gayrettepe florence nightingale..yardımmm..

toffienut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2011
18
2
38
İstanbul
arkadaşlar,gayrettepe florence nightingale'deki bülent faka ya gitmek istiyorum.fakat sgk ile anlaşmaları yok diye biliyorum dogrumu?birde benden vajen kültürü alırsa onlar hep muayene ücreti dısında değilmi?bana ne kadara patlar.kusura bakmayın kızlar belki saçma bir soru ama inanaın cok cahilim bu konulardaa:(

Canım ne kadara patlar bilmiyorum ama 1 iğneyi ilaçta sana dahil olmak üzere sadece vurma ücreti 25 tl alıyorlar

Canım Bülent Faka benim doktorumdu.Çok doğru bir seçim muhteşem bir insan.Ben de Florence Nightingale'de yaptım doğumumu 2011'de.Hastanenin sgk anlaşması yok.Herşeye para alırlar tabi ama Bülent bey öyle paracı bir insan değil.Gidip bir görüş mutlaka.Doğum fiyatı hakkında bilgim yok benim özel sağlık sigortam olduğu için biz bişey ödemedik.Ama tahminen doğum fiyatı 4000-5000 tl civarıdır.Yaptıkları tahlillere para alırlar.Muayene ücreti doktorla alakalı diğer testler laboratuara gittiği için ödemesi ayrı oluyo zaten.Sen yine de bir git görüş eminim çok memnun kalacaksın.Çok pozitif ve işini çok iyi yapan bir doktor.

Back
X