Garip birsey oldu elim ayagim titriyoor

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
Kizlar bat 2...
Bikac gundur sikayetlerim vardi sol kasikta ince sızı seklinde agrilar daha bicok sey var ama hepsini klomene bagliyordum...

Bikac gundur idrarimdaki eşkimsi koku dikkatimi cekiyordu bugun oylesine idrar testi yaptim.. banyoya koydum 15 belki 20 dk sonra baktim tek cizgi orda biraktim bidaha da banyoya gitmedim. Simdi esim gelecek diye gittim amannn allahim ikincii hayalet cizzzgiiii... ne zaman oldugunu inanin bilmiyorum cnku gitmedim bidaha bakmaya.

Simdi diceksiniz ki bikac saat sonra olmus gecersiz ama benim icerde yapip negatif sonuc alip sakladigik testler var hepsiii hala tek cizgiii ne diyosunuuuzzz bu işeee lutfen elim ayagim titriyoo yaaa. Ilkk defa silikkk ilkkkk defaaa hayalet cizgiiii

Benimde öyle oldu canim 2 cizgiyi 2 kez gördüm oyle birini geceden yapmistim sabah gördüm görünce tekrar yaptim yarim saat sonra gördüm ama sonuç olarak hamile değilmisim tabi %50 ihtimal var ama dikkat et 1 2 haftalikken tutunamayip düşebiliyo biz farkında olmadan o hormonlar hemen bi anda vücutta dusmedigi icinde 2. Cizgiyi görebiliyoruz adetini bekle geçerse kan testini yaptirirsin kafanada takma

Ben butun idrar testlerini 1 gun gecmeden atmiyorum.
Bu ilk defa oluyo ve cok saşirdim. Yani degilsem bile o kadar degisik bir duygu kiii.
Zaten kesin diye bakmadim olaya sadece diger testleri sakladigim halde ikinci cizgiyi hic gormedigm icin sasirdim

Bu arada ben hamileyken bile hayalet cizgi gormedim hic direk yumutlamadan 24 gun sonra kipkirmizi ikinci cizgiyi gordummm. O yuzden cok saskinim

Ben butun idrar testlerini 1 gun gecmeden atmiyorum.
Bu ilk defa oluyo ve cok saşirdim. Yani degilsem bile o kadar degisik bir duygu kiii.
Zaten kesin diye bakmadim olaya sadece diger testleri sakladigim halde ikinci cizgiyi hic gormedigm icin sasirdim
2 - 3 gün arayla tekrar test yapın 2. çizgi net çıkarsa gidin hemen kan testini de yaptırın garanti olsun

Back
X