Saç Rengi ve Saç Boyama garnier olia hangi rengi ?

alpalpalp

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2013
30
0
16
Adana

kızlar merhaba ben koyu kahve-siyah boyalı saçlarımı yoğun açıcılarla evde açtım küllü kumrala boyadım renk çok kötü yapay bir koyu sarı ,kumral oldu aynı şekilde kaşımada sürdüğüm için bana hiç yakışmadı mutlaka üstüne geri boya sürülmesi gerekiyor ama ben saçım yıprandığı için amonyaksız bir boya seçtim
garnier olia hangi rengine boyasam veya karıştırsam bu renk olur saçımda boya varmış gibi dursun istemiyorum kendi saçlarım koyu kestane,koyu kumral gibi bir renk kaşımda öyle ben zaten kaşımıda mecbur yine boyuycam olia 6 ile 7 yi veya 6 ile 5 i yada başka renklerini karıştırsam bu rengi elde edermiyim sizce ben neyapayım lütfen yardım siyah gibi renk bana kesinlikle yakışmıyor kahve, kumral,kestane renkleri yakışıyor hazal kayayla ten rengim aynı
:26:

Canım bu çok doğal bir renk kendi doğal saç rengi bu herhalde. Bana koyu küllü kumral gibi geldi onunda numarası 6.1 dir. İçine belki 7 numaradan yarım tüp karıştırılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…