Gardrops uygulaması kullananlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ggzem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
222
138
53
Kızlar merhaba. Gardropsta uzun zamandır alışveriş yapıyorum. Uygulamayı kullananlar karşılıklı takipleşebiliriz. Etkileşim oldukça satışlar artıyor diye düşünüyorum. Şunu da eklemek isterim ki gerçekten ihtiyaç sahipleri için birşeyler yapmak isterim. Alacak durumu olmayanlar da mesaj atabilir. Elimden geldiğince yardımcı olmak istiyorum. KULLANICI ADIM : .

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar merhaba. Gardropsta uzun zamandır alışveriş yapıyorum. Uygulamayı kullananlar karşılıklı takipleşebiliriz. Etkileşim oldukça satışlar artıyor diye düşünüyorum. Şunu da eklemek isterim ki gerçekten ihtiyaç sahipleri için birşeyler yapmak isterim. Alacak durumu olmayanlar da mesaj atabilir. Elimden geldiğince yardımcı olmak istiyorum. KULLANICI ADIM : ..
Canım merhaba bende yeni üyeyim komisyon ve kargo yok yazıyor ama ürün başına para kesildiğini duydum doğru mu
Bir de ben kimseye msj atamıyorum günlük msj sınırını aştınız yazıyor 1 gündür bu sorun var ne zmn kalkar bu sorun bilgin var mı

Canım merhaba bende yeni üyeyim komisyon ve kargo yok yazıyor ama ürün başına para kesildiğini duydum doğru mu
Bir de ben kimseye msj atamıyorum günlük msj sınırını aştınız yazıyor 1 gündür bu sorun var ne zmn kalkar bu sorun bilgin var mı
Merhaba siz kullanıyor musunuz?

İlk satışlarımı yaptım dün verdim kargoya umarım bi sıkıntı çıkmaz😅sen bir sıkıntı yaşadın mı canım birde satıcıdan bir para kesintisi oluyor mu
Hayırlı uğurlu olsun hadi. Ben yeni üyeyim henüz ürün yüklemedim bile. Sitede her ürün için şu kadar hizmet bedeli yazıyordu, az önce okudum ama içeriğini bilmiyorum

Ben üyeyim ürün aldım çok ta memnun kaldım çabuk geldi PTT kargo ücretsiz sanırım şubeden almıştım

merhaba,

Bakır bir bardak araştrıyordum ama daha önce ... dan alışveriş yapan oldu mu

kızlar benim hesabıma da bakabilirsiniz kullanıcı adım ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X