde arayın biraz da hiskolik hanım

Zaten size danışmak icin konuyu buraya açtım eve gelen adamı evden mi kovayım enistesiyle her gün görüşüyor zaten her gün olmasa iki günde bir. Benm ailemden biri eniştesinin yaptigi hataları yapsa demedigi kalmazdı. Benim o cümlede ki kastım Ablanı bu denli üzen bi adama bu kadar değer verme demek istedim

Amcaniza ayip etmis. ama siz cok gereksiz yerden tartisma cikarmissiniz. yanindaki insan onemliyse amcaniza ayip etsin degilse etmesin mi?
Ikincisi iki insan bosaninca kadin atilmis olmuyor. bunun yerine ablani mutsuz eden adam nasil bu kadar ozel olabiliyor senin icin anlamadim diyebilirsiniz.
Ucuncusu kavga falan eden bir ciftmissiniz. kendiniz diyorsunuz cicim aylari gecince boyle oldu diye. yani hic bir sey garanti degil.

Siz ayıp etmişsiniz ablasının eşi ile ilgili söylemlerinizle..

O da doğru demiş. Kimin ne olacağı belli mi?

Kötü şeyler yaşayıp konu açanlar şu cümleleri sık kullanıyor mesela dikkat etmediniz mi? :
"hiç aklıma gelmezdi, biz çok severek evlendik, eşim bana çok düşkündü, biz çok aşıktık.... vs"

Zaten size danışmak icin konuyu buraya açtım eve gelen adamı evden mi kovayım enistesiyle her gün görüşüyor zaten her gün olmasa iki günde bir. Benm ailemden biri eniştesinin yaptigi hataları yapsa demedigi kalmazdı. Benim o cümlede ki kastım Ablanı bu denli üzen bi adama bu kadar değer verme demek istedim

Kocanız size değer vermiyorsa kaba saba konuşuyorsa tabi ki hatalı. Ama insanların söyşemeye çalıştığı şey şu ki insan bazen kendi kaşınıyor.

Diğer mevzularda haklısınız ama size değer göstermiyorsa biz ne yapabiliriz burdan?

O lafın altında bir şey aramadım ben...Dediği çok doğru değil mi? Her şey yok olabilir...

Arkadaşlar eşimle nisanliyken bana çok bağlıydı ayrılık ölüm konusu acilinca beni susturur ayrılık lafı etme derdi. Kapat konuyu der kızardı. Evleneli 1.5 sene oldu tabi cicim aylari bitti tartismalar v.s v s . Dün Ablasinin esi ile buluştu gece ona dedim ki o arkadaşın çok mu önemli ? Oda bana evet değer veriyorum dedi. Bende o adamın karaktersiz olduğunu söyledim sus falan dedi .ben seviyorum dedi bende dedim ki ablanı yarın öbürgün atacak mi boşuycak mi belli değil dedim.
(Çünkü surekli ayrılma kararı alıp geri barışan bir çiftler ) sen buna rağmen çok değer veriyosun dedim . Senin evliligin garanti mi dedi.. sustum. Kapak oldum o an. Sabah kardeşime anlattım doğal bi laf dedi ömür gibi işte garantisi yok dedi. Ama içime sinmedi. eşim bana ne demek istedi. Bakarsin bizde bosaniriz mi demek istedi Nasıl bi tavır takinmaliyim kafam dondu kafam basmiyo şuan :KK43: yardım edin
hersey gibi bununda garantisi yok.belki caninizi acitmak istemistir ablasi hakkinda oyle konustugunuz icin.

30 senelik evli insanlar aldatılıyor boşanırken yapmadıkları rezillik kalmıyor
kimse garanti de değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X