garip ve ürkütücü rüyam

Black99

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
357
141
18
31
Konuyu rüya bölümüne acacaktim ama bulamadım o bölümü vardı sanki öyle birşey o yuzden kusura bakmayın lutfen
Gelelim rüyamda ne gordugume;

Biz arkadaşlarla sınıfta takiliyorduk kızlı erkekli bir grup sohbet ediyorduk.sonra hoşlandığım ilgi duyduğum bir çocuk var oda bizle sohbet ediyordu.sonra birden herkesin içinde geldi beni öptü.Ben çok şaşırdım sonra en yakın arkadaşımı aldım lavaboya gittik şok olmuştum.ışte girdik lavaboya arkadaşım benim önümde oturdu tuvalete yapmaya başladı tuvaletini.bende "napıyon kızım ya kalk ordan" dedim.takmadi bile beni.
Bende x ne yaptı öyle ya (x hoşlandığım beni open cocuk) biz şimdi opustuk mu dedim.o da aynen yaa dedi.sonra dikkatimi başka bişey çekti arkadaşımın hemen yanında küvet gibi içi su dolu bişey vardı içinde de yarısı olmayan bir adam vardı. (Yarısı olmayan nasıl oluyor bilmiyorum rüya hali )
Şaşırdım korktum bayağı bir arkadaşıma ses etmedim içimden dua okumaya başladım.sonra dikkatimi dağıtmaya calistim arkadaşımda kuveti ve adamı farketmemiş gibiydi.sonra başka konu açmak istedim korkum azalsin diye ama ara sira gözüm oraya kayiyordu.sonra arkadaşım kuveti gözleriyle işaret ederek "Yarisi mi var yoksa kafası mi kesik?"
(Sanırım bu soru kuvette yarisi olan bir adammi var yoksa kafası kesik bir adammi var demek)
Bende "Yarisi var" diye cevap verdim.arkadaşım o zaman hiç bisey yapma sakin dua okuma dedi.okudun mu dua dedi?
Bende okumuştum korkudan bu yüzden "of ya" diye sitem ettim.sonra arkadaşım üstüme yürümeye başladı ve korkuyla uyandım.
Kötü rüyalar anlatilmaz biliyorum ama bu rüyanın anlamı ne??
Hoşlandığım çocuğun bana ilgisi bile yokken rüyamda beni herkesin içinde öpmesi,arkadaşımın benim yanımda tuvaletini yapması,normalde de konuşkan sebek gibi olan kızın rüyamda nerdeyse hiç konusmamasi,bu garipliklerin anlamı ne??
Üstelik o rüyayı gördüğüm gece yatmadan dua da okumustum

Birbiriyle alakasız garip seyler gormusum anlamayabilirsiniz o yuzden İnşAllah anlarsiniz

Back
X