gata haydarpaşa eğitim ve araştırma hastanesi

lenann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2011
34
0
36
Diğer
gata haydarpaşa eğitim ve araştırma hastanesinde burun estetiği olan arkadailar var mı acabab:5: ?? çok merak ediyorum galiba orada olacağım, bu konuda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim kızlar. çok kararsızım zaten ne olacak, neye benzeyecek acaba hiç yaptırmasam mı diye düşünmekten uykularım kaçıyor:17::17:

gata haydarpaşa eğitim ve araştırma hastanesinde burun estetiği olan arkadailar var mı acabab:5: ?? çok merak ediyorum galiba orada olacağım, bu konuda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim kızlar. çok kararsızım zaten ne olacak, neye benzeyecek acaba hiç yaptırmasam mı diye düşünmekten uykularım kaçıyor:17::17:[/Q

Bende orada burun olmayı düşünüyorum.Fakat bir bilgim yok oranın estetik doktorlarıyla ilgili.Uzun süre önce yazmışsın orada olduysan veyahut bir bilgin varsa anlatabilir misin? :)

Si
gata haydarpaşa eğitim ve araştırma hastanesinde burun estetiği olan arkadailar var mı acabab:5: ?? çok merak ediyorum galiba orada olacağım, bu konuda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim kızlar. çok kararsızım zaten ne olacak, neye benzeyecek acaba hiç yaptırmasam mı diye düşünmekten uykularım kaçıyor:17::17:
siz oldunuzmu

Back
X