Arkadaslar ben pko ve hipotiroidi hastasıyım.Tiroidim düzelmeden hamile kalamayacağımı söylemişti doktor.İki aydır ilacın dozunu ayarlamayı başardık çok şükür.
Bu kısa girişten sonra olaya geliyorum.Bugün yada iki gün sonra regl olmam gerekiyor tiroidim normalken çok şükür ki reglimde düzene giriyor ama yinede eskiden düzensiz olduğu için tam emin olamıyorum.
Bir haftadır göğüslerim ve karnım ağrıyor.Bir iki gün göğüslerimin ağrısından yatarken dönemiyordum o derece.Bugün biraz daha iyi gibi. Karın ağrım çok garip.Bazen yumurtalıklarım ağrıyor sanki ve sol tarafın ağrısı bacağıma vuruyor, özellikle eğildiğimde karnımda bir şişlik hissediyorum gerçi onu bugün normal dururkende hissediyordum.Onun dışında eşim dün bana çok sıcaksın yanıyorsun dedi yok canım dedim ama ateşim onunkinden 0,8 falan fazla çıktı.
Bugün de 37 civarındaydı az önce ölçtüm 37,5 olmuş.Hasta mı oluyorum üşüttüm mü nedir anlamadım.Ara sıra başım ağrıyor hafif hafif ama geçiyor.
Belimin biraz üstü yan kısımlardan garip bi şekilde ağrıyor bazen de belim ağrıyor.
Aranızdan mutlaka bir test yap belki hamilesindir diyecek olanlar vardır.Ama ben o kadar bıktım ki artık o testlerden... ne zaman yapsam ya o gün ya ertesi gün regl oldum.Ümidim yok yani anlayacağınız.
Herhangi bir hastalık olmasından şüpheleniyorum daha çok.