- Konu Sahibi honeysuckle
gizli saklı bişeyim yok sorun cevaplayayım
ayrıca ben yorum beklemedim okuyup geçebilirddiniz benimki o anlık bir dertleşmeydi yazan arkadaslara teşekkür ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gizli saklı bişeyim yok sorun cevaplayayım
ya ne alaka sevgili olunca insan yıkılan yuvasına üzülemezmi?? ben kocama üzüldüm demedimki niye böyle oldu dedim boşa geçen 20 seneme acıdım dedim sevgili farklı bişey benim söylediğim farklı
Hanfendi,
Herkesin yetişme tarzına göre olaylara bakış açısı farklıdır.
Size normal gelen bir başkasına gelmemesi doğaldır.
Başkasının nikahında iken sevgiliniz olması sadece sizi ilgilendirir.
Ben beyninizde çoktan bitirdiğiniz evliliğiniz kağıt üzerinde bittiğinde ah vah etmenize anlam veremedim.
Ne ben sizi anlayabilirim ne de siz ve burada size destek olanlar beni anlayabilir.
Yolunuz açık olsun.![]()
Biraz haksızlık ediyorsun gibi geldi bana :)
Arkadaş ah vah ediyor ama kağıt üzerinde bittikten sonra neler yaşadığı gözünün önüne gelmiştir.
Yoksa o evlilik tabikide bitmiş,yeni bir ilişkiye yelken açmış..
Fakat kim olsa aynı şeyleri yaşar diye tahmin ediyorum,
20 yıl dile kolay..insan ne olursa olsun şöyle bir geriye bakıp
hayatını sorgular gibime geliyor.
keşke ayrılmasaydım diye söylenen bir ah vah değil bu.
Yok canım keşke ayrılmasaydım demediği bariz belli.
Başka bir ilişkiye başlayan bir insan 20 yılı o zaman bitirmiştir zaten.
Şimdi geriye bakmak tuhaf değil mi?
Tuhaf olurmu?Ne kadar bitirirse bitirsin 20 yıldan söz ediyoruz..20 günden değil.
Ayrılmasaydım demiyor zaten,geçen yıllarına üzülüyor![]()
Hanfendi,
Herkesin yetişme tarzına göre olaylara bakış açısı farklıdır.
Size normal gelen bir başkasına gelmemesi doğaldır.
Başkasının nikahında iken sevgiliniz olması sadece sizi ilgilendirir.
Ben beyninizde çoktan bitirdiğiniz evliliğiniz kağıt üzerinde bittiğinde ah vah etmenize anlam veremedim.
Ne ben sizi anlayabilirim ne de siz ve burada size destek olanlar beni anlayabilir.
Yolunuz açık olsun.![]()
İlk mesajı okursanız öyle bir söylem yok.
Aksine doğru mu yaptım yanlış mı bilmiyorum diyor.
Boşa geçen yıllar meselesi de sevgili konusu gündeme geldikten sonra ortaya çıktı.
Neyse siz desteğe devam edin. Dediğim gibi biribirimizi anlayamıyacağız nasılsa.![]()
canımsın çok sağol.. evet ailemi dinledim keşke dinlemeseydim 20 yılım gitti bişey yaşayamadan ama tek kazancım çocuklarım 18 yasında kızım var evlendi yakında anane olucam bu yastaÜzülmeyin geçen yıllara ..
Geçti ,gitti,bitti..
Üzülmek bir şeyi değiştirmez ..
Hepimizin keşkeleri var geçmişle ilgili ..
Siz ailenizi dinleyip evlenip,çocuk sahibi olmuşsunuz ..
Bende dinlemeyip bekar kaldım ,çocuk sahibi olamadım ..
Çocuklarınız 20 yılın en büyük ikramiyesi :)
benimse bu yaşta elimde bişi yok ..
Yalnızlıkta cabası ..
Hayat devam ediyor, nerden yakalarız diye oturup düşünmek lazım ..
Huzurlu ve sevgi dolu bi yaşam dileği ile ..
canımsın çok sağol.. evet ailemi dinledim keşke dinlemeseydim 20 yılım gitti bişey yaşayamadan ama tek kazancım çocuklarım 18 yasında kızım var evlendi yakında anane olucam bu yastabeni mutlu eden onların mutluluğu belkide kader böyleydi seninki öyle benimki böyle bişekilde hayat yasanıyor işte ..yaş kaç bilmiyorum ama dilerim sizinde çocuklarınız olur boy boy
talihsizben nicinizi değiştirseniz yeni bir başlangıç yapmışsınız umarım hayatınız gönlünüzce olur bundan sonra
zararın neresinden dönerseniz kardır..
evet canım erken evlendi kendi istedi biraz karsı çıktım ama hayırlısı buymuş demekki..erken evlenmiş biraz ama olsun ..
Herşeyin hayırlısı ..
Evet benimde bi gün bebeğim olacak :)
Hem maddiyatı düzeltmek hemde gerekli yaşı doldurmak için bi kaç yıla ihtiyacım var ....
Ben artık evlilikle ilgili hayal kurmuyorum ..
O yüzden bi kızım olacak ama ben doğurmayacağım ..
Evlat edineceğim ..
Hayat istediklerimizi versin hepimize ..
istesem şuan biraraya gelirim ama asla mümkün değil bu saatten sonra yoluma devam ediyorum çok şükür düzenimi kurdum çocuklarım yanımda ama insan geçen zamanına yanıyor