GATA'da doğum yapan veya yapacak olan var mı?

Biz tsk mensubuyuz, kendim gidip gormedim henuz ama gidip cok memnun olan arkadasim da var, lanet eden de.
Bu aslinda dogumun nasil gectigi ile ilgili. Hamilelik takibinde genelde memnunlar fakat dogumun nasil gectigi belirleyici oluyor. Devlet hastanelerindeki gibi sanci odasinda oluyormussunuz, esiniz, akrabaniz giremiyor. Dogumu cok kisa suren bir arkadasim haliyle gayet memnunken, 22 saat o odada tek basina kalmak zorunda olanlarin psikolojisi bozulmustu.
Yalniz gata tam techizatli bir hastane. Ve temiz rahat oldugunu soyluyorlar. Benim gittigim ozel hastanede yenidogan yogunbakim vb olmadigi icin gidip görmek istiyorum acikcasi.
 
yaa maşallah herkes bilgi istiyor ama doğum yapanlardan da kimse fikir beyan etmemiş.Arkadaş o kadar kişi burada doğum yapacağım demiş,biri de çıkıp evet yaptım,sorularını yanıtlayabilirim dememiş.Bak yine havada kaldık!
 
Ben geçen sene doğum yaptım doğuma okan özden ve bülent doğan girmişti çok rahattı geçti herşey hemşireler de ilgiliydi
 
Benim babam astsubaydi su an evliyim bende yararlanabilirmiyim gata da esim deil ama babam astsubay emeklisi okdu
 
Ben doğumu medeical park ta yaptım.Eşi asker olan bir arkadaşım gatada yaptı resmen gözüm patldı dedi,çok kötü davranmışlar soğumda resmen azarlamışlar.
 
istanbul eski gatada çok övdükleri için Murat Muhçu'ya gittik , gata kadın doğum bölümünü kapatacakları için gerginliğini bizden çıkardı!
10saat dert yandı( bilmem kim bakanının kızı için gelmiş de , gata kadındoğumu o bakanın kızı için kapatmamışlar! Sanki
Sadece bakan kızı geliyor gataya! Halk yok!)
2dk ultrason baktı , takip gerekir dedi ve sisteme bunu işlememiş!!

Muayenehanesine gidelim dedik , önceden 100 lira muayene ücreti , 400 lira detaylı ultrason dedi sekreter kadın, yani gidince toplamda 500 tl .. 4 gün ara ile 600 lira detaylı ultrason ve muayene parası dedi .. geçen gün not almıştınız 500 toplam demiştiniz dedim , zam geldi dedi !
Dedim zam 350 liraya gelen arkadaşlardan sonra da gelmişti ? O 350 yeni musyene ücretimiz dedi !!! Hönk! 600-350=250 detaylı ultrason fiyatı düşmüş ! Muayene 3.5 katına çıkmış!
İptal edin randevuyu dediğimde ise MURAT MUHÇU'nun sekreteri telefonu suratıma kapattı ! Zaten kadının dengesizliğini söylemişlerdi , 100er lira fazladan alıp cebe atıyor diye konuştuk artık en son giden arkadaşlarla!
Tabi durumdan belki doktorunda haberi var, dediklerine göre gidince telefonda verdiği fiyata 100 lira daha eklettirip bir de çirkeflik yapıp ödettiriyormuş , canından bezdirircesine!
Yani bizim 500 , dediği gibi 600değil 700 ödenecekti . Zaten o suratsız yapmacık adama da değmez!!!

Murat Muhçu bir ara Ümraniye Devlet Hastanesine de gelmişti , Riskli gebelik konusunda iyi olduğunu duymuştum ancak dediğin gibi bu kadar yapılandan sonra gitmene değmez.
 
Back
X