• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gaz Problemi Ne Zaman Geçer

Emziremeyen bir Anne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
Tecrübeleri anneler Merhaba benim kızım 11 aylık ama hâlâ alt gazını çıkarırken zorlanıyor. Çok hareketli bir bebek aslında ama bu gaz problemi ne zaman geçer acaba yoruldum artık gaz çıkarmaya çalışmaktan böyle sorun yaşayan var mı?

Canım oğlum kolikti sekiz ay civarı bitti bizimde. Çok zordu valla ağlama uykusuzluk Allahım üstüne dişler kabus günler geride kaldı şu an 24 aylık ama hala gazlı yani zorlanmıyor ama sürekli pırt pırt boğuyor bizi 😂 Allah yardımcın olsun istersen bir doktora götür ben çok götürdüm bizde bir sorun çıkmamıştı oğlumun doğalı bu dedim kabul ettim

Canım oğlum kolikti sekiz ay civarı bitti bizimde. Çok zordu valla ağlama uykusuzluk Allahım üstüne dişler kabus günler geride kaldı şu an 24 aylık ama hala gazlı yani zorlanmıyor ama sürekli pırt pırt boğuyor bizi 😂 Allah yardımcın olsun istersen bir doktora götür ben çok götürdüm bizde bir sorun çıkmamıştı oğlumun doğalı bu dedim kabul ettim
Kolik durumu 8 ay sürebiliyor mu 😱 Benim oğluma da kolik bebek diyorlar. Hep ağlıyor. Huzursuz. Doktor 6. aya kadar azalarak biter dedi. Gün sayıyorum resmen.

Tecrübeleri anneler Merhaba benim kızım 11 aylık ama hâlâ alt gazını çıkarırken zorlanıyor. Çok hareketli bir bebek aslında ama bu gaz problemi ne zaman geçer acaba yoruldum artık gaz çıkarmaya çalışmaktan böyle sorun yaşayan var mı?
Oğlum 5.5 aylık bizim de geçmedi sizin hala o aylarda geçmediğini görünce korktum😔 hiç alerji ile ilgili bir doktora göründünüz mü laktoz intoleransı ya da gluten hassasiyeti gibi şeyler de olabilir mi acaba? Dün Osman Gönülal böyle bir hikaye paylaşmış biz alerji doktorundan randevu aldık çünkü bana normal gelmiyor artık.

Eklentiler

• 1000126929.webp
    1000126929.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 18
Bir alerji öykümüz yok ama 1 yaşında kontrolümüz var o zaman bende danışmayı düşünüyorum üst gazıyla ilgili herhangi bir problem yok ama alt gazını çıkaramıyor malesef

Back
X