- 2 Şubat 2013
- 2.724
- 529
- 323
- 28
arkadaslar ben ruyamda dedemlerdeydım oraya halamın kucuk oglu gelıyodu guya ıkımızde bırbırımızden hoslanıyo gıbıydık daha dogrusu ben hoslanıyodum guya bızım okulun kantınınde ona sımsıkı sarılıyodum oda bana benım saclarımı oksuyodu.onun sevgılısı varmıs o ben ve sevgilisi bı tuhafıyeye gırmısız degısık bı ıp var parmagına dolanıyo oyunmus guya kuzenım bı bna bıde sevgılısı olan kadına alıyo o kadın ıpını tuhafıyede acıyo oynuyo sonra benım elımdekı paketı acılmamıs ıpı alıyo bana oynadıgnı verıyo ben sınırlenıyorum ıpı kuzenımn kafasına atıyorum ve orayı terk edıyorum kuzenım pesımden gelıyo ben ona bagırıyrum o bana sarılıyo bırde hareketlerımız ve konusma tarzımız aynı calıkusundakı ferıde ve kamran gıbı sonunda bende ona sarılıyorum ve o anda uyanıyorum :)
yorumlarmısnz ruyamı ben 2-3 gun ruyanın etkısnde kaldm snra gectı gbı bırde sureklı buna benzer aynı kuzenımle ruyalar goruyorum?
yorumlarmısnz ruyamı ben 2-3 gun ruyanın etkısnde kaldm snra gectı gbı bırde sureklı buna benzer aynı kuzenımle ruyalar goruyorum?