ben yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum. çok memnunum bir ara neutrogena'nın peeling'ini kullandım ama inanılmaz kuruttu cildimi. cildim karma ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım. fondoten kullandığım için benimde siyah nokta problemim var. ancak düzenli kullandığım için çok dikkatli bakınca görünecek boyuttalar şu an. yalnız tavsiyem ürünü kullandıktan sonra toniklede yüzünüzü silerseniz etkisi artacaktır.
Tonik demissinizde birsuru markanin tonigi var siz hangi markayi kullandiniz ve nasil uyguladiniz anlatirsaniz sevinirim.bide ben bu forumda baska bi konuda gormustum.maske yapip 5 dakika sonra yuzunden soyuyomus yani yikamiyomus.bende once soyup sonra yikadim siz nasil uyguluyodunuz ve ne kadar arayla yapiyodunuz
benim bildiğim bu maske zaten soyularak çıkartılan maskelerden değil yani şimdi tüp banyoda bakmaya üşendim:)ama ben de yıkayarak çıkartıyorum üstünde de öyle yazıyor diye aklımda kalmışgarnierin toniğini uyguluyorum üzüm özlüydü sanıyorum. ben her gün kullanıyorum. maskeyi de uyguladıktan sonra kuruyunca yani baya gerildikten sonra suyla ova ova çıkarıyorum. açıkçası soyarak çıkarmak canımı yakıyor benim. yalnız dediğim gibi ben her gün fondoten kullandığım için her gün uyguluyorum eğer fondoten kullanmıyorsanız bir gün arayla kullanmanız daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.
benim bildiğim bu maske zaten soyularak çıkartılan maskelerden değil yani şimdi tüp banyoda bakmaya üşendim:)ama ben de yıkayarak çıkartıyorum üstünde de öyle yazıyor diye aklımda kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?