• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gata çalışan li rüştü ergür hastası olan varmı

merhaba,
ben ali rüştü beyin hastasıydım. normal yolla hamile kalmıştım. rahatsızlığımdan dolayı sıkıntılı bir hamileliğim oldu. ali rüştü beye çok şey borçluyum. kendisinin dikkati ve titizliğiyle kızımı sağ salim kucağıma alabildim. onun sayesinde kızım anne karnında ölümden döndü. kesinlikle tavsiye ederim.

mrb bende ali rüştü beyin hastasıyım 3 aşılama yapıldı olmadı şimdi tüp bebeğe başlıcaz ama çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim çok ilgili

İstanbul'da Nişantaşı civarında bir çok ünlü kişinin doktoruna da gitmiş biri olarak, ilgisinden ve bilgisinden emin olduğum bir doktor...
Sayesinde çok kolay ve güzel normal bir doğum gerçekleştirdim.
Gözüm kapalı güvenebileceğim bir doktor....

rüştü bey14 senelik doktorum 10 yıl boşuna para harcadıktan sonra kendisinin 1 aylık tedavisi sonucu şimdi 13 yaşında oğlum 2.de aşılama yaptı ilk seferde tuttu oda 1 yaşında ona çok şey borçluyum hem dr olarak hem insan olarak çok iyi birisi

rüştü bey benim de doktorum. tedavisi sonucu 19 yıl sonra oğlumu kucağıma aldım. 8 yaşında oğlum. insanlığı ve doktorluğu mükemmel. herkese tavsiye ediyorum. memnun kalırsınız. Sevgi ERDEM

cevap biraz geç amabende rüştü beyin hastasıyım kesinlikle gözüm kapalı tavsiye ediyorum 3 kere tüp bebek denedim rüştü beyde 3.de bebeğimi kucağıma aldım şimdi 5aylık

sanki biri bana demişti kalamşta olduğunu
bu ara pek unutkanım ben
teşekkür ederim canım

bebiştendir bebişten :) allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almanı nasip etsin canım ben ve benim gibi mücadele edenleri duanda unutma olurmu :34:

bebiştendir bebişten :) allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almanı nasip etsin canım ben ve benim gibi mücadele edenleri duanda unutma olurmu :34:

canım benim rabbim kimseyi bekletmesin bunu en iyi bilenlerdenim ne negatfler yaşadım
ınş sen ve diğer bekleyenler tezzzz vakitte bebişleirne kavuşurlar:49::49::49:

bende rüştü beyin gatadan hastasıyım tek denemede ilk seferde tüp bebekle gebe kaldım işini iyi bilen bir hoca

Back
X