Gaz sancısı gebelik belirtisi mi

iccu06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2020
49
6
1
32
Arkadaşlar yeni üyeyim bat ıma iki gün var karnımda sürekli gaz sancısına benzer bir acı var böyle bir gebelik belirtisi yaşayan var mı

Reglden 3-4 günnönce bile silik de olsa 2. çizgi çıkabiliyor. Test yapın emin olun. Ama belirtilerin %80i psikolojik oluyor.

Başlarda değil ama 5.haftanın ortalaeindan itibaren müthiş bir gaz sancim başladı . Hâlâ da devam ediyor. Olabilir ama psikolojik de olabilir . Bilemedim. Bi test yapin yarın varsa silik de olsa çıkar

Off ümitsizliğe düşmek istemiyorum ama bnde korkuyorum psikolojik die

Test yapın içiniz rahatlasın bide batta yaparsınız gelmezse

Arkadaşlar bugun bat günü ve adet görmedim yoğun Bi beyaz akıntı var sizce yarın sabah test yapsam doğru sonuç alır mıyım

Arkadaşlar bugun bat günü ve adet görmedim yoğun Bi beyaz akıntı var sizce yarın sabah test yapsam doğru sonuç alır mıyım
Benim de adetime iki gün kala akıntım başlamıştı ve adet günüm de test yaptıp pozitif çıktı inşallah sizinde vardır.

Benim de adetime iki gün kala akıntım başlamıştı ve adet günüm de test yaptıp pozitif çıktı inşallah sizinde vardır.
Malesef apandisit ameliyatı oldum sancıları ın sebebi apandisitmiş canım senin adına çok sevindim benim için de dua et olur mu Rabbim bize de tattırsın

Malesef apandisit ameliyatı oldum sancıları ın sebebi apandisitmiş canım senin adına çok sevindim benim için de dua et olur mu Rabbim bize de tattırsın
Amin inşallah dua edeceğim bu arada da çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…