Cilt Bakımı Ürünleri Garnier 3'ü bir arada

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

romeom

Mutlu günler yakın
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2011
794
224
333
Merhaba.ben bugun sivilcelerim siyah noktalarim ve yaglanma icin Garnier 3'ü bir arada aldim.ama biliyosunuz ki 3 farkli asamasi var.temizleme peeling ve maske ben bu 3unden hangisini yapicam bilmiyorum.bugun maske yaptim cildimde daha fazla dursun iyice cildime uygulansin diye.ama simdi arastirdigimda herkes farkli biseyler diyolar.az once uyguladim cildime yikadiktan sonra annem de cildime bi parlaklik geldigini farketti ve cildim yumusacik oldu.insallah siyah noktalarim ve sivilcelerimde gider.ama size sorucagim konu bazilari cildinde sivilce varsa kullanma daha da arttiriyo diyolar bazilarida derinin altindaki sivilceleride cikarip kokten bitiriyo diyo.tabi ki biliyorum her cilt ayni degil ama siz kullandiniz mi?memnun musunuz?ve hangi yontemini kullandiniz?

Eee Adı Üstünde 3'ü Birarada Tek Ürün Yıka Yüzünü İşde Hepsi Birleştirmişler :44:

ben yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum. çok memnunum bir ara neutrogena'nın peeling'ini kullandım ama inanılmaz kuruttu cildimi. cildim karma ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım. fondoten kullandığım için benimde siyah nokta problemim var. ancak düzenli kullandığım için çok dikkatli bakınca görünecek boyuttalar şu an. yalnız tavsiyem ürünü kullandıktan sonra toniklede yüzünüzü silerseniz etkisi artacaktır. :3::3::3:

Bende niveanin ucubiraradasini kullaniyorum.aslinda ben garnieri almaya gitmistim.testerini denemistim daha once ilk olmasina ragmen cok memnun kalmistim.bendede acyip siyah nokta var.ama satis yapan bayan niveayi onerdi.garnier cildini yakar demisti.hende ona inanip niveaninkini aldim ama memnun degilim.keske garnieri alsaydim.elimdeki urun bitmedende ikinciyi almak gibi bi huyum yok.oyuzde beklicem.ama garnier siyah nokta icin guzel etkili bi urun.sivilce yaparmi orasini bilemiyorum...

bende kullanıyorum arkasında kullanım talımatları var zaten ne amacla kullanacaksanız yazıyor bende cok memnnum her banyo oncesı ve 2-3 gunde bı yapıyorum cok memnunum

ben yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum. çok memnunum bir ara neutrogena'nın peeling'ini kullandım ama inanılmaz kuruttu cildimi. cildim karma ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım. fondoten kullandığım için benimde siyah nokta problemim var. ancak düzenli kullandığım için çok dikkatli bakınca görünecek boyuttalar şu an. yalnız tavsiyem ürünü kullandıktan sonra toniklede yüzünüzü silerseniz etkisi artacaktır. :3::3::3:

Tonik demissinizde birsuru markanin tonigi var siz hangi markayi kullandiniz ve nasil uyguladiniz anlatirsaniz sevinirim.bide ben bu forumda baska bi konuda gormustum.maske yapip 5 dakika sonra yuzunden soyuyomus yani yikamiyomus.bende once soyup sonra yikadim siz nasil uyguluyodunuz ve ne kadar arayla yapiyodunuz

Tonik demissinizde birsuru markanin tonigi var siz hangi markayi kullandiniz ve nasil uyguladiniz anlatirsaniz sevinirim.bide ben bu forumda baska bi konuda gormustum.maske yapip 5 dakika sonra yuzunden soyuyomus yani yikamiyomus.bende once soyup sonra yikadim siz nasil uyguluyodunuz ve ne kadar arayla yapiyodunuz

garnierin toniğini uyguluyorum üzüm özlüydü sanıyorum. ben her gün kullanıyorum. maskeyi de uyguladıktan sonra kuruyunca yani baya gerildikten sonra suyla ova ova çıkarıyorum. açıkçası soyarak çıkarmak canımı yakıyor benim. yalnız dediğim gibi ben her gün fondoten kullandığım için her gün uyguluyorum eğer fondoten kullanmıyorsanız bir gün arayla kullanmanız daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. :3::3::3:

ben rutin yıkama amaçlı kullanıyorum makyaj yapmadığım günler normal yıkıyorum ama haftada 1-2gün kullanmaya biliyorum diğer zamanlar peeling şeklinde yani sıralamsını kendim yapıyorum maskeyi açıkçası aklıma gelirse ayda 1-2 anca oluyor ;yüzümü bu ürünle yıkayıp ardından mutlaka garnierin gözenek sıkılaştırıcı toniğini kullanıyorum içinde salisilik ait var o yüzden lekelerede iyi geliyor mavi bir şisesi var ben çok memnunum farklı ürünler denemek istesemde elim buna hep gidiyor çünkü memnun kaldığımdan tavsiye ettiklerimde beğendiler

Son düzenleme:
garnierin toniğini uyguluyorum üzüm özlüydü sanıyorum. ben her gün kullanıyorum. maskeyi de uyguladıktan sonra kuruyunca yani baya gerildikten sonra suyla ova ova çıkarıyorum. açıkçası soyarak çıkarmak canımı yakıyor benim. yalnız dediğim gibi ben her gün fondoten kullandığım için her gün uyguluyorum eğer fondoten kullanmıyorsanız bir gün arayla kullanmanız daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. :3::3::3:
benim bildiğim bu maske zaten soyularak çıkartılan maskelerden değil yani şimdi tüp banyoda bakmaya üşendim:)ama ben de yıkayarak çıkartıyorum üstünde de öyle yazıyor diye aklımda kalmış

Son düzenleme:
benim bildiğim bu maske zaten soyularak çıkartılan maskelerden değil yani şimdi tüp banyoda bakmaya üşendim:)ama ben de yıkayarak çıkartıyorum üstünde de öyle yazıyor diye aklımda kalmış

aynen. zaten kuru kuruya çıkarmak inanılmaz tahriş eder cildi.

Back
X