Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Ya kizlar cok yorgunum.Bebisim 1 hafta sonra 2 aylik olcak gaz sancisi tavan yapti bikac gun oncesine kadar sallayarak uyutuyordum simdi hem sallayip hem surekli fon makinasi calistirarak uyuyor ustelik hiiic kapatamiyorum kapattigim an ve sallamayi biraktigim an uyaniyor iyice bunaldin ne yapcam bilmiyorum lutfen yardim bu siralar boyle olmasi normalmi sanki hiiiic gecmicek gibi geliyor

Geçecek Can'ım en yoğun dönemdesin battaniye dene istersen birde
Ve yine özlüyorum...
Kayıtlı Üye
Canım fönü çalıstirmak yerine fön makinası sesi indir telefonuna ben dogdugundan beri oyle sakinlestirebiliyorum baska rahatlatıci muziklerde var you tube da var ve bu bir donem gececek merak etme 3 bilemedin 4 ayda insallah geciyor
Battaniyede uyumasi cok zor ki uyusa bile devaminda surekli sallamam lazimki uyusun yoksa 2 dk sonra gozunu aciyor

fon makinasi sesini elektrik supurge sesini rahatlatici muzikler hepsini indirdim ama bebisime hiiic faydasi olmadi illa kendi besiginde surekli sallanacak ve gercek makina acik olacak hic biyere cikamiyorum surekli besik basinda ve uyandigi zamanda surekli huzursuz inanin artik ne yapicam bilmiyorum

Cocugu gaz sancisi olanlar benim gibi 7/24 surekli salliyormu yoksa sadece benmiyim ? sanci gecince sallanma istekleride geciyormu aliskanlik yapmasindan korkuyorum
BENimki bir müddet battaniyede yada kucakta saklandıktan sonra geçiyordu seninde geçecek az kaldı
Bio gaia damla alın rahatlayin.
Sonra dua edin bana.

Kullandik 1 sise sonra doktorumuz maflor damla verdi zinco kullaniyorum amaaa nafile

nurse harveys sab simplex hepsini kullandim ama olmuyor faydasi yok hicbiseyin sanirim zamanla gecmesini beklicem
Amin canim sagol. Boyle zor durumda olan herkesin Allah yardimcisi olsun
bebeğin karnını ve ayaklarını sıcak tut soğukta gaz yapar. bide biogaia her akşam aynı saatte 5 damla çok işe yarıyo bu ilaç değil prebiyotik hiç bi zararı yok merak etme. benim kızımda kolikti bu şekilde rahatladı.
Benim oglum emdikten sonra agizdan gazini cikariyor kakada sıkınti yok hatta alttanda cikariyor ama bagirsaklarinda kaliyor demekki yetmiyor sanirim cikardiklari cok fazla kolik gibi degil uykuya dalamiyor surekli sallanmak istiyor besigi birakinca uyaniyor ne yapicam bilemedim
Hık :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Benim iki kızımda kolikti. Neler çektim inanın çok zor bir süreçti. Sab simplex en işe yarayanıydı. Ama düzenli kullanmak gerekiyor
Allah yardımcınız olsun.benim kızımda 2 buçuk aylık oldu son 10 gündür maşallah yarı yarıya geçti sancılar ağlamalar.bende bütün gaz ilaçlarını kullandım ama uyurken ayağına doğru sıcak su torbası koymak kadar işe yaramadı hiç biri.birde göz teması kurup konuşmayı deneyin durmadan o sizi bildikçe tanıdıkça koliği geçecek biraz sabır sadece

ha unutmadan birde rezene çayı içmenizi tavsiye edebilirim.günde 2 bardak yeterli olur hem süt yapıyor hemde bebişinize uyku

Allah yardımcınız olsun.benim kızımda 2 buçuk aylık oldu son 10 gündür maşallah yarı yarıya geçti sancılar ağlamalar.bende bütün gaz ilaçlarını kullandım ama uyurken ayağına doğru sıcak su torbası koymak kadar işe yaramadı hiç biri.birde göz teması kurup konuşmayı deneyin durmadan o sizi bildikçe tanıdıkça koliği geçecek biraz sabır sadece
Mesajinizi okuyunca bi umut oldu bana insallah bizimkide bu donemlerde gecer 3 4 ayi beklemez su surekli sallamak mahvediyor hicbisey yapamiyorum disari cikamiyoruz cok bunaldim Allah evlatlarimizi korusun bizede sabir versin insallah bu arada surekli rezene iciyorum icim disim rezene oldu :)
guncel kg.78.8 hedef kg.66. verilen kg.3.5
Kayıtlı Üye
Ya kizlar cok yorgunum.Bebisim 1 hafta sonra 2 aylik olcak gaz sancisi tavan yapti bikac gun oncesine kadar sallayarak uyutuyordum simdi hem sallayip hem surekli fon makinasi calistirarak uyuyor ustelik hiiic kapatamiyorum kapattigim an ve sallamayi biraktigim an uyaniyor iyice bunaldin ne yapcam bilmiyorum lutfen yardim bu siralar boyle olmasi normalmi sanki hiiiic gecmicek gibi geliyor
canim seni cok iyi anliyorum bende oglumu 6 aylik olana kadar hep fon makinasiyla uyuttum soguk bolumunu ac ve hrp ole uyut bunun bi cagresi yok ben sehir disina bile gittim doktor aramaya . yok yok bunun cagresi . cekiceksin dedikler . bagrsagina organlatina kafasina kanina heryerine baktilar vucut uretiyor dediler . acillerde sabahliyorduk . lagmanlar yapuodum cocuga ole biraz rahatliodu . cok zor zamanlardi . sirf su gazdan korktugum icin 2ci cocugu yapmuorum . hadi ozman para vardi araba vardi artik bunlarn hic biri yok . ama cocuk disarda cok sakinlesiyordu . buda ilgincc. hamal bile aldik cok pahali dönen oyunlardan aldik neler almadik . butun gaz ilaclatini denedik. tek cozum fon makinasi . cocuk 6 aylik oldu fon makinasi en yandi zaten . amaannnn daha sonrada disler basladi . simdi 2 yasinda ve hala huzursuzluklari var . 4 yasinda olmadan hic bisi bitmiyor mus. sen sakin ve sabirli ol cocuk onu bile hissediyor fon makinasi devam et mama yiyormu sade sut mu ?
guncel kg.78.8 hedef kg.66. verilen kg.3.5
Kayıtlı Üye
Bio gaia damla alın rahatlayin.
Sonra dua edin bana.
yok koliklere hicbirsey yaramiyor. o ilaclatin hepsini ben aldim . ama kolik bi hastalik bi rahatsizlik. normal agzindan yuttugu gaz degil .
canim seni cok iyi anliyorum bende oglumu 6 aylik olana kadar hep fon makinasiyla uyuttum soguk bolumunu ac ve hrp ole uyut bunun bi cagresi yok ben sehir disina bile gittim doktor aramaya . yok yok bunun cagresi . cekiceksin dedikler . bagrsagina organlatina kafasina kanina heryerine baktilar vucut uretiyor dediler . acillerde sabahliyorduk . lagmanlar yapuodum cocuga ole biraz rahatliodu . cok zor zamanlardi . sirf su gazdan korktugum icin 2ci cocugu yapmuorum . hadi ozman para vardi araba vardi artik bunlarn hic biri yok . ama cocuk disarda cok sakinlesiyordu . buda ilgincc. hamal bile aldik cok pahali dönen oyunlardan aldik neler almadik . butun gaz ilaclatini denedik. tek cozum fon makinasi . cocuk 6 aylik oldu fon makinasi en yandi zaten . amaannnn daha sonrada disler basladi . simdi 2 yasinda ve hala huzursuzluklari var . 4 yasinda olmadan hic bisi bitmiyor mus. sen sakin ve sabirli ol cocuk onu bile hissediyor fon makinasi devam et mama yiyormu sade sut mu ?
Sadece sut veriyorum insallah gececek bi umutla 3. ayi bekliyorum
Arkadaşlar acil cevap 2 ay önce bio gaia aldık 2 defa kullandık çok sancı çekti bıraktım ama şuan delicesne acı çekiyor bio gaia tekrar kullanalım dedik acaba bişi olmuşumdur rengi bulanık limon suyu renginde olmuş sizce acil cevap ve3in ne olur