garip duygular

hayırlısı olsun canım bir zaman sonra eşler birbirine öyle alışıyorki anlaşamasalar bile onsuz olmak zor geliyor bu durum geçecek allah hakkında hayırlısını versin

ya ne alaka sevgili olunca insan yıkılan yuvasına üzülemezmi?? ben kocama üzüldüm demedimki niye böyle oldu dedim boşa geçen 20 seneme acıdım dedim sevgili farklı bişey benim söylediğim farklı

Hanfendi,
Herkesin yetişme tarzına göre olaylara bakış açısı farklıdır.
Size normal gelen bir başkasına gelmemesi doğaldır.
Başkasının nikahında iken sevgiliniz olması sadece sizi ilgilendirir.
Ben beyninizde çoktan bitirdiğiniz evliliğiniz kağıt üzerinde bittiğinde ah vah etmenize anlam veremedim.
Ne ben sizi anlayabilirim ne de siz ve burada size destek olanlar beni anlayabilir.
Yolunuz açık olsun.:6:

Hanfendi,
Ben beyninizde çoktan bitirdiğiniz evliliğiniz kağıt üzerinde bittiğinde ah vah etmenize anlam veremedim.
Ne ben sizi anlayabilirim ne de siz ve burada size destek olanlar beni anlayabilir.

Biraz haksızlık ediyorsun gibi geldi bana :)
Arkadaş ah vah ediyor ama kağıt üzerinde bittikten sonra neler yaşadığı gözünün önüne gelmiştir.
Yoksa o evlilik tabikide bitmiş,yeni bir ilişkiye yelken açmış..
Fakat kim olsa aynı şeyleri yaşar diye tahmin ediyorum,
20 yıl dile kolay..insan ne olursa olsun şöyle bir geriye bakıp
hayatını sorgular gibime geliyor.
keşke ayrılmasaydım diye söylenen bir ah vah değil bu.

Biraz haksızlık ediyorsun gibi geldi bana :)
Arkadaş ah vah ediyor ama kağıt üzerinde bittikten sonra neler yaşadığı gözünün önüne gelmiştir.
Yoksa o evlilik tabikide bitmiş,yeni bir ilişkiye yelken açmış..
Fakat kim olsa aynı şeyleri yaşar diye tahmin ediyorum,
20 yıl dile kolay..insan ne olursa olsun şöyle bir geriye bakıp
hayatını sorgular gibime geliyor.
keşke ayrılmasaydım diye söylenen bir ah vah değil bu.

Yok canım keşke ayrılmasaydım demediği bariz belli.
Başka bir ilişkiye başlayan bir insan 20 yılı o zaman bitirmiştir zaten.
Şimdi geriye bakmak tuhaf değil mi?

Yok canım keşke ayrılmasaydım demediği bariz belli.
Başka bir ilişkiye başlayan bir insan 20 yılı o zaman bitirmiştir zaten.
Şimdi geriye bakmak tuhaf değil mi?

Tuhaf olurmu?Ne kadar bitirirse bitirsin 20 yıldan söz ediyoruz..20 günden değil.
Ayrılmasaydım demiyor zaten,geçen yıllarına üzülüyor:40:

Tuhaf olurmu?Ne kadar bitirirse bitirsin 20 yıldan söz ediyoruz..20 günden değil.
Ayrılmasaydım demiyor zaten,geçen yıllarına üzülüyor:40:

İlk mesajı okursanız öyle bir söylem yok.
Aksine doğru mu yaptım yanlış mı bilmiyorum diyor.
Boşa geçen yıllar meselesi de sevgili konusu gündeme geldikten sonra ortaya çıktı.

Neyse siz desteğe devam edin. Dediğim gibi biribirimizi anlayamıyacağız nasılsa.:38:

Hanfendi,

sizin amacınızı anlayamadım. ah vah etmedim en azından size
Başkasının nikahında iken sevgiliniz olması sadece sizi ilgilendirir..evet bu beni ilgilendirir buna nasıl bu kadar eminsizniz onuda anlayamadım siz benim ne yaşadığımı bilmeden nasıl bu kadar rahat ithamda bulunuyorsunuz anlayamadım siz çok doğru yetiştirilmişiniz dir umarım ama bu size benim taaa yetiştirilme tarzıma saldırma hakkı vermez..

İlk mesajı okursanız öyle bir söylem yok.
Aksine doğru mu yaptım yanlış mı bilmiyorum diyor.
Boşa geçen yıllar meselesi de sevgili konusu gündeme geldikten sonra ortaya çıktı.

Neyse siz desteğe devam edin. Dediğim gibi biribirimizi anlayamıyacağız nasılsa.:38:

evet doğrumu yaptım yanlışmı dedim ama bunu farklı şey üzerine söyledim iyi okuyun ben baskalarının bana çizdiği hayatı yasadım ailemi dinledim o zamanlar ama size bunu anlatamamki..anlamazsınız sevgilim varya tek suçum bu size göre vay be...

Yetiştirilme tarzı kötü demedim farklı dedim.
İnsanların değer yargıları farklı olabilir.
Evet sevgili konusu beni ilgilendirmiyor bunu da vurguladım.
Herhangibir amacım da yok.
Söylediklerimi kendi istediğiniz gibi anlıyorsunuz.
tartışmak, bir daha yazmak istemiyorum.
Selametle.

Üzülmeyin geçen yıllara ..
Geçti ,gitti,bitti..
Üzülmek bir şeyi değiştirmez ..
Hepimizin keşkeleri var geçmişle ilgili ..
Siz ailenizi dinleyip evlenip,çocuk sahibi olmuşsunuz ..
Bende dinlemeyip bekar kaldım ,çocuk sahibi olamadım ..
Çocuklarınız 20 yılın en büyük ikramiyesi :)
benimse bu yaşta elimde bişi yok ..
Yalnızlıkta cabası ..
Hayat devam ediyor, nerden yakalarız diye oturup düşünmek lazım ..
Huzurlu ve sevgi dolu bi yaşam dileği ile ..

Üzülmeyin geçen yıllara ..
Geçti ,gitti,bitti..
Üzülmek bir şeyi değiştirmez ..
Hepimizin keşkeleri var geçmişle ilgili ..
Siz ailenizi dinleyip evlenip,çocuk sahibi olmuşsunuz ..
Bende dinlemeyip bekar kaldım ,çocuk sahibi olamadım ..
Çocuklarınız 20 yılın en büyük ikramiyesi :)
benimse bu yaşta elimde bişi yok ..
Yalnızlıkta cabası ..
Hayat devam ediyor, nerden yakalarız diye oturup düşünmek lazım ..
Huzurlu ve sevgi dolu bi yaşam dileği ile ..
canımsın çok sağol.. evet ailemi dinledim keşke dinlemeseydim 20 yılım gitti bişey yaşayamadan ama tek kazancım çocuklarım 18 yasında kızım var evlendi yakında anane olucam bu yasta :16:beni mutlu eden onların mutluluğu belkide kader böyleydi seninki öyle benimki böyle bişekilde hayat yasanıyor işte ..yaş kaç bilmiyorum ama dilerim sizinde çocuklarınız olur boy boy

Herşey hakkınızda hayırlısı. Artık kendiniz için bişeyler yapma zamanı.. zaten ilk adımı atmışsınız.. Kimse evini yuvasını bozmak istemez ama mutlaka geçerli sebepleriniz vardır.. Umarım hayatınızın her döneminde hep böyle güçlü olursunuz..

canımsın çok sağol.. evet ailemi dinledim keşke dinlemeseydim 20 yılım gitti bişey yaşayamadan ama tek kazancım çocuklarım 18 yasında kızım var evlendi yakında anane olucam bu yasta :16:beni mutlu eden onların mutluluğu belkide kader böyleydi seninki öyle benimki böyle bişekilde hayat yasanıyor işte ..yaş kaç bilmiyorum ama dilerim sizinde çocuklarınız olur boy boy

erken evlenmiş biraz ama olsun ..
Herşeyin hayırlısı ..
Evet benimde bi gün bebeğim olacak :)
Hem maddiyatı düzeltmek hemde gerekli yaşı doldurmak için bi kaç yıla ihtiyacım var ....
Ben artık evlilikle ilgili hayal kurmuyorum ..
O yüzden bi kızım olacak ama ben doğurmayacağım ..
Evlat edineceğim ..
Hayat istediklerimizi versin hepimize ..:69:

Son düzenleyen: Moderatör:
talihsizben nicinizi değiştirseniz yeni bir başlangıç yapmışsınız umarım hayatınız gönlünüzce olur bundan sonra
zararın neresinden dönerseniz kardır..

erken evlenmiş biraz ama olsun ..
Herşeyin hayırlısı ..
Evet benimde bi gün bebeğim olacak :)
Hem maddiyatı düzeltmek hemde gerekli yaşı doldurmak için bi kaç yıla ihtiyacım var ....
Ben artık evlilikle ilgili hayal kurmuyorum ..
O yüzden bi kızım olacak ama ben doğurmayacağım ..
Evlat edineceğim ..
Hayat istediklerimizi versin hepimize ..:69:
evet canım erken evlendi kendi istedi biraz karsı çıktım ama hayırlısı buymuş demekki..
dur daha belki görecek güzel günler kapıdadır hayallerden asla vazgeçme gerçi bi yastan sonra evlilik için karar vermek zor tabi ama bilemezsinki
evlat edinmekte güzel şey .. bi şekilde evladım olacak işte ne mutlu sana
hayatın en güzelini diliyorum sana ..:70:

sizi çok çok iyi anlıyorum benim annemle babam 21 sene sonunda boşandılar annem sayesinde baba eksikliğini çekmedim kadın paraladı resmen kendini üzülmeyelim diye ama annemi görünce içim acıyo ya geçenlerde bi düğüne gittik masa da ki herkes dansa kalktı annemde buruk bişi vardı ki annem yaşına göre inanılmaz güzel ve bakımlı bi kadındır üzülüyo rahatsanız çocuklarınız yanınızdaysa en önemlama bize belli etmiyo oda yada sizde istemezmiydiniz huzurlu bi yaşam ama bu şekilde isi böyle daha huzurluysanız hayırlısı olsun diyorum ben umarım mutlu olursunuz

Bence yıllarının boşa gittiğini düşünme.
Seçimin farklı olmuş olsaydı da şuan yine bu tarihte bu yaşta olucaktın:71:
Öyle yada böyle güzel yada çirkin olsada yine de hiçkimsenin hayatı boşa değildir,hayat zaten bunları yaşamamız için gelmiş gibi.Ve yaşadığın herşeyde bir anlam vardır,,bunu görmen zordur hatta bazen imkansızdır ama herşeyin bir anlamı mutlaka vardır.Ben böyle inanıyorum ve benim için geçmekte olan her gün hep değerli olumsuzluklar dahil=)
Üzülme,hayata nerden yetişebilirsen ordan tutun o zaman huzurlu ve mutlu olabilirsin belki ve inşallah.

Back
X