Merhabalar. Gecen sene bir konu acmıştım 3 ay evli olduğumdan ama birlikte olmadığımızdan, daha sonra onun gay olduğunu öğrendiğimi söylemiştim. 2012 Ocak ayında davayı actım ve 2012 Kasım'da bitti. Ama gerekçeli karar temyiz derken 17 ocakta kimliğime kavustum. Hakim 450 tl nafaka, 15000 manevi, onbin maddi toplamda 25bin tazminat verdi. Hepsini temyize gönderdi, ben de manevi tazminat az diye temyiz ettim. Nafakam hala bağlanmadı. Süreç cok zordu yipraticiydi. Kanunlar cok tuhafti. Hakim degisikligi adli tatil derken kasima kadar uzadi.Gecen sene Mart'ta psikologa gitmeye başladım. Cok şükür iyiyim. Bir cok kisi iyi atlattığımı söylüyor. Gercektende öyle. Benim icin boşanma davası değil hesaplaşma davasıydi. Kendimi eve kapatmadım çıktım dışarı gezdim insanların karşısına basım egik mahcup çıkmadım. Bir süre kimseye birşeyden bahsetmedik. Mayıs ayında ilk duruşma oldu ondan sonra durumdan bahsettik. Çünkü soruyorlardı. Ailesine gelince onlara göre oğullarına tuzak kurmuşum öyle birşey yokmuş ve beni suçlayan kötüleyen sözler ve pirlanta gibi cocugunu yeniden evlendirecekmis, dugunu bizim evin orda yapacakmis. Bunu duyunca hadi ins dedim kizin ailesisne ulasmam kolay olur dedim. O gerizekalida durumunu kabul etmiyor, mahkeme bitince yengem aramış durumunu bilerek neden evlendin (en merak ettigimiz şeydi bu) diye sormuş," öyle birşey yok herkes neler yapıyor kadınlar kocalarını bırakıp gidiyormu" diye cevap vermiş. Yeniden evlenecegini soylemis. Yazık... Sizlere tekrar teşekkür ediyorum o günlerde bana akıl hocası oldunuz yardım ettiniz. Az önce açtığım konuyu okudum bunları ben yasadım ha dedim kendi kendime. Zor Rabbim kimse çaresiz bırakmasın karşısına yardimeli uzatan insanlar çıkarsın ve cümlemizin karşısına hayırlı gercek anlamda Allah korkusu olan insanlar çıkarsın, her konuda