Gastirittten mide duvarlarım genişlemiş lütfen yardım

Nazanen

Hoşgeldin ömrum ,ruhum canım kızım prensesin
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2012
4.527
1.076
173
Selamlar herkeze ben 2 kere endeskopi oldum yogun gastırıt ten mıde duvarlarım genişlemiş midem sarkıyo karnım şişiyo hamıle gibi sürekli açlık hissetmıyorum pek nefes alamıyorum dr.bir sürü ilaç verdı ama fayda etmıyor o ilaçlarıda pek kullanmak istemıyorum birde ben gaz çıkamıyorum asıl sorunum orda gaz çıkarsam rahatlıcamda önerebilicegınız birşeyler varmı acaba acil yardım lütfennn !

1 bardak sıcak suya bal karıştırıp için. yine sabah-akşam aç karnına bal yiyin. aynı sorunn bende de var, kesmedi ama azalttı

kekik, nane demleyin bunları da çay gibi için. adaçayı,papatya çayı da çok iyi geliyor

sabah akşam nexium alıyorum, yemeklerden sonra gaviscon şurup içiyorum. gaviscon biraz iyi... baş belası bu mide hastalıkları bıktım gerçekten:50:

1 bardak sıcak suya bal karıştırıp için. Yine sabah-akşam aç karnına bal yiyin. Aynı sorunn bende de var, kesmedi ama azalttı

kekik, nane demleyin bunları da çay gibi için. Adaçayı,papatya çayı da çok iyi geliyor

sabah akşam nexium alıyorum, yemeklerden sonra gaviscon şurup içiyorum. Gaviscon biraz iyi... Baş belası bu mide hastalıkları bıktım gerçekten:50:

tşkkürler cvp için ama bal hayatta yıyemem tatlıyla aram yok pek ilaçta almak istemıyorum ama şöle daha dogal kolay bı yöntem yokmudur acaba mesela bende size patates resndeleyın suyunu için her sabah 20 30 gün devam edın geçiriyomuş ama mıdem almadı 1 hafta yaptım rahatlatıyo baya baya

rezene çayı gaz çıkarttırır ayrıca aç karnına 1 tatlı kaşığı zeytinyağı içmek çok iyi geliyor gastrite, birde sodaya tuz ve limon karıştırıp içmek iyi geliyormuş . birde yemekleri çok iyi çiğneyerek yutmak lazımmış hızlı yemek yemek hem çok hava yutmaya neden olur hemde iyi çiğnenmeyince mide asidi artıyor.

tşkkürler cvp için ama bal hayatta yıyemem tatlıyla aram yok pek ilaçta almak istemıyorum ama şöle daha dogal kolay bı yöntemm yokmudur acaba mesela bende size patates resndeleyın suyunu için her sabah 20 30 gün devam edın geçiriyomuş ama mıdem almadı 1 hafta yaptım rahatlatıyo baya baya

bal gastrit ve ülsere iyi geliyormuş. keşke yiyebilseniz. ben patates suyunu bir kez denemiştim iyi geldi ama tadını sevmedim. madem rahatlatıyor yarın yine başlayayım

yoğurt yiyince mideniz ağrıyor mu? süt içince sancıdan ölüyorum. geçen hafta karpuz yedim 2 gün süründüm acile gittim, serum taktılar

ben kekik demleyip içiyorum,iyi geliyor. yeşil çay iyiymiş onu da deneyeceğim
rezene çayı gaz çıkarttırır ayrıca aç karnına 1 tatlı kaşığı zeytinyağı içmek çok iyi geliyor gastrite, birde sodaya tuz ve limon karıştırıp içmek iyi geliyormuş . birde yemekleri çok iyi çiğneyerek yutmak lazımmış hızlı yemek yemek hem çok hava yutmaya neden olur hemde iyi çiğnenmeyince mide asidi artıyor.

soda ve limon mu? midemiz delinmesin sonra:18:

Son düzenleme:

rezenemi sallama olurmı acaba tadı nasıl acımıdırkı ? ıyyyaaa zeytınyagını nasıl içelim bea :) sodayı severım geneldede lımonlu içerim ama tuz atmadım hiç gerçi yemekleri çiğniyorum hemde çokkkkkkkk ama suya hakıkı ballı karıştırıp denıycem sabahları bakalım cnm bıde rezene tadını yazarsan alırım

1 bardak sıcak suya bal karıştırıp için. yine sabah-akşam aç karnına bal yiyin. aynı sorunn bende de var, kesmedi ama azalttı

kekik, nane demleyin bunları da çay gibi için. adaçayı,papatya çayı da çok iyi geliyor

sabah akşam nexium alıyorum, yemeklerden sonra gaviscon şurup içiyorum. gaviscon biraz iyi... baş belası bu mide hastalıkları bıktım gerçekten:50:

tşkler şuan ballı su içiyorum :) umarım ii gelir mıdem bıraz yumuşadı gibi hareketlenmeler var :D

canım yukarıdaki tavsiyeler dısında birkaç tavsiye de ben vereyim ssana.
adacayı ii gelior arkadasların dediği gibi ,
zeytinyaglı kudret narı diye bi karısım var aktarlarda kaliteli ve taze yapılmıslarında fayda gördüm.

az miktarda süt de ii gelio fakat paket süt degil eski usul, cevrende inek besleyen varsa al dene hatta kendi yogurdunu yap derim.
fast foodlardan ,pastanelerden ,cikolatadan uzak dur,kahve çaydan uzak dur,dısarda yapılan ürünlerdeki yag yemek sanayisi yagı genelde bu da hassas midelerde ii tolere edilmio,kocana saf zeytinyagı aldır ,zeytinyag kullan yemeklerinde

umarım şifa bulursun

canım yukarıdaki tavsiyeler dısında birkaç tavsiye de ben vereyim ssana.
adacayı ii gelior arkadasların dediği gibi ,
zeytinyaglı kudret narı diye bi karısım var aktarlarda kaliteli ve taze yapılmıslarında fayda gördüm.

az miktarda süt de ii gelio fakat paket süt degil eski usul, cevrende inek besleyen varsa al dene hatta kendi yogurdunu yap derim.
fast foodlardan ,pastanelerden ,cikolatadan uzak dur,kahve çaydan uzak dur,dısarda yapılan ürünlerdeki yag yemek sanayisi yagı genelde bu da hassas midelerde ii tolere edilmio,kocana saf zeytinyagı aldır ,zeytinyag kullan yemeklerinde

umarım şifa bulursun

süt çaykaşı bıle içsem 1 hafta kıvarnırım yogurt yıyorum oda taş gibi olursa 7 çeşit çay karışımı ve kayısı cayı aldım 2 gündür fena degılım tşekkürler

bende de uzun yıllardır var bu gastirit.. ki benim bağırsak gazımda oldukça yoğun..sırtıma bile ağrı yapıyor..mikrobik gastrit olduğunu söyledi doktor türlü ilaçlar kullandım ama sanırım benle birlikte devam edecek geçecek bişey değil yediklerimize dikkat edicez başka yolu yok,gaviskon şurubunu bende kullanıyorum rahatlatıyor..benim özellikle stres yaptığımda şiddetini arttırıyor..psikolojik bu sorundan muzdarip olan tüm arkadaşlarıma şifa diliyorum..:5:

kardeşime annem bebekken gaz için rezene çayı içirirdi sizde için bir de papatya çayı mideyi rahatlatıyor aynı zamanda mideye nane limon çok iyi geliyor gazı çıkartıyor ağrıyı alıyor
geçmiş olsun ALLAH şifa versin canım;)

bende de uzun yıllardır var bu gastirit.. ki benim bağırsak gazımda oldukça yoğun..sırtıma bile ağrı yapıyor..mikrobik gastrit olduğunu söyledi doktor türlü ilaçlar kullandım ama sanırım benle birlikte devam edecek geçecek bişey değil yediklerimize dikkat edicez başka yolu yok,gaviskon şurubunu bende kullanıyorum rahatlatıyor..benim özellikle stres yaptığımda şiddetini arttırıyor..psikolojik bu sorundan muzdarip olan tüm arkadaşlarıma şifa diliyorum..:5:

geçen hafta benim de yoğundu nasıl şişmişti karnım anlatamam ve kabızdım:17: acile gittim serum taktı yine

boşaltım kolay olsun diye duphalac şurup yazdı doktor. 1 ölçek içtim rahatlattı. inan 1 saat içinde gazım da bitti... danış aile hekimine bence

bu şurup zor günlerde kurtarıcım. gaz sorunu için ben kekik demliyorum

pekmezde iyi geliyormuş gastrite. onu da içiyorum

sabah-akşam aç karnına bal ye inan mikrobu öldürüyor:34:

geçen hafta benim de yoğundu nasıl şişmişti karnım anlatamam ve kabızdım:17: acile gittim serum taktı yine

boşaltım kolay olsun diye duphalac şurup yazdı doktor. 1 ölçek içtim rahatlattı. inan 1 saat içinde gazım da bitti... danış aile hekimine bence

bu şurup zor günlerde kurtarıcım. gaz sorunu için ben kekik demliyorum

pekmezde iyi geliyormuş gastrite. onu da içiyorum

sabah-akşam aç karnına bal ye inan mikrobu öldürüyor:34:

saol arkadaşım tavsiyelerini deniyeceğim..:13::16:

Back
X